Eş adayına eltinin bu etkinliklerin hiç birinde olmasını istemediğinizi söyleyin.
Ben eltiyi hatalı buldum ne işi var yanızda.
Konu sahibi 30 gr olsun dememiş 25 olanı beğenmiş. Paragöz olan gr yüksek olanı alır.
Burada eşitlik denecekse elti kişisi kv kp kendisi tavır alsın. Konu sahibinin suçu ne?
Senin gününü rezil etmeye hakkı yok.
Tek hatanız başka sebepten surat asmanız olmuş yanlış anlaşılmış.
Eğer elti böyle herşeye karışırsa takmayın bildiğinizi yapın.
sözlüm aynı apartman istemiyor. zaten apartman 3 katlı eltim-kayınpeder-amcası oturuyor.. biz kiraya cıkıcaz. eltim ben ayrı eve cıkayım siz bizim eve geçin zaten ödiceksiniz kira öder gibi benim kiramı ödeyin diye bi teklifte bulundu ama yok yani. sözlüm inşaat mühendisi gelirleri ayrı.
bu arada oturdugu evde kendisi kira ödemiyor tabiki.
Ben eşitilikten yanayım ,
Kıyafet zevk meselesi , ona lafım yok.
Ama o geline 5 bilezik takıldıysa - atıyorum - , size de 5 olmalı.
Erkek aileleri bu dengeyi sağlayamıyor malesef.
Duymamazlıktan gel. Eltin kendince haklı ama biraz sesli düşünüyor galiba. Nişanlına söyle bir daha alışveriş vs. işlerinde mümkünse bulunmasın. Abartma daha gelin gitmeden kokmayın.
Bence siz bu eltiye çok yüz vermeyin ama politikte davranın ki aile üyeleri ile aranızı bozmasın. Çünkü moraliniz bozulduğunda yanlış anlaşılmalar olabilir. Hani ne küsmüş gibi olun ne de çok samimi aradaki ince çizgiyi kaçırmayın. En önemliside en keyif alacağınız zamanlarınızı onun yüzünden zehir etmeyin kendinize.
Rica ederim çok mutlu olun inşallah.ya varya gercekten cok güzel konustunuz.
o herşeyi böyle gülerek sevimli sevimli söylüyo gibi oluyor, bende surat asan memnuniyetsiz bi tip.
bu söylediginizi dikkate alıcam teşekkür ederim.
Senin elti cok akıllı maşallah. Demek kendi ev tutup kirayı siz ödeyecekmişsiniz iyiymiş. Şimdiden mesafe koymazsan çekeceğin var.sözlüm aynı apartman istemiyor. zaten apartman 3 katlı eltim-kayınpeder-amcası oturuyor.. biz kiraya cıkıcaz. eltim ben ayrı eve cıkayım siz bizim eve geçin zaten ödiceksiniz kira öder gibi benim kiramı ödeyin diye bi teklifte bulundu ama yok yani. sözlüm inşaat mühendisi gelirleri ayrı.
bu arada oturdugu evde kendisi kira ödemiyor tabiki.
Altın konusunda bazı arkadaşlara katılacağım eşit olması gerekiyo bence de canım sadece beğeni olarak kendi beğendiğini al gramları aynı olsun boşver.Sözlünden bi öğren yengesine kaç gram bilezik takmışlar ekstra olarak neler yapmışlar.O zaman senin de onları istemeye hakkın var.Aslinda eltilerin anlaşmazlığı kendileri aralarında olan sorunlardan değil de kaynana kayinbabanin eşit tutumu olmayışından oluyo genelde.Bundan sebep istemez araya soğukluk giriyo.
Detayını nerden bileyim ben anlattığınız kadarına yorum da bulundum. Ağzının payını verin sussun o zaman.Peki kendince neden haklı sizce??
kendisinin evi var biz kiraya cıkıcaz.
kendisine 10 bilezik takılmış bana 4 tane takıcaklar oda yapabilcegim en fazla o dedi kayınbabam belki düşer sayısı.
haklı oldugu tek bi taraf yok gercekten. ben bileziginde altınında olsam çirkeflik yaparak eşitligi saglarım.
ama ben o ilk gelin oldugu için tüm imkanlar ona harcanmış olabilir nasip kısmet diyorsam o da bence bunu demeli. ki ondan fazla olan bişeyim yok.
