- 13 Haziran 2013
- 551
- 250
-
- Konu Sahibi Binnaz1978
Anladım canım..umarım bende sıkıntısız geçiririm.resimlerini görmek çok isterim.kendini iyi hissedince koyarsın.dediğin gibi ödemli olduğu için seklini tam belli etmez su an ama eminim çok güzel olmuşlardır.kurtulacaksin aslcem. bak bende 10 gün 3 gün derken oldumda bittim bile zaman cok cabuk gecior . hantallik derken ? pek anliyamadim valla suan bence damla seklini pek göstermior daha yuvarlak duruyorlar . ve sertler . birhafta sonra yanina gittigimde resimleri isteyecegim o zaman koyarim sanirim simdi elimde olanlarda pek biseyin belli oldugu yok . malesef yanliz basima cektigim.icin ...
Kendine o kadar dert ve sıkıntı yapuyordun güzelim simdi gördünmü ne kadar güzel bir ameliyat süreci gecirdin..hersey umdugundanda güzel gecti..senin adina cok sevindim..bundan sonra fazla agrilarin olacagini sanmiyorum..asil simdiden sonra dahada iyiye gideceksinaynen öyle . :)))) iyikide yapmisim simdiden cok mutluyum. umarim bu mutlulugum daim olur ve hepimize en güzelini ve hayirlisini diliorum cani gönülden. yardim ve deste.kleriniz icin ne kadar tesekkür etsem zaten azdir
Canim banada almanya daha yakin ama en fazla 2000€ verebilirim bu fiyata yaparmi sizin doktor aceba
Keske almanyada o fiyata olsaydi ben ta türkiyelere gitmezdim yalniz basimaYani taksit yapar. Ama 2000 € dan fazla tutar ben 5500 € yaptirdim diklestirme de oldu bende meme ucundan. Almanyanin nin neresindensin?
Ben olai 3 haftayi gecti bile..hatta ben de konu actim burada.unutmusundur belki..otelimde ben hastaneden cok rahat ettim ama tabii coluk cocuk özlemi iste..hepsi icinde hatta alusveris bile yaptim 3000 euro tuttuYani ucak, otel yol parasi yeme icme de hesap etmen gerek! Ayrica ameliyatan sonra direk eve gitmek var. Otelde ne kadar olsa rahat etmiyor insan.
Sen kime olacaksin? 2000 € mi yaptiriyorsun??
Ben olai 3 haftayi gecti bile..hatta ben de konu actim burada.unutmusundur belki..otelimde ben hastaneden cok rahat ettim ama tabii coluk cocuk özlemi iste..hepsi icinde hatta alusveris bile yaptim 3000 euro tuttu
Canim benim ameliatim zaten 1700€ sonra ucak biletini aldim 240€ eee kaldi otel paradi gunde en fazla 50€ gidecek yani 300€ toplam 2240€Yani ucak, otel yol parasi yeme icme de hesap etmen gerek! Ayrica ameliyatan sonra direk eve gitmek var. Otelde ne kadar olsa rahat etmiyor insan.
Sen kime olacaksin? 2000 € mi yaptiriyorsun??
banuseker agrin olmamasi cok guzel.bize de cesaret oluyor bu...canim seninki kas altimiydi?wallaha birdahaki cuma ya doktorum kontrol termini verdi gidip orda onun cektigi resimleri isterim sonra burayada atarim In sha Allâh giysiden pek bise y belli olmuyor bu hem beni telaslandirior hemde sevindirior aslinda . cünki disardan baktinmi pek eskiye o eli kilo süngerli destekli sütyenlerden kalir yani yok hatta kemerle sIkIstIrdIgI icin daha bi yan falan duruyor gibime gelior askitabim dedigin gibi siyah bi korse beyaz uzun seritler var . bundan sendedemi vardi :? nedense kizlarin anlatigi kadar cok sIkmadI beni acaba daha mi eng yapilmasi lazim gerci doktor direnleri cektikten sonra giyindirdi sende nasildi ? yemelerin ve kemer biraz egirik duruyomuydu ?
banuseker agrin olmamasi cok guzel.bize de cesaret oluyor bu...canim seninki kas altimiydi?
günaydin serapcim . umarim hersey kafanda kurdugun gibi güzel ve kolay gecer . ama bir haftadan sonra döndükten sonra malesef is bitmicek canim, tabiki özellikle ilk bir hafta cok önemli olucak kendine zaman ayirman ve dinlenmem gerekicek benimde daha iki gün oldu ama doktorumun demesine bakarak bi kac hafta dikkatli olman gerek hareketlerinle . simdi coluk cocuk diosun , yazik ne bilsinler sana dogru hizlica gelip sarilmaya falan bile calissalar seni kus gibi bagirtmaya yeter yani cok hasas oluyorlar bak ben diodum hic agrim yok ama . yatarken kalkerken dogrulurken gercekten zor yani böyle normal dururken oturur sekilde fazla bisey yok ama sizlior falan o yüzden cok dikkat et . ameliyattan sonraki sürecine söyle 6 hafta falan. ben yanlizim basimda öyle bir dert yok cocuk falan . ama iste insanin ailesi olunca coluk cocuk arasinda . sorunluklari oluyor. yapmam etmem de diyemesinki umarim herseycikler gönlünce olur :* nerde kime olucaksin ? ve doktorunla konustunmu ne kadar takilicakmis . yuvarlak/ damla ?
