Sonunda ameliyat oluyorum

Ayyy burcuu resmen çocukların deyimşyle karnımda kelebekler uçuştu okuyunca.allah kolaylaık versin.merakla bekliyorum dualarım seninle
Saol cnm 10da grdm 12de cktm şuan telfn bile çok ağar gelio zr tasym sargılı şuan kasalti yapıldı ama kaç cc bilmiyom hiç korkma bn atlattysam sende atlatrsn aman aman ağrı olmuyor ama kollarımı zor oynatyrm biraz kndmde geleyim yazacam yine

Ayyyy süperrrr inşallah iki üç günün aymı böyle ağrısız sancısız geçer.hemşire arkadaşım asla ağrı kesici içmeyi ihmal etme hem ağrının başlamamasını hem de ödem atmanı sağlar dedi sen de ihmal etme sakın ağrının olmadığı durumlar da nile iç

Ayyyy süperrrr inşallah iki üç günün aymı böyle ağrısız sancısız geçer.hemşire arkadaşım asla ağrı kesici içmeyi ihmal etme hem ağrının başlamamasını hem de ödem atmanı sağlar dedi sen de ihmal etme sakın ağrının olmadığı durumlar da nile iç
Suanlik kendi damar yolundan otomatik veriyo ağrı kesici bı lavaboya kalktım felaketi yaşadım kalkmak çok zor dayanıp tutunamiyosun ya eşim arkamdan ittirdi ama ağlamamak için zor durdumm

Suanlik superler böyle kalabilirler yani daş gibiyim daş :)) valla buz gibi memisler drenleri pompaladikca yanma yapıyor bandajlar var bu bandaj da bildiğin bant flaster tarzı bakalım yarın burda nolur bunları çıkarırken bilmem az önce antibiyotik verdiler kolumda kelebek takılı popodan ağrı kesici vuracaktır gerek yok dedim ki gerçekten aman aman ağrı yok sırtım ağrıyor şuan ve kalkarken kaslarim aciyo suanlik böyleyim bakalım sabah nasıl olurum

Suanlik kendi damar yolundan otomatik veriyo ağrı kesici bı lavaboya kalktım felaketi yaşadım kalkmak çok zor dayanıp tutunamiyosun ya eşim arkamdan ittirdi ama ağlamamak için zor durdumm
Offf yaaa kadın olmak ne zor yaaa.memişlerini beğendiğine swvindimm :) inşallah yumuşadıkça daha da çok seversin canım.güle güle kullaan.ağrısız sancısız saatler günler diliyorum.her anını bekliyorum sabırsızlıklaaa ;)

Offf yaaa kadın olmak ne zor yaaa.memişlerini beğendiğine swvindimm :) inşallah yumuşadıkça daha da çok seversin canım.güle güle kullaan.ağrısız sancısız saatler günler diliyorum.her anını bekliyorum sabırsızlıklaaa :KK66:
saol cnm bence hiç tereddüt etmeden kapagozunu ve gir ameliyata bak bnm 12 saat olcak nerdeyse ameliyat olduğum ama sırtım feci aciyo

Offf kabus gördüm kalktım azaltayım dediğim sigarayı yaktım ve sinir oldum kendime.sitrrs bastıkça sigara içilm naaıl azaltayım ben bunu yeaaaaa :(

Benim gittiğim doktor 350 cc dedi benim için acaba ameliyat esnasında fikrini değiştirir de 400 falan koyar mı?
Henüz karar vermedim ama bir süprizle karşılaşıp beğenmezsem diye korkuyorum çünkü. Ameliyat sırasında duruma göre doktorun fikrini değiştirdiğini okudum birkaç yerde.

Aa iyi 400 420 demişti zaten.demekki bana da 325-350 takacam diyordu 325 mi takıvakk ayyy çok küçük olmaz inşallah.zayıfım ve meme olarak gezmek istemiyom ama küçük de olsun istemiyom :)

Aa iyi 400 420 demişti zaten.demekki bana da 325-350 takacam diyordu 325 mi takıvakk ayyy çok küçük olmaz inşallah.zayıfım ve meme olarak gezmek istemiyom ama küçük de olsun istemiyom :)
Bende çok zayifim dokum da vardı 325 takti ..20.gunum kontrolde doktorda şaşırdı. Incecik bir vücut ve dolgun memeler çok sexi oldu ama ince yapiliysan kesinlikle büyük duruyor ..sirt yoksa mide yoksa bel inceyse. .yani sırtim taşıyamıyor gibi görünüyor o derece

Bende çok zayifim dokum da vardı 325 takti ..20.gunum kontrolde doktorda şaşırdı. Incecik bir vücut ve dolgun memeler çok sexi oldu ama ince yapiliysan kesinlikle büyük duruyor ..sirt yoksa mide yoksa bel inceyse. .yani sırtim taşıyamıyor gibi görünüyor o derece
Ben de göbek yok sırt yok bildiğin ince belli zayıf bi hatunum.çok kafam kadar görünmesin seksi çağrışlar yapmasınn :(

Benim gittiğim doktor 350 cc dedi benim için acaba ameliyat esnasında fikrini değiştirir de 400 falan koyar mı?
Henüz karar vermedim ama bir süprizle karşılaşıp beğenmezsem diye korkuyorum çünkü. Ameliyat sırasında duruma göre doktorun fikrini değiştirdiğini okudum birkaç yerde.
Valla benim önce dual plan dedi kas altı kararı vermiş 400 420 dedi 400 almış ama gogsumun üstü hafif çatlamış bakalım nolacak ben sanki halinden memnunum ufalmasin :)

Back
X