O zaman canım bunları neden dert ediyormuş elti hanım yani eşitlik olsun demeyi biliyorsa yapılması gerekene müdahale etmesi saçma tabiona 25 gramdan 10 bilezik.
kayınbabam baana yengene o şekilde yaptık o zaman paramız vardı yaptık.
şimdi sana en fazla 4 tane yapabilirim borcla almak istemiyorum dedi.
ben ilk basta biraz üzüldüm ama babam bana gidip borcla 50 tane taksalar napıcan boşver bunları mesele etme diye konusunca bende boşverdim.
haksızlıga gelirsek bence bana yapılan haksızlık bu durumda degil mi?;
ayrıca kendisinin evi var biz kiraya cıkıcaz
Böylesi tuhaf yaa benim ektinde ben evlendikten sonra kaynoederin telefonunda kendi ismini kızım olarak degitirmistiÖNCELİKLE HEPİNİZE MERHABA.. ÜYELİGİM BUGÜN OLSA DA YILLARDIR KK TAKİPÇİYİM.
HER AKSAM YATAGA GİRDİKTEN SONRA Bİ BAKINMADAN UYUMUYORUM :) SİZ BİLMESENİZ DE ÖZELLİKLE KONULARINI TAKİP ETTİGİM, SEVDİGİM, UYUZ OLDUGUM KİŞİLERDE VAR
DÜN YAŞASADIGIM SON OLAYDAN SONRA ÜYE OLMAYA KARAR VERDİM. ÇÜNKÜ BEN Mİ ABARTIYORUM NE KADAR HAKLIYIM BİLMEK İSTİYORUM. NEYSEEE KISA KESEMİYORUM BEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM VE LAFA GİRİYORUM ( ilk konum karışık olabilir özür diliyorum )
2 yıllık bi ilişkim var. küçük bi ilçede oturuyoruz ailelerimiz tanısıyordu zaten. bizde tanıştık konustuk öyle cok gezip tozmadık. bu 2 yıl içerisinde belki 3-4 defa bi yerlerde oturmusuzdur . babamın emlak dükkanı var. evlerine çok yakın. bende haftada 3-4 gün oraya gidiyorum babama yardımcı oluyorum. evlerimizde çok uzak degil. yani gidip gezip tozmasakta hemen hemen hergün birbirimizi görüyoruz. selamlasıyoruz. 1-2 dk konsuuyoruz. bu 2 yıllık flört asamasından sonra aileler araya girer girmez 15 gün içerisinde 12.08.2018 tarihinde sözlendik. babam ilk baslarda kızımın yaşı küçük diye mırın kırın etsede karşı cıkmadı.
evimiz müstakil ve büyük bi bahcesi oldugu için sözümüz evde oldu. söz alışverişine eltim de geldi. bana az biraz zehir etti. begendigim elbise 900 tlydi. elbisenin fiyatını duyunca ben '' biraz pahalıymış baska bişey bakalım '' dedim. kayınbabam saçmalama kızım ne pahalısı bir kere olcak içine ne siniyosa al dedi. ama elticigim bana 400 tlye alınmıstı eşitlik olsun diye bi sacma cümle kullandı. ben cevap vermedim ve aldırdım o elbiseyi. kuyumcuda yine aynı muhabbet. söz bilezigi alınacak. kayınbabam sözde 1 tane takalım o da güzel bişey olsun dedi elini bilezige attı o da 30 gr bilezik. 7.500 civaarı bişeydi. bende onu begenmedim. benim hosuma gidende 25 grmdı. kayınbabamda kuyumcuya bunun 30 gramı yok mu diye sordugu an eltimden bir '' aa banada 25 gram alınmıstı'' ama diye bi cümle geldi. ben duymamazlıktan geldim ama gercekten sinir oldum ve suratım düştü. kayınbabam da '' kızım neden suratını astın bişey mi oldu begendigin bişey mi var istiyosan gel birdaha bakalım '' tarzı cümleler kurdu. Yani ben altın begenmeyen kız moduna düştüm sanki.
sadece kuyumcu mevzusuna kadar olanı yorumlayın istiyorum. bundan sonraki süreci daha sonra anlatıcam küfür yememek için
benim bu kadına tavrım nasıl olmalı?? sizce bu tavrının sebebi ne ? çünkü gercekten bir dedigi iki olmayan biri aile apartmanın da yasıyor ve sözlüme bile mesaj atar canım pasta vs istedi getirir misin sigara alır mısın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?