sonunda bende ameliyat oluyorum ( gögüs ameliyati) almanyada

kiz vallaha hic korkma herkezin aci algilayisi degisik olur .kesin ama . ben gercekten inanamadim yani resmen bekledim kendimi o hazirladigim siddetli agrilara . simdiye kadar tik yok. arada bi sizlama sanci oluyo ama laffi bile olmaz bence .en büyük korkumda bumuymus diorum kendi kendime birtek arada kaşıntı var feciii öldürürse o öldürücek beni.....

evet kesinlikle ağrı algısı herkeste farklı, ben de kas altı protez konuldu. ilk birkaç gün biraz daha yoğun ağrısı ama öyle dayanılmayacak gibi değil. ilk başta kol hareketlerinde biraz zorlanıyorsun. ancak herşey bitip şekil oturduğunda iyiki yaptırmışım diyorum.

maşallah benu şekerim cok sevındım

Evet canim bizim millet yardim sever allaha sukur ayy bir an once amelait olmak istiyorum artik:) otel reservasionu yapim ben unutmadan cunku noel zamani olacak belki yer olmiyabilir

Ayy canim kasinti da kotu ya kasiyamazsam bende olurum heralde

Peki biraz bepanten gibi krem sürsen, işe yarar belki, yada hakiki zeytin yağı?!?!

yok doktor dedi bidahaki hafta verdigi randevuya gidene kadar hic dokunmak yok . ne cikartmak ne oynatmak o yüzden yani bi hafta cekicez ondan sonra nasil olur bilmiorum artik . ...

yok doktor dedi bidahaki hafta verdigi randevuya gidene kadar hic dokunmak yok . ne cikartmak ne oynatmak o yüzden yani bi hafta cekicez ondan sonra nasil olur bilmiorum artik . ...
Bence sakin dokunma..benim hala kasiniyor, krem verdi doktorum ameliyattan iki hafta sonra sürmeye basladim

1700 € süpermis gercekten!

Vallah ben 5 günden sonra dayanamamistim kasintidan Dr aradim cildiracak gibi oluyordum su kasintidan. Cok gerginlerdi. Dr aradim dayanamiyorum söyle günde 2-3 kez acabilirmiyim 5 dakika sadece. Pek hosuna gitmedi ama benim yalvarisimdan so ra müsade eti. Ama cok rahatliyordum.... Aklima geldi kasinti tutu :)

Ama Banucum sen dayanabiliyorsan sakin acma. Birsey olmadi gerci benim cicikoslarima ama ne olur ne olmaz.
Senin kas alti mi oldu yoksa "Innerer-BH" teknigi mi ile?

Evet en cok sabah yataktan kalkarken kaslar kasiliyor ama ayaga kalkar kalkmaz 2 dak geciyor. Sen tam benim gibi geciriOrsun canim.... Nasil yatarken yastik falan mi koyuyorsun?

Yani sonradan derken, durmaksizin acilarin olmaz ama ara ara söyle simsek gibi 1 dakikalik sizilar olabilir. Iyilesmenin sinyaleridir bunlar

yok.ben dayanikliyimdir . kudursamda kasintidan cekicem bi yanina gidene kadar napalim. yüz tane yastik koyuyorum yanima arkama.önume ama. sabah kalktigimda nerdeyse hemen hemen yatar vaziyette gelmis duruyorum.yani sirt üstu ama..egimli degil nerdeyse normal yatakta yatar gibi düz . hoffe du weißt was ich meine?? :/ ..bi sakincasi olurmu sence ? hep oturur sekildemi olucak ? bende innere bh' ya gerek duymadigini söylemisti bizim bachti . UBM oldu iste.birde bi sorum daha bi hafta kontrollune gidince napiorki orda? . o terminden sonra arada acmak serbest mi oluyor yada nasil. bi zahmet anlattsann ..satennsenin hakkini nasil ödüyecegimi. bilmiorum. nasil tesekkür etsemn bu yardimlarin icin diye kara kara düsünüyorum zatn..ne kadar desem.azdir .. cok cok cokkk tesekkür ederim. Allah ne.muradin varsa versin . benimm bu simdiki bu mutlulugumda buyük bi rolun var. sonuc ortada olmasa bile henüz ..askitabi mutlu oldugum sürece hep aklimda ve dualarimda olacaksin .

ha bugun birde fark ettigim bisey sirtimda ve yanlarda baya sismis..daha yeni fark ettim.sendede öyle oldumu gögüs yanlarinda sislik varmiydi ?

Bende yastiklari aksamdan koyardim sabah kalktigimda nerdeyse uzanmis haldeydim. Ne bileyim nasil oluyordu uyunca kontrol edemiyorsun.yani ist mir auch passiert... Ist wohl nicht soooo schlimm. Ama beni o kasinti deliriyordu!!!! Benim tabiki farkli oldu ondan belkide yani hem memeucundan kesim oldu ve aynizamanda diklestirme oldu memeucundan.

