• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONUNDA BENDE ...

Sağ olsun kaynanacığım kayınbabam hayatta olmadığı için eltimle ikimize de aynı pintilikte bulundu 1 er tane yanlış duymadınız sadece 1 ve 19gr bilezik taktı geriye kalan masrafları kocalarımız halletti yani herkes kendi düğününü yaptı. :))

Klasik elti kıskançlıkları işte. Siz onu kaale alıp sakın kendinize sıkıntı yapmayın. Ne güzel ki arkanızda olan her şeyin en iyisini yapmaya çalışan bir kayınbabanız var, eltinize gülüp geçin moralinizin bozulduğunu da belli etmeyin. siz üzülürseniz ve o bunu fark ederse mutlu olacak üzerinize daha çok gelecektir. Takmıyor umursamıyor gibi görünün kendisi sinir olsun

ÖNCELİKLE HEPİNİZE MERHABA.. ÜYELİGİM BUGÜN OLSA DA YILLARDIR KK TAKİPÇİYİM.
HER AKSAM YATAGA GİRDİKTEN SONRA Bİ BAKINMADAN UYUMUYORUM :) SİZ BİLMESENİZ DE ÖZELLİKLE KONULARINI TAKİP ETTİGİM, SEVDİGİM, UYUZ OLDUGUM KİŞİLERDE VAR :KK70:
DÜN YAŞASADIGIM SON OLAYDAN SONRA ÜYE OLMAYA KARAR VERDİM. ÇÜNKÜ BEN Mİ ABARTIYORUM NE KADAR HAKLIYIM BİLMEK İSTİYORUM. NEYSEEE KISA KESEMİYORUM BEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM VE LAFA GİRİYORUM ( ilk konum karışık olabilir özür diliyorum )

2 yıllık bi ilişkim var. küçük bi ilçede oturuyoruz ailelerimiz tanısıyordu zaten. bizde tanıştık konustuk öyle cok gezip tozmadık. bu 2 yıl içerisinde belki 3-4 defa bi yerlerde oturmusuzdur . babamın emlak dükkanı var. evlerine çok yakın. bende haftada 3-4 gün oraya gidiyorum babama yardımcı oluyorum. evlerimizde çok uzak degil. yani gidip gezip tozmasakta hemen hemen hergün birbirimizi görüyoruz. selamlasıyoruz. 1-2 dk konsuuyoruz. bu 2 yıllık flört asamasından sonra aileler araya girer girmez 15 gün içerisinde 12.08.2018 tarihinde sözlendik. babam ilk baslarda kızımın yaşı küçük diye mırın kırın etsede karşı cıkmadı.
evimiz müstakil ve büyük bi bahcesi oldugu için sözümüz evde oldu. söz alışverişine eltim de geldi. bana az biraz zehir etti. begendigim elbise 900 tlydi. elbisenin fiyatını duyunca ben '' biraz pahalıymış baska bişey bakalım '' dedim. kayınbabam saçmalama kızım ne pahalısı bir kere olcak içine ne siniyosa al dedi. ama elticigim bana 400 tlye alınmıstı eşitlik olsun diye bi sacma cümle kullandı. ben cevap vermedim ve aldırdım o elbiseyi. kuyumcuda yine aynı muhabbet. söz bilezigi alınacak. kayınbabam sözde 1 tane takalım o da güzel bişey olsun dedi elini bilezige attı o da 30 gr bilezik. 7.500 civaarı bişeydi. bende onu begenmedim. benim hosuma gidende 25 grmdı. kayınbabamda kuyumcuya bunun 30 gramı yok mu diye sordugu an eltimden bir '' aa banada 25 gram alınmıstı'' ama diye bi cümle geldi. ben duymamazlıktan geldim ama gercekten sinir oldum ve suratım düştü. kayınbabam da '' kızım neden suratını astın bişey mi oldu begendigin bişey mi var istiyosan gel birdaha bakalım '' tarzı cümleler kurdu. Yani ben altın begenmeyen kız moduna düştüm sanki.
sadece kuyumcu mevzusuna kadar olanı yorumlayın istiyorum. bundan sonraki süreci daha sonra anlatıcam küfür yememek için :KK70:

benim bu kadına tavrım nasıl olmalı?? sizce bu tavrının sebebi ne ? çünkü gercekten bir dedigi iki olmayan biri aile apartmanın da yasıyor ve sözlüme bile mesaj atar canım pasta vs istedi getirir misin sigara alır mısın diye.
Tipik bir elti işte. Yokmuş gibi davranmaya devam edin ve şimdilik sadece derdiniz bu olduğu için dua edin. Not: siteyi tam takip edememişsiniz büyük harfle yazöak yasak.

ya şu eltine söyle gitsin kayınbabasına anlatsın eşitliği .senin suçun ne yani. onlar eltine almamis diye sana da mi alinmayacak ya aileler farklı eşitlik nasıl olsun

ben de ailenin 4 yıldır tek geliniyim
gecen bana elti geldi
gelin hamım efendi sessiz sakin
benden de 14 yaş küçük, saygısızlık yapacak biri değil

ama kv min bana yapmadığının ona fazlası ile yapması
1 kolye istemiştim almamışlardı o zamanlar
ama şimdi herşeyin yapılması
benim kalbimi çok kırdı ve çok üzüldüm
tabiki geline yansıtmadım , yansıtmam da
kv yede yansıtmadım bu saatten sonra bi kavga gürültüyü kaldıramıcam

ama eşime söylendim durdum birazda bunaltım adamı galiba
4 sene sonra gitti o istediğim o kolyeyi aldı
boynuma taktım , kv şaşırdı kaynım sordu hayırlı olsun yengem kolyen güzel diye

o zaman bi ufaktan laf ettim, sağolsun abiniz kıyamadı bana düğünümde almadı şimdi aldı diye

bence biraz da o pencereden bakılması gerek, belkide ben böyle hissettiğim içindir

haklısınız. annemde öyle bi durum yaşamış. yıllarca annemden duydugum için bende o pencereden bakayım dedim ama gercekten durum öyle degil. kayınvalidem de kayınpederim de kendi halinde iyi insanlar. hala bi ihtiyacı oldugunda kocasından degil kayınpederinden ister. sigarası olsun kıyafeti çikolatası vs.

