Sonunda Babamız Geliyor.

ECD75

Ceylin & Ela Prensesler...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
4.491
2.376
248
Benim konum dert değil ama sizlerle paylaşmak istedim.

Zaman zaman yaptığım yorumlarda da 2 senedir babamızdan ayrı olduğumuzu dile getiriyordum.

Koskoca 2 yıl, 730 gün dile kolay...

Eşim Hakkari'de, kızımla ben Ankara'da...

Nasıl bitecek, günler nasıl geçecek derken bitti işte.

İlk gittiği günü hatırlıyorumda, kızım 3,5 yaşındaydı (şimdi 5,5 yaşında) havalimanındaki manzara hala gözlerimin önünde, eşim turnikeden geçiyor, tekrar çıkıp kızımı ve beni öpüp tekrar giriyordu... Kızım ağlıyor, ben ağlıyorum, eşim ağlıyor, çevredeki insanlar bize bakıp bakıp lütfen üzülmeyin diyorlar... Ogün hiç unutmuyorum nasıl geçecek bu günler dedim, Ankara bana dar geldi ama bitti işte.

Yarın yine kızımla havalimanında olacağım, (kızımın babasının geleceğinden haberi yok, 10 gün sonra ilişik kesecekti, ama senelik izinini almış bugün, 10 gün sonra gıyabında ilişiğini kesecekler, kızıma süpriz olsun istedi söyletmedi) bu defada eminim kızımda eşimde yine ağlayacak, gözyaşları ilkkez mutluluktan akacak.

Bu iki yılda çok zor günler geçirdik, gerek orada eşim, gerekse burada biz.

Terörün en yoğun olduğu dönemde gitti, ekmek almak için açık bakkal bulamadığı aç kaldığı günler oldu, en yakın arkadaşları şehit oldu ve eşim hayata küstü... üstüne bizimde yokluğumuz ekleninca hayatı çekilmez oldu ama alnının akı ile, hizmet etmenin gururu ile şimdi içinde garip bir hüzün, Hakkari'ye birbirlerine kenetlenmiş ve 2. bir ailesi olan arkadaşlarına veda ediyor.

Kızımda bizde kolay zamanlar gerçirmedik, kızımın hem annesi, hem babası oldum... bir evin hem kadını hem erkeği oldum... En zoruma gidende kızımın gece yarısı istediği garip şeyleri örneğin baklava... alamamak, sabaha ertelemek beni kahrediyordu. Ama kendimlede gurur duydum bu iki senede, ben ne kadar güçlü bir eş, ne kadar güçlü bir anneymişsim dedim, bunun farkına vardım, artık ayaklarım yere daha bir sağlam basar oldu.

İşte böyle... nedendir bilmem paylaşmak istedim sizlerle.

Çok şükür Allaha iki yılı kazasız, belasız, sorunsuz bitirdik. (Zaten eşim gitmeden öncede hep söylerdi, hiç merak etme, zorluk çekmeyeceksin ben buna eminim çünkü bizlere o kadar çok dua eden var ki, tüm Türkiye'nin duası bizlerle ve arkamızda bıraktığımız sizlerle derdi, dediği gibide oldu, fazla sıkıntılar çekmeden bu günleri bitirdik)

Darısı diğer ayrı olan eşlerin, evlatların başına inş. Allah kimseyi evinden, eşinden, yavrusundan ayrı bırakmasın.

Okuyan, okumayan, mutluluğumu paylaşan herkese teşekkür ederim.

Şimdiden Bayramınızıda kutluyorum.

Zira biz geçen bayramlarda gariban kaldık ama bu bayramda acısı çıkacak inş. çifte bayram kutlayacağız.

Son düzenleme:
Allah sizleri birbirinizden ayırmasın..Amin..Şimdiden gözünüz aydın olsun..

