- 20 Ağustos 2014
- 639
- 367
-
- Konu Sahibi Binnaz1978
ayyy canım gecmıs olsun çok sevindim iyi olmana aramıza hosgeldin yuppiii :)
Geçmiş olsun canım 380 cc süper olmuştur eminim seninde süreç benim gibi olmuş maşallah
banuşekerim cok geçmiş olsun hayırlı olsun memişlerin iyi olmana cok sevindim cok agrı sızı olmadan atlatırsın inş
Mümkün olduğu kadar yürümeye çalış sakın ben ameliyat oldum yatayım deme günlük hayata ne kadar çabuk girersen o kadar çabuk iyileşirsin sabit durmalar kasların tutulmasına neden olur sonra en küçük hareket zor gelmeye başlar hareket ettikçe ödemlerini de çabuk atarsın.. zor olan şey bitti bundan sonrası sabır ve tadını çıkarmak dönemiFAZLANAZLI evet sekerim umarim senin sürecin gibi olur senin yazdigin olumlu mesajlari okuyup okuyup dua ederdim tek.Allahim benimde böyle kolay olda nr var diye. bu sabah artik nihayet ayaga kalka bilorim sükür butun gün yatmaktannhemen usandim bile hele oturur vaziyette dalmam cok daha zor geldi . bakslim bugun o meshur cok sikayettinden yakindiginiz sützen ve kemerden takilicak sanirim . ondada zorluk yasamam umarim
hahaha evet iyileşelim oyle olcak tatlım biraz sabır gerekıyor hele bi ayı gozden cıkarmalıyız bugun 15. gun şu sutyenlere gecsek şişlikler inse valla super olcak :)hosbuldum ciarasisicim. evet canimmm artik tüm depressionlari. takintilarin bi cogunu üzerimden atma zamani geldi. ve insan buna okadar seviniorki. aklima geldikce sevincten deliresum.geliyirrrrtama büyük yemin ettim .gecer gecmez normal sütyenlere victoria secret maagazasindayimm. ne kadara maal olursa olsun en yakisan hosuma giden sütyeni almazsam bana da banu demesinler. das gönn ich mir dann
sormayı unuttum bugün nasılsın?gördünmü cicileri?damlamıydı seninkide?çok sordum sanırım
ağrın olmadığına sevindim canım.sekilleri zamanla oturuyor diyorlar.ameliyatı atlattın bundan sonrası için sabretmek gerekiyor..caniiiiim ne istiorsan ne kadar istiorsan sor. doktor geldi yanimiza direnler cekildi memeler i gördum cok sis ve ayrik daha görunüs pek iyi degil . ama agrim yok Allaha sükür. birdahaki hafta cuma kontrolümüz var kizlarla okadar iyi arkadas oldukki hepimiz ayni zamanda gidicez sonrada biryerler birseyler icmeye yada yemege falan gidicez okadar mutluyumki . hic canim Sıkılmadı vallaha. doktorun demesine bakilirsada acilar simdi olmasa bile sonradan olma ihtimali varmiş. bakalim ama simdi o korse sütyeni takti kemerli olan ama o kadar cok sıkan bisey degilmis yani simdilik rahatim
kız allah korusun deme öylekizlar nedense brn kolarimi falan rahtca oyanata biliorum yani sacimi falan kendim bagladim biraz evvel . doktorum.bu sabah burdaydi kollari kaldirmada dikkatli olmalimiyim diye sordum yok dedi. ondan bisey olmaz dün tek asisstani pek oynatma kolarini demisti . simdi biraz sirtimda kaburgalarimda hafif agri var ama normal sirt üstü yatinca hic bisey hissetmiorum. nasil olur yaaa brn acilardan yarilirim diye düsünürken . ama belkide sonra gelicek agrilar :/ bilemiorum...
dun netleşti tatlım bu salı :)) senın resımlerı dört gözle bekliyorum :)nessira caniiiiim. umarim gülüm . aynilarini bende sana cani gönülden diliorum aff et amy ben unuttum ya senin ameliyat tarihin ne zamanaydi ? hayirli güzel sonuc ve paylasimlarinin takibinde olacagim