ya şu eltine söyle gitsin kayınbabasına anlatsın eşitliği .senin suçun ne yani. onlar eltine almamis diye sana da mi alinmayacak ya aileler farklı eşitlik nasıl olsun

ya almamış olsalar yine biraz empati yaparak anlamaya calısırım belki ama durum öylede degilki.
bana yapılcagının 3 katı yapılmış zaten :(

Vallahi büyük konusmiyim bende elti olucam çünkü, eşimin kardeşi benimde kardeşimdir onun eşine bana ne alındıysa daha iyileri yapılsın,cok mutlu olurum..

Gram hesabı falan cok cirkin ..
Ama sizde fazla abartmıssınız,yani zaten cok masraflı bi dönemde baya para harcatmıssınız ..
Bugün iyi olan kp bile gün gelir kötü olur herşey başınıza kakılır.. bence cok abartmayın hicbiseyi

masrafı yaptıran ben degilim ki.
hatta biz de sözde altın vs takılmaz onlar olacak dedi :(
yani tamamen onların tercihi

Böylesi tuhaf yaa benim ektinde ben evlendikten sonra kaynoederin telefonunda kendi ismini kızım olarak degitirmisti :deli:

ya bence aynı tipler.
dükkanımızın önünde kayınpederim geçerken yanıma ugradı bi cikolata verdi bana eltimde balkondan görmüş bastım sizi tabi biz kimizki al gelinine cikolata diye bagırdı :D

ya bence aynı tipler.
dükkanımızın önünde kayınpederim geçerken yanıma ugradı bi cikolata verdi bana eltimde balkondan görmüş bastım sizi tabi biz kimizki al gelinine cikolata diye bagırdı :KK70:
Kıskanç olanlar onlar biz desek adımız kıskanac çıkar :))

sözlümün '' yenge sen karışma '' dedigini duydum sadece.
kimse bişey demiyor ona diyemiyor.
Benimki beni bı merasimine çağırmadi ve gitmedim doğal olarak aradan zaman geçti ben yaptığım merasime msj attım gelmedi suçlu gene ben oldum
Niye aramamisim çok ayıp etmişim dön de gelinin onu bile yapmamış birde ona sor dedim tıkandı kaldı geberesice

Bu konuları okudukça kalbim çarpıyor stresten :(

Benimki beni bı merasimine çağırmadi ve gitmedim doğal olarak aradan zaman geçti ben yaptığım merasime msj attım gelmedi suçlu gene ben oldum
Niye aramamisim çok ayıp etmişim dön de gelinin onu bile yapmamış birde ona sor dedim tıkandı kaldı geberesice

Bu konuları okudukça kalbim çarpıyor stresten :KK43:

aman ya çokta şeetmemek lazım galiba.
çünkü istedikleride stresten kalbimizin carpması degil mi?

sözlüm aynı apartman istemiyor. zaten apartman 3 katlı eltim-kayınpeder-amcası oturuyor.. biz kiraya cıkıcaz. eltim ben ayrı eve cıkayım siz bizim eve geçin zaten ödiceksiniz kira öder gibi benim kiramı ödeyin diye bi teklifte bulundu ama yok yani. sözlüm inşaat mühendisi gelirleri ayrı.
bu arada oturdugu evde kendisi kira ödemiyor tabiki.

Ooo eltiye bak çok uyanık gördüm onu :) Seni aile apartmanına kitleyecek kendisi yeni eve çıkacak :KK70:

Not: Kime gıcıksın bakimm sen burda :)

Kayinpedere Helal olsun eltiyinunursama bile. . Ayrıca elti ev alisverisindede olursa mafoldunuz siz ☺ bide çocuk doğurduğunu düşünsene aa ben Sezeryan yaptım ama aaa benim kız oldu ama bu böyle gider ☺

ya varya gercekten cok güzel konustunuz.
o herşeyi böyle gülerek sevimli sevimli söylüyo gibi oluyor, bende surat asan memnuniyetsiz bi tip.
bu söylediginizi dikkate alıcam teşekkür ederim.

Büyük ihtimal bu kıskançlığını güleryüzüyle maskelediğinden aile bir şey demiyordur, dikkatli olun bence sizi çoktan rakip görmüş bile kendine.

Ne cok takilan olmus su 2 yilda gorusmeme olayina :-) Herkesin ailesi ayni degil kiz da yazmis zaten ailemden dolayi gorusemedik diye.
Nisanliyken tanirlar insallah.
Eltiniz de illaki kiyas yapacaktir yer yer takilacaktir ama bunu dile getirmek cok sacma.Sana yapilan ona yapilmaz ona yapilan da sana
Zaman ve imkanlar farkli oluyor.
Bundan sonraki alisverislerinize dahil etmeyin , aldiklarinizin fiyatlarini soylemeyin mesafeli olun ve asla apartmana gitmeyin.
Mutluluklar dilerim :nazar:

Back