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..ufaklık ne kadar şanslı,böyle bir anne ve babaya sahip olduğu için:16: bol bol hasret giderirsiniz siz şimdi:34: Allah tez vakitte kavuştursun canım,mutluluk ve huzurla yaşayın inşallah:nazar:

sabrın sonu selamet derler :)

Allah sizi bir daha hiç ayırmasın İnşallah.

Bir polis esi olarak icim burkularak okudum yazdiklarini :(( benim de iki bucuk yasinda bir kizim var ve biz de insallah seneye dogu gorevi icin basvuracagiz... biz neler yasayacagiz, neler gorecegiz bilmiyorum..

Rabbim sizi bir daha ayirmasin...

Hayırlısı olsun ECD, En büyük ayrılığını bu olsun , mutlulukllarr,

kızına da büyük süpriz olucakk :16:

Çok sevindim ECD
Sen çok güçlü bir kadınsın
Her şey gönlünüzce olsun :16:

son iki cümlen beni benden aldı.
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
ben çok şehit ailesi gördüm, eşi çocuğu annesi babası kardeşi hep içim parçalandı
acıları içimi deşti adeta
Allah eşinizi size, sizi ona bağışlasın
eşininde dediği gibi dualarımız onlarla
Allah hepsine yardım etsin 10 gözleri 40 kulakları olsun tehlikeyi sezen 6 hissi değil 6 bin hissi olsun inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..ufaklık ne kadar şanslı,böyle bir anne ve babaya sahip olduğu için:16: bol bol hasret giderirsiniz siz şimdi:34: Allah tez vakitte kavuştursun canım,mutluluk ve huzurla yaşayın inşallah:nazar:

Güzel dileklerin için teşekkür ederim.

Valla kızım şanslı mı şanssız mı bilemiyorum.

2 yıldır oda zor günler geçirdi, herkesin iki elide doluyken benim yavrumun hep tek eli boşta kaldı.

Babasına sıkı sıkı sarılmış bir çocuk gördüğümde kızımın dikkatini nasıl dağıtacağımı şaşırdım.

Okula giderken serviste sessiz sessiz ağlamış yavrum, servisci amcası ne oldu diye sorduğunda "ben babamı çok özledim" demiş.

Anaokulunda öğretmenleri aile mektubu istedi, öğretmeni kızıma benim yazdığım mektubu okurken keyifle dinlemiş, babasının yazdığını okurken kızım hıçkırarak ağlamış.

Demem o ki şanslı mı şanssız mı bilemeyeceğim ama kızım babasına Kahraman baba diyor ve gülüyor.

Dilerim Allahtan bundan sonra o güzel gözlerinden hiç hüzün gözyaşı akmaz...

Son düzenleme:
Bir polis esi olarak icim burkularak okudum yazdiklarini :(( benim de iki bucuk yasinda bir kizim var ve biz de insallah seneye dogu gorevi icin basvuracagiz... biz neler yasayacagiz, neler gorecegiz bilmiyorum..

Rabbim sizi bir daha ayirmasin...

Allah sizinde yardımcınız olsun inş. Benim eşimde polis olarak gitti Hakkariye.

Ben çakılı kadroyum ve tayinim çıkmıyor, mecburen biz gidemedik, gidemeyeceğimiz için eşim tercihle gitti oraya, 2 senede bitirip gelmek için.

İnş. siz mutlu ve huzurlu olacağınız bir ile gidersiniz.

Amin canim, Rabbim kimseyi ayri koymasin. Simdiden Allah kavustursun, gözün aydin olsun, bidaha hic ayrilmazsiniz insallah. Iyi bayramlar

Hayırlısı olsun ECD, En büyük ayrılığını bu olsun , mutlulukllarr,

kızına da büyük süpriz olucakk :16:

Sovr canım teşekkür ederim, evet kızıma büyük süpriz olacak, hadi gel ülkere (ülker fabrikasına) gidelim diye götüreceğim, geri kalan kısım için ise bi akrabamızı alalım da gelelim diyeceğim inş. inanır da süprizimiz bozulmaz.

Back
X