SONUNDA BENDE ...

sen nasıl bi kralsın yaaa <3

ooo elti çakal baya

Duymamazlıktan gel. Eltin kendince haklı ama biraz sesli düşünüyor galiba. Nişanlına söyle bir daha alışveriş vs. işlerinde mümkünse bulunmasın. Abartma daha gelin gitmeden kokmayın.

Peki kendince neden haklı sizce??
kendisinin evi var biz kiraya cıkıcaz.
kendisine 10 bilezik takılmış bana 4 tane takıcaklar oda yapabilcegim en fazla o dedi kayınbabam belki düşer sayısı.

haklı oldugu tek bi taraf yok gercekten. ben bileziginde altınında olsam çirkeflik yaparak eşitligi saglarım.
ama ben o ilk gelin oldugu için tüm imkanlar ona harcanmış olabilir nasip kısmet diyorsam o da bence bunu demeli. ki ondan fazla olan bişeyim yok.

Bence siz bu eltiye çok yüz vermeyin ama politikte davranın ki aile üyeleri ile aranızı bozmasın. Çünkü moraliniz bozulduğunda yanlış anlaşılmalar olabilir. Hani ne küsmüş gibi olun ne de çok samimi aradaki ince çizgiyi kaçırmayın. En önemliside en keyif alacağınız zamanlarınızı onun yüzünden zehir etmeyin kendinize.

ya varya gercekten cok güzel konustunuz.
o herşeyi böyle gülerek sevimli sevimli söylüyo gibi oluyor, bende surat asan memnuniyetsiz bi tip.
bu söylediginizi dikkate alıcam teşekkür ederim.

Eltine cevap vermeyerek iyi yapmışsın.
Sen cevap versen kesin üstüne başka bir şey daha der iyice can sıkardı.
Ama cevap vermeyip vermeyip içinde de kurma yani.

Eltini düğün dernek işlerinden uzak tut.
En azından senin yakınında olmasın.
Gitsin kayınpederinin beynini kemirsin.
Seni ilgilendiren bi konu değil.

Bu arada iki sene önce on bilezik aldığın paraya
Şimdi dört bilezik alınabiliyor mu acaba o da ayrı bir konu.
Kayınpederin de işi zor :)

ben de ailenin 4 yıldır tek geliniyim
gecen bana elti geldi
gelin hamım efendi sessiz sakin
benden de 14 yaş küçük, saygısızlık yapacak biri değil

ama kv min bana yapmadığının ona fazlası ile yapması
1 kolye istemiştim almamışlardı o zamanlar
ama şimdi herşeyin yapılması
benim kalbimi çok kırdı ve çok üzüldüm
tabiki geline yansıtmadım , yansıtmam da
kv yede yansıtmadım bu saatten sonra bi kavga gürültüyü kaldıramıcam

ama eşime söylendim durdum birazda bunaltım adamı galiba
4 sene sonra gitti o istediğim o kolyeyi aldı
boynuma taktım , kv şaşırdı kaynım sordu hayırlı olsun yengem kolyen güzel diye

o zaman bi ufaktan laf ettim, sağolsun abiniz kıyamadı bana düğünümde almadı şimdi aldı diye

bence biraz da o pencereden bakılması gerek, belkide ben böyle hissettiğim içindir

Son düzenleme:
Senin elti cok akıllı maşallah. Demek kendi ev tutup kirayı siz ödeyecekmişsiniz iyiymiş. Şimdiden mesafe koymazsan çekeceğin var.

Eltin kaynanan kayinbabanin ayni ortamda olduğu yerde konus . ben gramdi ayardi onemsemem ama eltim boyle diyor de onu katmazlar alisverise

Vallahi büyük konusmiyim bende elti olucam çünkü, eşimin kardeşi benimde kardeşimdir onun eşine bana ne alındıysa daha iyileri yapılsın,cok mutlu olurum..

Gram hesabı falan cok cirkin ..
Ama sizde fazla abartmıssınız,yani zaten cok masraflı bi dönemde baya para harcatmıssınız ..
Bugün iyi olan kp bile gün gelir kötü olur herşey başınıza kakılır.. bence cok abartmayın hicbiseyi

Altın konusunda bazı arkadaşlara katılacağım eşit olması gerekiyo bence de canım sadece beğeni olarak kendi beğendiğini al gramları aynı olsun boşver.Sözlünden bi öğren yengesine kaç gram bilezik takmışlar ekstra olarak neler yapmışlar.O zaman senin de onları istemeye hakkın var.Aslinda eltilerin anlaşmazlığı kendileri aralarında olan sorunlardan değil de kaynana kayinbabanin eşit tutumu olmayışından oluyo genelde.Bundan sebep istemez araya soğukluk giriyo.

Eltinizin alışverişte ne işi var?
Bence "ben kalabalık ve faydasız insan istemiyorum" diyebilmeniz lazım.

Ben böyle net olamam derseniz yeni gelin nazı altında yapın biraz. Yoksa çok başınız ağrır

Eltin sana söylerken diğerleri duymuyor mu ?
Yani onlar niye tepkisiz bu cümlelere

Eltiden çekeceğiniz var. Çok uyanık birine benziyor. Siz de akıllı olun, hiç karışmayın. Sıkıntısı varsa Kp ile çözsün.

ona 25 gramdan 10 bilezik.
kayınbabam baana yengene o şekilde yaptık o zaman paramız vardı yaptık.
şimdi sana en fazla 4 tane yapabilirim borcla almak istemiyorum dedi.
ben ilk basta biraz üzüldüm ama babam bana gidip borcla 50 tane taksalar napıcan boşver bunları mesele etme diye konusunca bende boşverdim.
haksızlıga gelirsek bence bana yapılan haksızlık bu durumda degil mi?;
ayrıca kendisinin evi var biz kiraya cıkıcaz

Detayını nerden bileyim ben anlattığınız kadarına yorum da bulundum. Ağzının payını verin sussun o zaman.

O zaman canım bunları neden dert ediyormuş elti hanım yani eşitlik olsun demeyi biliyorsa yapılması gerekene müdahale etmesi saçma tabi

Böylesi tuhaf yaa benim ektinde ben evlendikten sonra kaynoederin telefonunda kendi ismini kızım olarak degitirmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…