• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda beklediğime değdi

Önceden kötü olaylar mı yasadın? Kaygı problemi yaşamışsın.Bununla ilgili tedavi gör muhakkak sonradan her konuda aynısı oluyor.Mutluluklar dilerim ilişkinde :)
Evet inşallah psikolojik tedavi görmeye başlicam ben ondan hep ayrılmak istiyordum o hiç bırakmıyordu ben sorunluyum diye bitirmeye çalışıyordum. O vazgeçmedi hep gelmek istedi ama işten izin alamadı.

İnşallah mutlu olursunuz tabi de uzak mesafe ilişkisi biraz şey gibi hıyarsız cacık gibi :ıslık:

Ben de yaşadım da eskiden

Evet inşallah psikolojik tedavi görmeye başlicam ben ondan hep ayrılmak istiyordum o hiç bırakmıyordu ben sorunluyum diye bitirmeye çalışıyordum. O vazgeçmedi hep gelmek istedi ama işten izin alamadı.
2 senedir mi alamadi adam evli nisanli sevgilisi var olabilir sizi uzmek istemem ama cidden hayal goruyorsunuz kim kimi 2 sene bekler kaf dağının ardimi sizin evinizde ulasamasin yada kim 2 sene izin alamaz bunlara inanmaniz bile durumun ciddiyetini gosteriyor o yuzden simdilik temkinki olun ya herro ya merro diye girilmez bu işlere

2 senedir mi alamadi adam evli nisanli sevgilisi var olabilir sizi uzmek istemem ama cidden hayal goruyorsunuz kim kimi 2 sene bekler kaf dağının ardimi sizin evinizde ulasamasin yada kim 2 sene izin alamaz bunlara inanmaniz bile durumun ciddiyetini gosteriyor o yuzden simdilik temkinki olun ya herro ya merro diye girilmez bu işlere
Tamam sağolun. Olayları yaşayan ben olduğum ve her ayrıntıyı bilemeyeceğiniz için kendimi savunacağim bir şey yok. Genellemeler bize uymuyor. Sadece mutluluğumu paylaşmak istedim. Teşekkürler. Hayırlı bayramlar.

Bizimkide 2 ay sonra gelmişti kalbim duracaktı görünce :halay:ama olmaz dıyenlere aldırma daha güzel oluyor, Özlem hasret oldukça daha diri oluyor ilişki mutluluklar dilerim :KK37:

Gerçekten seven insanın 2 yıl bekleyeceğini düşünmüyorum ki en azından kaybetmekten korkar yanınızda olmak ister ki çok ilgili de değilmiş bu süreçte ama ayrılırım dedim geldi falan saçma biraz ayrılmanızdan korkan daha önce gelmez miydi buna gerek kalmadan. Bende şehir dışından biriyle çıktım her ay geldi yanıma yılbaşı doğumgünüm sevgililer günü hep beraberdik bu insan bu özel günlerde bile yanınızda olmamış bence çok da kaptırmayın

Gerçekten seven insanın 2 yıl bekleyeceğini düşünmüyorum ki en azından kaybetmekten korkar yanınızda olmak ister ki çok ilgili de değilmiş bu süreçte ama ayrılırım dedim geldi falan saçma biraz ayrılmanızdan korkan daha önce gelmez miydi buna gerek kalmadan. Bende şehir dışından biriyle çıktım her ay geldi yanıma yılbaşı doğumgünüm sevgililer günü hep beraberdik bu insan bu özel günlerde bile yanınızda olmamış bence çok da kaptırmayın
Ben hangi ara "ayrılırım dedim geldi. " Şeklinde bir cümle kurdum? Cidden anlatamıyorum galiba. Ben böyle bir cümle kurmadim. Yanlış anlaşılıyor. Benim tehditimle gelecek bir insan değil kendisi.

Millet sevgilisiyle el ele kol kola gezerken siz telefonu mu öpüp koklayacaksınız? Sevgililik yanyanaysa güzel. Uzak mesafeden ilişki mi olur ya?

Uzak mesafe ilişkisini katmadım ki ben. Adamın iki yıl boyunca hiç görüşme, buluşma ihtiyacı hissetmemesi tuhaf. Keza konu sahibinin de tee iki yıl sonra bir tuhaflık sezip ayrılmak istemesi de öyle. 1970 yılında değiliz ki fotoğraflarla ilişki yaşansın, hiç yoktan bir Skype görüşmesi yap bari.
Tabiki canım ben sana katılıyorum. Ben de hani bizimki de öyleydi ama sık sık götürdük. O zaman msn vardı oradan hep konuşurduk. Hiç yüz yüze gelmemek tuhaf demek istiyorum ben de. Yolculuk eskisi gibi zor değil imkanlar geniş.

Tabiki canım ben sana katılıyorum. Ben de hani bizimki de öyleydi ama sık sık götürdük. O zaman msn vardı oradan hep konuşurduk. Hiç yüz yüze gelmemek tuhaf demek istiyorum ben de. Yolculuk eskisi gibi zor değil imkanlar geniş.
Görüntülü konuştuğumuzu söyleme gereği duymadım. Fotoğraf derken onu da kastettim.

Back
X