Sonunda Babamız Geliyor.

5 yıl eski yerine dönemeyecek diye birşeyler
söyleniyor.

bizim planlar zaten bozuldu eşim 19 yıllık polis .

2.şark yeni çıktı biliyorsun

evimiz aldık.zar zor bir evladımız oldu.
bu mesele çıktı. ben 30 yaşındayımda eşim 39 çok geç olsun da istemiyorum .

bütü her şey sil baştan olacak

okurken gözyaşlarımı tutamadım hala da durduramıyorum...

asker yakını değilim ama neler çektiğinizi kalbimde yüreğimde hissedebiliyorum.

bu ülkede asker ne şartlar altında çalışıyor, kimin için çalışıyor acaba hiç düşünüyor mu bu asker düşmanları?

söyleyecek çok şeyim var da herneyse bana kalsın. gözünüz aydın bir daha hiç ayrılmadan elele gözgöze yaşlanın inşallah.

Kalbi güzel insanlarla dolmuş form, benide duygulandırıyorsunuz.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, inşallah herkes sevdiği ile huzur içinde yaşar ve yaşlanır.

5 yıl eski yerine dönemeyecek diye birşeyler
söyleniyor.

bizim planlar zaten bozuldu eşim 19 yıllık polis .

2.şark yeni çıktı biliyorsun

evimiz aldık.zar zor bir evladımız oldu.
bu mesele çıktı. ben 30 yaşındayımda eşim 39 çok geç olsun da istemiyorum .

bütü her şey sil baştan olacak

Valla bilemiyorumda canım Hakkari de şarkını yapanların çoğunu ilk tercihine veriyorlar, artı eşimin eş durumu dilekçesi vardı, ona da ek olarak burada başkanlıktan gititği için ilk tercihine başkanlık 2. tercihine Ankara yazma hakkı vardı, yani ilk 2 tercihi Ankaraydı eş durumuda eklenince geldi.

Ya 2 yıllık bir ile eşiniz gidip gelecek, siz düzen boymayacaksınız yada 5-6 yıllık bir ile gidecek mecburen sizde gideceksiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Gözünaydın ECD, Allah bir daha ayrılık göstermesin.

Amin canım inş.

İyiki yarın iş yerimiz idari izinli saydı, hem almaya gidebileceğim, hemde yemeğimi vs. hazırlarım, yolda da olsa orucunu bırakmıyor eşim ailece iftar yapalım.

Valla bilemiyorumda canım Hakkari de şarkını yapanların çoğunu ilk tercihine veriyorlar, artı eşimin eş durumu dilekçesi vardı, ona da ek olarak burada başkanlıktan gititği için ilk tercihine başkanlık 2. tercihine Ankara yazma hakkı vardı, yani ilk 2 tercihi Ankaraydı eş durumuda eklenince geldi.

Ya 2 yıllık bir ile eşiniz gidip gelecek, siz düzen boymayacaksınız yada 5-6 yıllık bir ile gidecek mecburen sizde gideceksiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

amin sağol. boşver sen beni. Allah mutluluğunu daim etsin .iyi günler.

Çok sevindirici bir haber. :12:
Ben de kızınız yaşlarında babamla aynı tarz bir ayrılık yaşadık, iki yıl. O Kars'a gitti doğu görevine biz Bursa'da kaldık. Babam izne geleceği zaman yaşadığım coşkuyu unutamam.
Ayrılığın tek iyi yönü kıymetinizi daha iyi anlamıştır. :32:
Gözünüz aydın :23:

Gözünüz aydın. Çok mutlu olun artık inşallah..
Darısı ayrı olan herkesin başına:ssz:

O kadar duygulandım ki, inanın ağlıyorum şu anda 😞 ne güzel zor, özlem dolu günler geride kalmış, inş bundan sonra Allah ım sizi hiç ayırmasın, hep mutlu kalın inş

Çok sevindirici bir haber. :12:
Ben de kızınız yaşlarında babamla aynı tarz bir ayrılık yaşadık, iki yıl. O Kars'a gitti doğu görevine biz Bursa'da kaldık. Babam izne geleceği zaman yaşadığım coşkuyu unutamam.
Ayrılığın tek iyi yönü kıymetinizi daha iyi anlamıştır. :32:
Gözünüz aydın :23:

Çok teşekkür ederim canım. Sizde zor günler geçirmişsiniz ama geçmiş, bizimki gibi.

Evet daha fazla kıymet anlanıyor, ama şükür eşim iyi bir eş ve iyi bir babaydı, inş. çok çok daha iyi olur.

Gözünüz aydın. Çok mutlu olun artık inşallah..
Darısı ayrı olan herkesin başına:ssz:

Çok teşekkür ederim canım.

