- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Biliyorum ama esime soylemek istemiyorum tedavi olmayi onun gozunde duserim diye korkuyorum
gül tabi ya manyak :)Valla agliyacaktim ama sizin yazdiklarinizi gorunce gulesim geliyor
Evet bende boylesini biliyorum babam annemi herkesden abisinden de bile supheleniyor boyle insanlar tedaviyi kabul etmiyorlar ama ben esime yansitmiyorum ya bilmiyorum sonunda bende enisten gibi olurum herhaldeİyice delirip kendinde olmadığında, ya da depresyona girip krizler geçirdiğinde ne olacak peki?
Olmaz deme ikisi de çok yakınlarımın başına geldi. Hatta bşri seninle aynı belirtileri gösteriyordu. Teyzemin eşi, uçan kuştan kıskanırdı teyzemi. Sürkli kafasında bişeyler uydurur bazen yansıtır bazen içine atardı. Mahallenin bakkalı manavıyla, onunla bununla ilişkisi olduğunu, ona buna baktığını düşünürdü sürekli. Aynı senin gibi yani. Sonra ne oldu biliyor musun o kadar biriktirdi ki kendini kaybetti, intihar etmeye kalktı. Acilen bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırıldı. Hala 3 ayda bir yatıyor, tedavi olamadı bir türlü. En son elektroşok tedavisi uyguladılar en son gördüğümde yaşayan ölü gibiydi adam. Başına bunların gelmesini istiyorsan devam et.
Evet bende boylesini biliyorum babam annemi herkesden abisinden de bile supheleniyor boyle insanlar tedaviyi kabul etmiyorlar ama ben esime yansitmiyorum ya bilmiyorum sonunda bende enisten gibi olurum herhalde
Iste bende de guven yok bi kizim var benimde genelde her istedigimi yapar tatile suraya gidelim derkonuşmamışlardır,bakışmışlardır
böyle daha egzantrik oluyor :)
et yememiş ,çok büyük ayıp
samire,samire,samire....
gül tabi ya manyak :)
bende benzer bir durumdaydım
yani,eşim bakıyordu etrafa
süzüyordu yani ...tam artık boşanma planları yapıyordum ki hamile kaldım...
diycen şimdi,boşancan adamla niye sevişiyorsun
ihtiyaçlarım var yahu benimde ,hem adamı da seviyoruz yani dört dörtlük,sadece bu görmemişliği beni çileden çıkarıyordu ve severek boşardım adamı...
çocuğu da aldırmayı düşünmedim de değil..
neysee...en sonunda dedim ki kendi kendime
dibi gördün sıvadın kova hatunu...
hadi farz edelim ki bu adam bakışmadan öte seni aldattı...eee??
biliyormusun tamamen kendi sorunu,çünkü artık sadece beni değil ,bebeğini de kaybeder...adamın üstüne kurduğum o bakış açımı değiştirdim...kendime yöneldim...
ve noldu biliyormusun samire????
öyle şaşkın ki...şu an oturup birilerine bakıp bakmadığımı kontrol ediyor...
kaç kere yakaladım utandı sıkıldı adam
samire tamamen kendine yönel
çek enerjini adamın üstünden,parla
bak nasıl değişiyor...sev kendini ,sadece kendini
Evet farkindayimBu durumunuz genetik+çevresel tabanlı meydana gelmişse, siz düzelmezseniz kızınızı da sizinki gibi bir hayat beklediğinin farkında mısınız?
he samire bumu yani mesajımdan anladığınIste bende de guven yok bi kizim var benimde genelde her istedigimi yapar tatile suraya gidelim der
Dune nasil baslarsan oyle gidermis ya osuan cok kotu canim sıkkın sabah sinava gittim esim goturdu beni bekledi sinavim bittikten sonra bi baktim esimin onunde bi kiz sonra esim benim tarafa geldi iki defa arkasina bakti sizce konusuyorlarmiydi
Ikincisi avm girdik esimle kızıma oyuncak bakiyorduk iste sunu mu alalim bunumu alalim diye koseye gecti orda da gorevli duruyormus ben gectim gorevli esime bakiyormus onada sinir oldum
Ucuncusu piknige gittik eltimlerle kv kp onlar patates haslamislar bende dedim ki bunu sabah kahvalti gibi yiyelim ogleden sonrada et yapariz diye eltimin kizi iste ben et yememde patates yaptikda diye benim canim istemisti kp ugrasmayin dedi susdum ama çok kotu canim sıkıldı ne olacakti sanki yemem diyecegine yeseydin sonra biz yaptik mangal oda yemedi guya ben onlarin menuyu begenmemisim sizce oyle mi begenmemis gibimi oldu
Sen kendini sevmissin ama ben kendimi begenmiyorum diyorumhe samire bumu yani mesajımdan anladığın
Ama istemiyorumSamire sen kendini aştın artık
neymiş senin bu koca böyle uçan kaçan asılıyor?
bir psikolağa görünmen şart
neden? sebep?Sen kendini sevmissin ama ben kendimi begenmiyorum diyorum
Oyle soyleme. Daha da kafaya takacak. Sonra gel de konularla ugrasBence konusmuslardir
Bilmiyorum hic begenmiyorum cok cirkinim gibi geliyorneden? sebep?
Hayir karşı karsiya duruyorlardi arada da fazla mesafe yoktu amahangisine cevap vereyım
eşinin tipinden dolayı mı ona baktıklarını düşünüyorsun, yoksa daha önce tanıstıklarını mı ima etmeye calısıyorsun
o kısmı pek anlayamadım.
son kısma gelırsek, taktıgın şeylere bak yaa..yemek konusunda fikrini söylemıssın hepsı bu :=)
sen bişileri takacak yer mi arıyorsun acaba?
sorun istiyorsun sanki hayatında
neden? sebep?
hangisi? önceden tanısıyorlar mı sence?Hayir karşı karsiya duruyorlardi arada da fazla mesafe yoktu ama