BEIM KONTROLTERMIN schaut er sich die Narbe an und ob alles richtig sitzt!ona göre gurt devam mi tamam mi der und Wechselt das Tape o kadar. Bana kesinlikle masaj yapma demisti!
Yani acma olayi immer nur kurz!! Den BH min noch 6 Wochen giymen lazim! Sonra da sadece geceleri. Ama sürecine bagli. Kiz hala arada bir ben takiyorum Sport-BH yi! Cok rahat
Canim benim ne mutlu bana seni mutlu etiysem!!!!! Insallah benim gibi de memnun da kalirsin. Haydi bakalim

ha bugun birde fark ettigim bisey sirtimda ve yanlarda baya sismis..daha yeni fark ettim.sendede öyle oldumu gögüs yanlarinda sislik varmiydi ?

Sirtimda herhalde yoktu ama göbegim allahim ya rabbim 6 aylik hamile gibi!!

Seninki ödemdir. Simdi sen bunlar nasil sekil alacak nasil yumusacak dersin belki... Dur söyle bir 2.5 ay gecsin asil o zaman daha mi büyük yatirsaydim diyeceksin!

vallaha askkitabim aynen öyle diorum . birde ilk günlere bakarak daha bi agri degilde yanlarda kasilma ve gögüs ortdamda sislik ve morrarma var oysam okadarda düzenli o arnicayi aldigim halde. arada bir sanki gögüs kasim silikonu SIKISTIRIOR . bazen de kollarimi kaldirmak zorunda kaliorum ama okadar pek agri falan olmasada birde evham yapiorum acaba bukadar hareketli olmam silikonlar kayma falan yapmasa diye. ama napimmm yanlizim bulasik falan hepsini kendim halletmem gerekior . birde bu gece ilk kez biraz daha yatabildim . bi kac kez uyandim rümaydada gögüslerimi aciormusum . biri normal . biriside cok tuhaf ezik büzük minicik yukarda duruyor . kendi kendime aynanin önünde korkup agliorum sonra uyandim . birde artik bu korse yol altlarimi feci kesmeye basladi . buügn 4. günüm disari cikip biraz gezmeyi deniyecegim . bakalim ne kadar dolanabilcegim . birde gören arkadaslar yelek üzerinde . eee hic bi fark yokki dior. eskisinde bakarak . adam nerdeyse 400 cc koydu . daha nolsun diorum kendi kendime ama banada kücük gelio . sis oldugu halde birde bu daha da inicek . ama böyle füze gibii öne cikik duruyor . tapelerde var tapi artik ondanmidir nedir . arada korseyi kaldiriorum 10- 15 saniye sonra yine dikkatlice indiriorum . bakmak icin hallerine sence bunun bi sakincasi varmidir ? ve bu sabah bi tartildim . 5- 6 kilo fazlam var bu tek ödem olmasi mümkünmü ki okadar cok

Ödem canim merak etmegidecek tabiki...!!!780 g zaten Implantalar dir!!! Füze gibi de normal. Sabir sabi sabir
Bende tuhaf rüyalar görüyordum, normal bunlar,insan tam uyumuyor ki sersem gibi hep, ondan öglen uyumaya calis, hem beden de alismali sonucta yabanci bir made girdi, onun icinde bir sok, kabulenmeli onu!

Önceden dolgulu sütyenleri taktigimiz icin tabiki distan görenler bir fark görmüyor olabilirler. Ama suanda hast Du ein Spor-Bh an. Dolgusuz ve ayni diyorlar!!!! Asil fark burda!!!! Birde söyle düsün, bu haleri ile dolgulu sütyen taksan iki katini gösterir!! Kiz ben bile diyorsam keske 505 cc den daha büyük yaptirsaymisim, artik kendin düsün,göz alisiyor güzelim! O zaman hemen önceki Fotolara bakiyorum farki hatirliyorum

Arada kisaca baksan birsey olmaz herhalde, en son hakini acma ! ama acip ve saatlerce öyle gezsen iyi degil. Dedigim gibi kasinti yüzünden, Dr arayip dayanamadigimi söylemistim, ve benim Sport-BH cok sikistiriyordu!!! Dr günde 3 defa 5 dak müsade etmisti.
Korse yol altlarina Kosmetiktücher ikiye katla ve araya SIKISTIR! Ben bir de Dekolte nin kemerin altini koyuyuordum. Orasini da baya kesiyordu. Merak etme onada alisacaksin.

Ah ah neydi o zamanlar yaa... Unutmusum, sen sorarken tek tek yasiyorum onlari. Haftaya Bachti yi ariyacagim karin germe icin!Bakalim artik ne diyecek, umarim yapmam demez

Canim bide almanca anlayabilsek iyi olurdu bazi yazismalarda anliyamiyoruz bizi de dusunun :) bu onerelire ihtiyacimiz var

Ok :) ama biz burda yurtdisinda yasiyanlar günlük hayatimizda da hep böyle konusuruz. Bazi kelimelerin tercpmesi olmuyor. Ama
Biliyorum canim bende fransada yasiyorum ama her keliminin elbet bir tercumesi vardir dimibize zor geliyor dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…