• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda bebişimiz geldi...

Peki hamileliğin ortalarında hurma yesek bir şey olurmu?

bu konuda bi bilgim yok ama hurmada rahim kasılmasını ve açılmasını sağlayan,sütün salgılanmasını sağlayan ve anne-bebek bağını kuran oksitosin hormonu var.o yüzden belki erken doğuma sebep olabilir ama sen bi araştır.çünkü erken doğum çok zor,yaşayanlardan biliyorum...:gitme:

esincim başka bir başlıkta da iyi dileklerimi iletmiştim...dediğim gibi yerinde olabilmeyi hala çok istiyorum ve her gece dua ediyorum benım doğumum da kolay ve normal olsun diye....yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım...tekrar hayırlı uğurlu olsun....

Allah analı babalı büyütsün inş. baya yormuş seni afacan ama nihayetinde gül yüzünü görebilmişsin ya şükür inş. bizlere görmek nasip olur. benimde en büyük korkum bu ya anlamazsam çünkü velet aşada duruyo zaten bide suyum gelmezde işaret falan olmazsa çünkü bazılarında olabiliyomuş bu durum. inş. farkederim :)

esincim başka bir başlıkta da iyi dileklerimi iletmiştim...dediğim gibi yerinde olabilmeyi hala çok istiyorum ve her gece dua ediyorum benım doğumum da kolay ve normal olsun diye....yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım...tekrar hayırlı uğurlu olsun....

çooook sağol canım,bende sizler için dua ediyorum,
hangisinin daha iyi olduğunu bilemiiyor insan,yani Allah gönlüne göre versin ama yinede senin için ne hayırlıysa o olur inş...çok kafana takma hamileliğinin tadını çıkar,doğunca uykusuz kalıyo insan :emir_bebek: :smiley-cool:

Allah analı babalı büyütsün inş. baya yormuş seni afacan ama nihayetinde gül yüzünü görebilmişsin ya şükür inş. bizlere görmek nasip olur. benimde en büyük korkum bu ya anlamazsam çünkü velet aşada duruyo zaten bide suyum gelmezde işaret falan olmazsa çünkü bazılarında olabiliyomuş bu durum. inş. farkederim :)

teşekkürler canım.umarım bi sorun olmaz.son dönemde sık nst ye girersen bişey olmaz.ultrason ve nst,en son vajinal muayeneyle zamanı belli oluyo.:emir_bebek:

çooook sağol canım,bende sizler için dua ediyorum,
hangisinin daha iyi olduğunu bilemiiyor insan,yani Allah gönlüne göre versin ama yinede senin için ne hayırlıysa o olur inş...çok kafana takma hamileliğinin tadını çıkar,doğunca uykusuz kalıyo insan :emir_bebek: :smiley-cool:

esincim belki komık bi soru olcak ama 2 gündür aklıma takıldı...ya hani sancı cekıyosun hastanede..üzerine giymek için bişey veriyorlar mı yoksa sen geceliğini falan mı giyiyorsun...eğer bişey vermıyorlarsa giy diye bari onun için de bi gecelik alayım...umarım gülmezsin....:1rolleyes:

esincim belki komık bi soru olcak ama 2 gündür aklıma takıldı...ya hani sancı cekıyosun hastanede..üzerine giymek için bişey veriyorlar mı yoksa sen geceliğini falan mı giyiyorsun...eğer bişey vermıyorlarsa giy diye bari onun için de bi gecelik alayım...umarım gülmezsin....:1rolleyes:

yok canım niye güleyim :)
bana ameliyatlarda giydirilen yeşil keten kıyafetten giydirdiler.alttan kolay muayene yapmak için ama duyduğuma göre hastaneye göre değişiyormuş,bazı hamileler kendi geceliğiyle de doğuruyormuş.sen al bi yedek gecelik.biz muayeneye gittik doğum başladı ve eşim istediğim hiçbişeyi doğru getirmedi,şaşkınlıkla hep başka şeyleri getirdi delikafadulden

teşekkür ederım canım..ben de bulunsun diye her ıhtımale karşı aldım bi tane..ama bana da öyle bişey verseler fena olmaz....:)))

ama onunda sağı solu açık heryerin görünüyo,dikkat etmek lazım.arkası ipli,aman dikkat et :kedi: kaydirigubbakcemile3

Back
X