Sonunda ameliyat oluyorum

Ağrı sızı ne alemde çıktın mı hastaneden nasılsın canım
Çıktım 3te evdeyim geldim hatta kaynanam çocuklara bakmıştı ev bı haber maşallah eşimle beraber evi bile toparladım tabi zorlanmadan kollarımı kaldırmadan geziniyorum oturup kalkmak sıkıntı tek valla ben daha acılı bı operasyon düşünmüştüm çok şükür kas altı olduğu halde çok iyiyim

Benim gittiğim doktor 350 cc dedi benim için acaba ameliyat esnasında fikrini değiştirir de 400 falan koyar mı?
Henüz karar vermedim ama bir süprizle karşılaşıp beğenmezsem diye korkuyorum çünkü. Ameliyat sırasında duruma göre doktorun fikrini değiştirdiğini okudum birkaç yerde.
Eğer büyük istiyorsan benm gibi olan en büyüğü olsun dedm öle de sende

Çıktım 3te evdeyim geldim hatta kaynanam çocuklara bakmıştı ev bı haber maşallah eşimle beraber evi bile toparladım tabi zorlanmadan kollarımı kaldırmadan geziniyorum oturup kalkmak sıkıntı tek valla ben daha acılı bı operasyon düşünmüştüm çok şükür kas altı olduğu halde çok iyiyim
Ayyy gerçelten miiii inşallah öyle devam eder canım benim yaa nasıl mutlu oldum anlatamam.inşallah aynı olurum ben deeee

Ayyy gerçelten miiii inşallah öyle devam eder canım benim yaa nasıl mutlu oldum anlatamam.inşallah aynı olurum ben deeee
Korkma korkarak girersen zor atlatirsin doğum yaptın mı bilmem ama 2 sezeryan yaptım biri genel biri belden uyuşturma sezeryandan daha hafif daha kolay emin ol şimdi yemek yedim kendim bı yatıp kalkmak zor biri ittirmeden kalkamıyorum

Kuzum bir doğum yaptım normal gittim eşşek sıpası 4,5 kiloya ulaştığı için sezeryana girdim genel anestezi iki gün sonra ev dolu misafire servis yaptım,artı burun ameliyatı oldum ertesi gün ayakta fıldır fıldırdım,artı apandist ameliyatı oldum hastane çıkışı evdeki eşimin leş mutfağını temizledim :), o yüzden canımın tatlı olmadığını düşünüyorum ama bu kaslar devreye girince değişiyor olay.herşey güzzel olacak memişlerimiz de öyle

Kuzum bir doğum yaptım normal gittim eşşek sıpası 4,5 kiloya ulaştığı için sezeryana girdim genel anestezi iki gün sonra ev dolu misafire servis yaptım,artı burun ameliyatı oldum ertesi gün ayakta fıldır fıldırdım,artı apandist ameliyatı oldum hastane çıkışı evdeki eşimin leş mutfağını temizledim :), o yüzden canımın tatlı olmadığını düşünüyorum ama bu kaslar devreye girince değişiyor olay.herşey güzzel olacak memişlerimiz de öyle
Tabi en iyisini söylüyorum bı yataktan kalkıp yatamamak haricinde öle otur kalk etrafı yavaştan topladım falan ama misafir falan agarlanamaz yani :))3.gun bugün ama bugün biraz sancim var drenlerin çıktığı yerlerde bu bant izleri yapisiyo gecelige oda acıtıyor nasıl çıkar bilmem

Canım bant izlerini hemşire arkadaşım kolonya ile temizliyordu evde.hastanede de alkol ile siliyorlar.dene istersen hatta ben parmağımdaki flasteri çıkarınca asetonla trmizlemiştim :) drenler ne zaman çıktı.çok acıdı mı.ağrı kesiciyi ihmal etme ağrı olmasa da iç ki ödemi çabuk at.

