- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
-
- Konu Sahibi Samire tmv
gelmesin samire...Bilmiyorum hic begenmiyorum cok cirkinim gibi geliyor
Bilmiyorum ama esim beni gorunce benim yanima geldi esimde iki kere arkasina donup o tarafa baktihangisi? önceden tanısıyorlar mı sence?
Hep benli mi konusuyorum benbütün konularınızda ve yaptığınız yorumlarda şu dikkattimi çek ben öyle istşyorum ben böyle istemiyorum ben ben ben ben... hem bu kadar ben merkez hemde özgüveni düşük olamaz insan. demekki eşinize güvenmemeniz kendi özgüvensizliğinizden kaynaklanmıyor. biraz paranoya var sizde.
Insallah canimgelmesin samire...
kendinden başka sana ancak yüzeysel yardım eder...kendini böyle yargıladıkça ve değere layık görmedikçe yaşarsın aynı şeyleri...
bırqk kocanı, biraz kendini kendine aç
hoş ,beni şu an anlayabilecek bilinçte değilsin
ama dilerim bir an önce çözüm bulman...
senın huyunu bildiği için panık yapmıstır belkı.Bilmiyorum ama esim beni gorunce benim yanima geldi esimde iki kere arkasina donup o tarafa bakti
Sadece o degil tabiki cok kafaya takan birisiyim hic kafam rahat uyudugum yoktursenın huyunu bildiği için panık yapmıstır belkı.
samire bişi sorcam sana, senin eşinden başka derdın olmaz mı canım? kendıne yaparsın ne yaparsan . bırak adamla ugrasmasını bıraz kendıne bak
yoooo :) şaka bi tarafa evet kendinize öncelik veriyorsunuz ama dünya isteklerinize göre dönmüyor malesef.Hep benli mi konusuyorum ben
her ailede sorun vardır. bazıları kusursuz hayatı varmıs gibi davransa da buradaSadece o degil tabiki cok kafaya takan birisiyim hic kafam rahat uyudugum yoktur
Neden burda herkes dertlerini anlatiyor ha sizin icin dert olur ha olmaz onu bilemem ama konu sahibi icin derttiryoooo :) şaka bi tarafa evet kendinize öncelik veriyorsunuz ama dünya isteklerinize göre dönmüyor malesef.
Evet dogru soyluyorsunuzher ailede sorun vardır. bazıları kusursuz hayatı varmıs gibi davransa da burada
emin ol herkesın evınde bazı sorunlar var. bu sorunlarla baş etmeyı bilmelı ınsan. yanı en ufak seylere kafanı takarsan işin çok zor, kendıne yaparsın..
insanlar hayatına devam ederken sen onları kafaya takmakla yasıyorsun.
sen bu kadar kıskançlıkla erkenden göçersin, kocan genç kızlara kalır.Dune nasil baslarsan oyle gidermis ya osuan cok kotu canim sıkkın sabah sinava gittim esim goturdu beni bekledi sinavim bittikten sonra bi baktim esimin onunde bi kiz sonra esim benim tarafa geldi iki defa arkasina bakti sizce konusuyorlarmiydi
Ikincisi avm girdik esimle kızıma oyuncak bakiyorduk iste sunu mu alalim bunumu alalim diye koseye gecti orda da gorevli duruyormus ben gectim gorevli esime bakiyormus onada sinir oldum
Ucuncusu piknige gittik eltimlerle kv kp onlar patates haslamislar bende dedim ki bunu sabah kahvalti gibi yiyelim ogleden sonrada et yapariz diye eltimin kizi iste ben et yememde patates yaptikda diye benim canim istemisti kp ugrasmayin dedi susdum ama çok kotu canim sıkıldı ne olacakti sanki yemem diyecegine yeseydin sonra biz yaptik mangal oda yemedi guya ben onlarin menuyu begenmemisim sizce oyle mi begenmemis gibimi oldu
Hangi sınava girdin canım ? Çok kiskanma gereğinden fazla kıskançlık sana da zarar verir kuzumDune nasil baslarsan oyle gidermis ya osuan cok kotu canim sıkkın sabah sinava gittim esim goturdu beni bekledi sinavim bittikten sonra bi baktim esimin onunde bi kiz sonra esim benim tarafa geldi iki defa arkasina bakti sizce konusuyorlarmiydi
Ikincisi avm girdik esimle kızıma oyuncak bakiyorduk iste sunu mu alalim bunumu alalim diye koseye gecti orda da gorevli duruyormus ben gectim gorevli esime bakiyormus onada sinir oldum
Ucuncusu piknige gittik eltimlerle kv kp onlar patates haslamislar bende dedim ki bunu sabah kahvalti gibi yiyelim ogleden sonrada et yapariz diye eltimin kizi iste ben et yememde patates yaptikda diye benim canim istemisti kp ugrasmayin dedi susdum ama çok kotu canim sıkıldı ne olacakti sanki yemem diyecegine yeseydin sonra biz yaptik mangal oda yemedi guya ben onlarin menuyu begenmemisim sizce oyle mi begenmemis gibimi oldu
Dune nasil baslarsan oyle gidermis ya osuan cok kotu canim sıkkın sabah sinava gittim esim goturdu beni bekledi sinavim bittikten sonra bi baktim esimin onunde bi kiz sonra esim benim tarafa geldi iki defa arkasina bakti sizce konusuyorlarmiydi
Sorun yapma bu kadar ne gereği var
Hangi sınava girdin canım ? Çok kiskanma gereğinden fazla kıskançlık sana da zarar verir kuzum
Söylediklerimi bu kadr yanlış anlayabilirdiniz ancak:) ben diyorumki olaylara hep benim isteklerim diye yaklaşmayın.Neden burda herkes dertlerini anlatiyor ha sizin icin dert olur ha olmaz onu bilemem ama konu sahibi icin derttir