Teşekkür ederim, maddi gücün gerekliligini elbette anlıyorum. Şu saatten sonra tekrar böyle bi ilişkiye girecek olsam maddi gücüm olmadan asla böyle bişey yapmam. Sevgi ve bağlılık varsa neden kabul etmediği konusunda kendi içimde hep akladim onu, yapmamaliydim.
Ama onun bana karşı sorumlu olmadığı konusuna gelince, birlikte 5 yıl yaşadığınız insana karşı sifatiniz ne olursa olsun sorumlusunuz. Ben ona karşı hep bu sorumluluk duygusuyla hareket ettim. He o, bu sorumluluk duygusunu hissetmezken ben neden çekip gidemedim, biseyler için çabaladım bunu konuşabiliriz. Bu konuda hatamı, sebeplerim olsa da sonuna kadar kabul ediyorum. Ama 5 yıl birlikte gülüp birlikte ağladığım adamın, sonunda "taşınma masrafını karşılıyoruz ya daha napalim Allah Allah" tavrına girmesini kimse bana savunamaz. Bu bi karakter meselesidir ve ben herşeyim üzerine bahse girerim ki, onun yerinde ben olsaydım gayet normal bi şekilde yollarımı ayırdığım insana, hayatımdan çıkmadan önce maddi ya da manevi, destek olmayı kendime borç bilirdim. Emin olun o son konuşmalar, "daha napiym Allah Allah" şeklinde değil de, "şuan ben de uygun değilim, ama sana başka şekillerde yardımcı olabilirim, umarım sen de çabuk atlatirsin bu süreci" şeklinde olsaydı şuan burda bunları konusmuyo olurduk. "Sağolsun elinden geleni yaptı" der kendisine minnettar olurdum 5 kuruş almasam bile. Ki şuanda da kendisinden, onun teklif ettiği hicbiseyi almadan gidiyorum. Sorun benim için hicbi zaman para değildi, her zaman üslup ve yaklaşımdi.