Yanlış hatırlamıyorsam sizde ayrıydınız, eğer öyleyse sizde bir an önce sağlıkla kavuşun inş.

O kadar duygulandım ki, inanın ağlıyorum şu anda  ne güzel zor, özlem dolu günler geride kalmış, inş bundan sonra Allah ım sizi hiç ayırmasın, hep mutlu kalın inş

Kıyamam, demek ağlattım sizi, hakkınızı helal edin lütfen.

Güzel dileklerin içinde kocaman bir aminnn diyorum.

allah sizi ayırmasın bir daha..
darısı kavuşamayanların başına..

Rabbim bir daha ayrılık göstermesin, nazarlardan korusun sizi:nazar:

Teşekkür ederim canım, o kadar güzel dilekler sunudunuz ki bana, inş. dileklerinizdeki gibi hep mutlu oluruz.

Tabi sizlerde hep mutlu olursunuz inş.

Benim konum dert değil ama sizlerle paylaşmak istedim.

Zaman zaman yaptığım yorumlarda da 2 senedir babamızdan ayrı olduğumuzu dile getiriyordum.

Koskoca 2 yıl, 730 gün dile kolay...

Eşim Hakkari'de, kızımla ben Ankara'da...

Nasıl bitecek, günler nasıl geçecek derken bitti işte.

İlk gittiği günü hatırlıyorumda, kızım 3,5 yaşındaydı (şimdi 5,5 yaşında) havalimanındaki manzara hala gözlerimin önünde, eşim turnikeden geçiyor, tekrar çıkıp kızımı ve beni öpüp tekrar giriyordu... Kızım ağlıyor, ben ağlıyorum, eşim ağlıyor, çevredeki insanlar bize bakıp bakıp lütfen üzülmeyin diyorlar... Ogün hiç unutmuyorum nasıl geçecek bu günler dedim, Ankara bana dar geldi ama bitti işte.

Yarın yine kızımla havalimanında olacağım, (kızımın babasının geleceğinden haberi yok, 10 gün sonra ilişik kesecekti, ama senelik izinini almış bugün, 10 gün sonra gıyabında ilişiğini kesecekler, kızıma süpriz olsun istedi söyletmedi) bu defada eminim kızımda eşimde yine ağlayacak, gözyaşları ilkkez mutluluktan akacak.

Bu iki yılda çok zor günler geçirdik, gerek orada eşim, gerekse burada biz.

Terörün en yoğun olduğu dönemde gitti, ekmek almak için açık bakkal bulamadığı aç kaldığı günler oldu, en yakın arkadaşları şehit oldu ve eşim hayata küstü... üstüne bizimde yokluğumuz ekleninca hayatı çekilmez oldu ama alnının akı ile, hizmet etmenin gururu ile şimdi içinde garip bir hüzün, Hakkari'ye birbirlerine kenetlenmiş ve 2. bir ailesi olan arkadaşlarına veda ediyor.

Kızımda bizde kolay zamanlar gerçirmedik, kızımın hem annesi, hem babası oldum... bir evin hem kadını hem erkeği oldum... En zoruma gidende kızımın gece yarısı istediği garip şeyleri örneğin baklava... alamamak, sabaha ertelemek beni kahrediyordu. Ama kendimlede gurur duydum bu iki senede, ben ne kadar güçlü bir eş, ne kadar güçlü bir anneymişsim dedim, bunun farkına vardım, artık ayaklarım yere daha bir sağlam basar oldu.

İşte böyle... nedendir bilmem paylaşmak istedim sizlerle.

Çok şükür Allaha iki yılı kazasız, belasız, sorunsuz bitirdik. (Zaten eşim gitmeden öncede hep söylerdi, hiç merak etme, zorluk çekmeyeceksin ben buna eminim çünkü bizlere o kadar çok dua eden var ki, tüm Türkiye'nin duası bizlerle ve arkamızda bıraktığımız sizlerle derdi, dediği gibide oldu, fazla sıkıntılar çekmeden bu günleri bitirdik)

Darısı diğer ayrı olan eşlerin, evlatların başına inş. Allah kimseyi evinden, eşinden, yavrusundan ayrı bırakmasın.

Okuyan, okumayan, mutluluğumu paylaşan herkese teşekkür ederim.

Şimdiden Bayramınızıda kutluyorum.

Zira biz geçen bayramlarda gariban kaldık ama bu bayramda acısı çıkacak inş. çifte bayram kutlayacağız.

neeeeeeeeeeeeeeeeeee guzel Allah hic bir zaman ayirmasin hep mutlu mesut olun :48:

Back
X