Canım bant izlerini hemşire arkadaşım kolonya ile temizliyordu evde.hastanede de alkol ile siliyorlar.dene istersen hatta ben parmağımdaki flasteri çıkarınca asetonla trmizlemiştim :) drenler ne zaman çıktı.çok acıdı mı.ağrı kesiciyi ihmal etme ağrı olmasa da iç ki ödemi çabuk at.
Dreni dün Hastaneden çıkarken çıkarttı bantla sargiliydim bantlar daha aciyo çıkarken dedi ama beni kandırdı hort diye bı çekti 15 cm boru çıktı içimden :)) valla çokta acimadi ya aseton alkol denedim olmadı cikmiyo

Dreni dün Hastaneden çıkarken çıkarttı bantla sargiliydim bantlar daha aciyo çıkarken dedi ama beni kandırdı hort diye bı çekti 15 cm boru çıktı içimden :)) valla çokta acimadi ya aseton alkol denedim olmadı cikmiyo
Dur ben sorup sana başka bişey yapılıp yapılamayacağını söylücem

Şanslısın hemen gitmiş drenler.4 gün onlarla gezmek de vardı.bi anda çkkarması da iyi yavaş yavaş değil bi anda acı çekion ;) arkadaşım diyor ki,hastane dezenfektanları var onla temizlwr ama çok kalın olduğu için banyo yaptıkça çıkacaktır.ara ara bebe yağıyla ovalayarak da temizleyebilir.hepsini bi anda çıkarması zor.

Şanslısın hemen gitmiş drenler.4 gün onlarla gezmek de vardı.bi anda çkkarması da iyi yavaş yavaş değil bi anda acı çekion :KK66: arkadaşım diyor ki,hastane dezenfektanları var onla temizlwr ama çok kalın olduğu için banyo yaptıkça çıkacaktır.ara ara bebe yağıyla ovalayarak da temizleyebilir.hepsini bi anda çıkarması zor.
Çok kanama olmadı şükür 2 kere boşalttılar okadar sadece morarma yada çok şişme olursa haber ver dedi şimdi pansuman yaptık kanama olmamış dren deliğinden varya hastanede dren takılıyken wc ye gidemedim kız ne fena peşinde gelen 2 bidon :))))

Hah işte o bidonlarla gezmek fena işte ama bizim doktor en az iki gün tutuyo heralde hemen çıkarmıyo.

Bu eski göğüste aralık olunca silikon da o aralığı birlestirmiyormus onu anladm catalim aralikti 2 parmak falan yine öle birleşme olmamış ama olsun büyük ve diri memisler var yeter :)

Bu eski göğüste aralık olunca silikon da o aralığı birlestirmiyormus onu anladm catalim aralikti 2 parmak falan yine öle birleşme olmamış ama olsun büyük ve diri memisler var yeter :)
Yani kesinlikle bu meme işi kişisel bisey..bende kesinlikle ayrık ve küçük memeler istedim ama maalsef olmadi.sanirim ameliyat olsak bile sonuçta kendi mememizin dışına pek çıkamıyorlar

Ya lütfen biri ustten meme başına kadar ve meme başından alt kesiye kadar olan kısımlari ölçüp söyleyebilirmi...catliycam ...benim memeler gene sarkık mi kalmış acaba. .biktim ya yeminle..onca eziyet cektim

Ya lütfen biri ustten meme başına kadar ve meme başından alt kesiye kadar olan kısımlari ölçüp söyleyebilirmi...catliycam ...benim memeler gene sarkık mi kalmış acaba. .biktim ya yeminle..onca eziyet cektim
Valla odemli ve acayip sis mezure yok metre var onu sürmeye korkuyorum acicak diye ama boyun çukurundan meme ucuna ölçüm 21 olacak ikiside öle bişey dediydi doktor normal meme seysiymis:)

Yani kesinlikle bu meme işi kişisel bisey..bende kesinlikle ayrık ve küçük memeler istedim ama maalsef olmadi.sanirim ameliyat olsak bile sonuçta kendi mememizin dışına pek çıkamıyorlar
Aynen aynı biçim sadece büyüyor ortada birleşme olmadı nasılsa öyle büyüdü yani belki yumusadikca ortalanirmi onu bilemicem

Back
X