- Konu Sahibi minnosumbenim
-
eşiniz olayı inada bindirmiş sizin fevri davranışlarınızdan ötürü sanırım, eşiniz konuşmayı bilmesede keşke siz olayı tartışmadan çözmek için uğraşsaydınız , telefonda bağırmak eve gitmemekle yangına körükle gitmişsiniz, evet ortada bir anne var ama çalışan kendine maddi-manevi anlamda bakabilecek bir kadın anladığım kadarıyla, ne kadar eşiniz anlamasada sonuna kadar ılımlı şekilde konuşmayı deneyin derim olabildiğince annesini kötülemeden ama kendi evinizde kendi düzeniniz olduğunu belirtere ve boşandıkları taktirde yardımda bulunuruz fakat aynı evin içinde sorun çıkacağını belirterek
Eşinizle ya annen ya ben olayına giriyorsunuz farkında olmadan. geri dönülmez hatalara yol açar bu. aman diyim.... tabi eşinizi kaybetmek istemiyorsanız.
o kadar tv dizileri var şu hürremden azıcık ders alalım di mi ama:)
alttan alttan yapın siz de ne yapacaksanız. tamam canım diceksiniz ki krizi çözebileseniz. arkadaşımda kaldım da ne demek.
sakin kafayla sonraki hamleyi düşünürsünüz.
zaten kaç gündür konuşmayı deniyorum lütfen konuşalım bazen üstüne gitmiyorum konuyu kapatıyorum artık arkadaslarım bileee bi insan bu kadar nasıl değişir die inanamıyolardı konuşmak için uğrastım telefona kaydettim çabalarımı tepkilerini duyunca şok oldu arkadasım bu nasıl bi insanmış nasıl küfürler öyle die şok oldu
tşk ederim yorumunuz için eşim önceden hiç böyle deildi ne zamn aileler devreye girdi artık beni aradan çıkar ne istiyosan onlara söyle dedi olmaz öyle sey ben el kızıyım sonuçta alıonırlar sen dengeyi koruyacaksın dedim olmadı düğüne bi kaç gün kala çok bozuştuk yüzüğü verecektim dayanamıyodum artık dedi nolur nişanlılık dönemi herkes bi şey söyler biraz dayan evlenince kapımızı kapatınca kimse karışamaz bize dedi ama hiç öyle olmadı bana verilen sözlerin hepsi uçtu gitti o yüzden bu kadar sinirliyimmm eşimle konuşamadığım için çok sinirliyim konuşmayı beceremiyo . bugün ailemin yanına gitmeyi düsünüyorum bilmiyorum çok kötüyüm napcam ben ??
kafam o kadar karışık ki ama eşimim çook seviyorum 7 yıl az deill ona haddini bildirmek beni kaybetmeyi göze alacakmı onu öğrenmek istiyorum bi yandan da ailemin duymasını istemiyorum çünkü eşimi çok seviyolar bide annemde babam da hasta çok üzülürler sen bunları mı yaşıyodun nie söylemedin die
ya siz bana yorum yapmayın lütfen anlamak mı istemiyosunuz bu ayarlanmış bişey diyorummmm oğlum evlenince boşanıp onla kalcam niyet buymuş diyorum lütfen biraz daha anlayışlı yazın yaa buraya insanlar sinirle konu açıyo yangına körükle gitmeyin !!!!
O zaman deneyip göreceksiniz bakalım sizi kaybetmeyi göze alacak mı?
Ama evliliğiniz çok yeni,bu kadar ağır bir travmayı kaldıracağını sanmıyorum,annesi ve sizin aranızda seçim yapmaya zorladığınızı düşünüyor sanırım ve annesini zor durumda bırakmaz bence,ona göre davranın.
Bu boşanmanın ayarlanmış birşey olduğunu kim söyledi size?
bence konu sahibi en doğru tepkiyi vermiş. baştan taviz verilip susulursa tepene biniyolar, sonra emri vakilerle uğraş dur.Normal zamanlarda aynı evin içinde yaşanmasına karşıyım ama şuanda bir kriz durumundasınız. Büyük ihtimalle kayınpeder ve kayınvalide barışacaklar olan da sana olacak. Neden mi? Çok fevrisin, eşine açık açık anneni istemiyorum diyorsun. Oysa doğru cümle şu olmalıydı; canım biliyorum zor zamanlar geçiriyorsunuz ama annenle gelecekte maalesef aynı evin içinde yaşayamayız, senin bir orta yol bulacağından eminim vs.
Ama siz; gelmesin, gelmeyecek, işimiz var de, alamam mesaim var de, hele bir oğluna sor :S Siz niyetinizi belli etmemişsiniz ki, eşinize gaz vermişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?