Cok guzel anlattin canim insallah bizde senin gibi fazla agri duymayiz bu kisiden kisiye degisiyor tabiki .. Bende cok konularda okudum agri olayini ama korkmuyorum ben sadece yanliz olavagim icin bence duygusallasirim heraldeselam canim, evet kas alti oldu benim . vallah gercekten ne yalan söyleyim . burda olmadan önce okudugum seyler beni cok cok korkutmustu . ama bi kac hafta önce diz amelyiati olmustum o bile daha agrili gecti . yani okadar pisman olucak kadar neden yaptim . keske yapmasaydim . pismanlik duyucak kadar hic bisey yok . simdilik masallahim var ve yaptirdigima cok seviniorum ve mutluyum . tabiki normal kasilma var kas calismasindan sonra agri olurya öyle bisey. sonra konusurken arada bi nefesin yetmiormus gibi oluyor daha sessiz ve yavas konusuyorsun . sonra okadar gögüsünde 200 kilo varmis gibi bi hisde yoktu bende okadar yani agirlik vardi tabi ama asiri degildi . beni asil delirten sey korsenin icinden arada bir tatli tatli kasinmasi . öyle oldumu . hemen biraz parmak uclarimla yavas yavas kasircasina korse üzeri gezdiriorum . bu kadar yani hic agliyacak kadar falan olmadim . narkos desen . kendiligimden actim gözlerimi tam sarilirken . hic bi problemim olmadi ne titremek üsümek gibi ne mide bulantisi kusmak gibi . sadece hemirelere biraz sacmaladim galiba . okadarda olur artik . imkani olan herkeze yapmasini öneriririm eger gerek görüyüorsaniz . bi girdiginizi birde ciktiginizi biliorsunuz zaten . gerisi sabir sabir sabiiiiiiiiiir iyilesene kadar :)
hic duygusallasma valla . bize burdan arkadaslar sagolsun nasil destek teselli oluyorsa bizde aynini sende olacagaiz . artik gün gectikce sayimiz artio. yapip kurtulanlardan kendi tecrübemizi edinenlerden oluyoruz . böylece daha sonra yaptiranlar hep birazdaha sansli oluyor bir öncekindne . ve gercekten benim kaldigim odada okadar tatli cana yakin iki kiz daha vardiki . agri sizi demedik herseyi unutuk gece boyu dir dir dir kaynatik ortaligi vallaha . bi gece icinde . düsün :) ve birdahaki hafta randevumuzu bile tekrar görüsebilmek icin ayni zamanda aldik . öyle gidicez doktor bile asistani ile bakistibiraz sasirmisti sanki . o yüzden . en hayirlisi olsun diorum ve agrilarin umarim hic olmaz.
ozaman daha da tadini cikariorsun
Bana yetti 1 hafta..4. Gün izmiri gezmeye basladim ve alusveris yaptim cocuklara filan..bavuluma rica ettim yardim eden oldu hep.zaten bavul tekerlekli olunca itebilirsin..fazlada agir seyler koyma icine.havaalaninda , metroda herkes yardimsever davrandi..3000 euro hersey dahil yeter.banada yetti.senin hesabin dogru canim.hakikatten otelde rahat ediyorsun..yemegimi bile odama servis yaptilar.bütün calisanlar sagolsun..odami bile dezinfekte yapiyorlardi.otelde kendine geliyorsun biraz..eve gelince cocuklar zaten rahat birakmiyor.bemim de 3 cocugum var..hic korkma, bizim milletimiz cok yardimsever.Cnm sende mi turkiyeye geldin yaptirmak icin ? Ben bir hafta olarak hesapladim sali 23 aralik ta iniyorum geri 30 aralik donuyorum evime peki sen kac gun kaldin ve valizi yitebildinmi ? Cunku bende alis veris yapmazsam olurum turkiyede
Bende otel e gidecegim belki ozlem olur ama en azindan evden daha rahat ederim diye dusunuyorum cunku basimda uc cocuk olmucak yani
bu cok sevindirici.ben de kas alti olucam ayni zamanda diklestirme olacak .ben de burada ameliyat sonrasi surecleri okudukca korkuyordum ama sen cesaret oldun bize.o kadar kasilma agirlik olacak artik raziyim ona...selam canim, evet kas alti oldu benim . vallah gercekten ne yalan söyleyim . burda olmadan önce okudugum seyler beni cok cok korkutmustu . ama bi kac hafta önce diz amelyiati olmustum o bile daha agrili gecti . yani okadar pisman olucak kadar neden yaptim . keske yapmasaydim . pismanlik duyucak kadar hic bisey yok . simdilik masallahim var ve yaptirdigima cok seviniorum ve mutluyum . tabiki normal kasilma var kas calismasindan sonra agri olurya öyle bisey. sonra konusurken arada bi nefesin yetmiormus gibi oluyor daha sessiz ve yavas konusuyorsun . sonra okadar gögüsünde 200 kilo varmis gibi bi hisde yoktu bende okadar yani agirlik vardi tabi ama asiri degildi . beni asil delirten sey korsenin icinden arada bir tatli tatli kasinmasi . öyle oldumu . hemen biraz parmak uclarimla yavas yavas kasircasina korse üzeri gezdiriorum . bu kadar yani hic agliyacak kadar falan olmadim . narkos desen . kendiligimden actim gözlerimi tam sarilirken . hic bi problemim olmadi ne titremek üsümek gibi ne mide bulantisi kusmak gibi . sadece hemirelere biraz sacmaladim galiba . okadarda olur artik . imkani olan herkeze yapmasini öneriririm eger gerek görüyüorsaniz . bi girdiginizi birde ciktiginizi biliorsunuz zaten . gerisi sabir sabir sabiiiiiiiiiir iyilesene kadar :)