- 6 Mayıs 2018
- 130
- 43
- 48
- 34
- Konu Sahibi Burcu13nisan
Yatış yaptım serumum takılı şuan TV izliyorum tabi şuan en rahat saatlerin çıkınca herşeyi yazacm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde drenden öleyim şuan:))Tamam canım allah kolaylık versin.yani 10.gün 1.ay falan olacak die ona göre planlamıştım sonra ya dikişler alınıyor mu acaba die yjsuf yusuf yapmaya başladım :))
Ayyy burcuu resmen çocukların deyimşyle karnımda kelebekler uçuştu okuyunca.allah kolaylaık versin.merakla bekliyorum dualarım seninleBnde drenden öleyim şuan:))
Saol cnm 10da grdm 12de cktm şuan telfn bile çok ağar gelio zr tasym sargılı şuan kasalti yapıldı ama kaç cc bilmiyom hiç korkma bn atlattysam sende atlatrsn aman aman ağrı olmuyor ama kollarımı zor oynatyrm biraz kndmde geleyim yazacam yineAyyy burcuu resmen çocukların deyimşyle karnımda kelebekler uçuştu okuyunca.allah kolaylaık versin.merakla bekliyorum dualarım seninle
Suanlik kendi damar yolundan otomatik veriyo ağrı kesici bı lavaboya kalktım felaketi yaşadım kalkmak çok zor dayanıp tutunamiyosun ya eşim arkamdan ittirdi ama ağlamamak için zor durdummAyyyy süperrrr inşallah iki üç günün aymı böyle ağrısız sancısız geçer.hemşire arkadaşım asla ağrı kesici içmeyi ihmal etme hem ağrının başlamamasını hem de ödem atmanı sağlar dedi sen de ihmal etme sakın ağrının olmadığı durumlar da nile iç
Offf yaaa kadın olmak ne zor yaaa.memişlerini beğendiğine swvindimm :) inşallah yumuşadıkça daha da çok seversin canım.güle güle kullaan.ağrısız sancısız saatler günler diliyorum.her anını bekliyorum sabırsızlıklaaaSuanlik kendi damar yolundan otomatik veriyo ağrı kesici bı lavaboya kalktım felaketi yaşadım kalkmak çok zor dayanıp tutunamiyosun ya eşim arkamdan ittirdi ama ağlamamak için zor durdumm
saol cnm bence hiç tereddüt etmeden kapagozunu ve gir ameliyata bak bnm 12 saat olcak nerdeyse ameliyat olduğum ama sırtım feci aciyoOfff yaaa kadın olmak ne zor yaaa.memişlerini beğendiğine swvindimm :) inşallah yumuşadıkça daha da çok seversin canım.güle güle kullaan.ağrısız sancısız saatler günler diliyorum.her anını bekliyorum sabırsızlıklaaa![]()
Sen ileri sayıma geçtin şükürler olsun.ben de geri sayımdayım son 8.saol cnm bence hiç tereddüt etmeden kapagozunu ve gir ameliyata bak bnm 12 saat olcak nerdeyse ameliyat olduğum ama sırtım feci aciyo
Bn ameliyata gelmeden önceki akşamı içip yattimOfff kabus gördüm kalktım azaltayım dediğim sigarayı yaktım ve sinir oldum kendime.sitrrs bastıkça sigara içilm naaıl azaltayım ben bunu yeaaaaa![]()
Ağrım kalkarken oluyor tabi drenler malum çok acıtıyor çıksa belki rahatlarim damar yolu açık oda acı yapıyor başka sıkıntı yok 400 CC yüksek profil koymus:))) ay sen çok yaşa.nasılsın canım.skkıntı var mı.kaç cc koyulduğunı söyledi mi doktof
Bende çok zayifim dokum da vardı 325 takti ..20.gunum kontrolde doktorda şaşırdı. Incecik bir vücut ve dolgun memeler çok sexi oldu ama ince yapiliysan kesinlikle büyük duruyor ..sirt yoksa mide yoksa bel inceyse. .yani sırtim taşıyamıyor gibi görünüyor o dereceAa iyi 400 420 demişti zaten.demekki bana da 325-350 takacam diyordu 325 mi takıvakk ayyy çok küçük olmaz inşallah.zayıfım ve meme olarak gezmek istemiyom ama küçük de olsun istemiyom :)
Ben de göbek yok sırt yok bildiğin ince belli zayıf bi hatunum.çok kafam kadar görünmesin seksi çağrışlar yapmasınnBende çok zayifim dokum da vardı 325 takti ..20.gunum kontrolde doktorda şaşırdı. Incecik bir vücut ve dolgun memeler çok sexi oldu ama ince yapiliysan kesinlikle büyük duruyor ..sirt yoksa mide yoksa bel inceyse. .yani sırtim taşıyamıyor gibi görünüyor o derece
Valla benim önce dual plan dedi kas altı kararı vermiş 400 420 dedi 400 almış ama gogsumun üstü hafif çatlamış bakalım nolacak ben sanki halinden memnunum ufalmasin :)Benim gittiğim doktor 350 cc dedi benim için acaba ameliyat esnasında fikrini değiştirir de 400 falan koyar mı?
Henüz karar vermedim ama bir süprizle karşılaşıp beğenmezsem diye korkuyorum çünkü. Ameliyat sırasında duruma göre doktorun fikrini değiştirdiğini okudum birkaç yerde.
Benm omzum geniş gobus malum 2 sezeryan sonrası kaldı biraz 400den üstü olmadı dedi zaten ama süper şimdi bile begendimBen de göbek yok sırt yok bildiğin ince belli zayıf bi hatunum.çok kafam kadar görünmesin seksi çağrışlar yapmasınn![]()