Sonum Ne olacak?

Arkadaşlar yorumlarınızla beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.Psikolojik olarak hiç iyi değilim.Yaşadıklarımı haketmediğimi düşünüyorum.Bazen neden ben diyorum sitem ediyorum.Evet yuvam dağıldı aslına bakılırsa yuva sayılmazdı yalnızca benim çabalamamla oluşan bir yuva.Tek kişilik.Bütün eşyalarım hala orada o adamın evinde.Benim yatağımda benim eşyalarımı hala kullanıyor ve ben bundan rahatsız oluyorum ya.Boşanma davasını benim açmamı istiyormuş arkadaşlar.Bundan bir çıkarı olabilirmi acaba?Bu konular hakkında bir bilgim yok çünkü...

1-Davayı sen açarsan eşin boşanmak istemeyecek süreci uzatacak o açarsa oda gönüllü olmuş olacak dava için sende istediğin için tek celsede bitebilir.

2- Dava masraflarından kaçıyo olabilir avukat dosya masrafı filan ama şunu bil dava masraflarını eşine yükleyebiliyorsun sonuçlanınca avukata bunu belirtmen lazım eşyalarını almak için yanlış bilmiyorsam eşya davasıda açmak gerekiyor boşanma davası ile birlikte.

Teşekkür ederim sevgili mrswigy haklısın affetmek beterinin olacağını işaret eder.Adam sanki ben haksızmışım gibi üste çıkmak için orda burda dedikodumu yapıyormuş ne bileyim beni face de silmiş engellemiş falan komikçe şeyler.

türk hukuk sitesine gir ve bu problemi aynen yaz oraya
1 gün içinde ayrıntılı cevaplar oradaki avukatlar

canım aslında davayı kimin açtığı farketmez. ama burda bi arkadaşın dediği gibi belki uzatmak istediğinden sana aç diyor. masrafa gelince dava açmanın fazla bi masrafı yok 50-60 tl felan ancak tazminat davası açarsan açtığın tutar üzerinden harç ödüyosun o ayrı. davanın sonunda şayet kazanırsan zaten karşı taraf sana bu miktarları geri ödemek zorunda kalıyo. Eğer boşanmak istiyosan bence sen aç bekleme yani. Eşyalar içinde ayrı bi dava gerekiyo eşya tespit davası. bilirkişiler felan geliyo eve tespit ediyo eşyaları vs.. umarım yardımcı olabilmişimdir

Arkadaşlar son olarak eşim barışmak istediğini belirtmiş evlenmemeize aracı olan insanlara fakat onlarda benim artık istemediğimi söylemişler.sözde çok sinirlenmiş ve davayı benim açmamı istemiş.Sonrada başlamış beni karalamaya.En son dün annesi aracı olanları aramış ve herkesin toplanıp bu konuyu konuşmalarını istemiş.Haklı haksız ortaya çıksın demiş.Kadının amacı hala beni karalamak.Ya olay bitmiş neyin peşinde hala anlamadım.Zaten huyu bu kadının söylemediğimi söyledi yapmadığımı yaptı diyor.Eşimde sözde beni face de msn de silip engelliyor.Ne bunlar ya.Neyin peşindeler.Artık çok sıkıldım.

Sibelim teşekkür ederim canım.Evet ama neden uzatmak istiyor anlamadım ya.Annesi ayrı dert oğlu ayrı dert.Hala beni karalama peşindeler.Orda burda konuşuyorlar kulağıma geliyor.Ama arayıpta seviyelerine düşüp kavga etmek istemiyorum.Eşim beni daha önce face den silip engellemişti ben şimdi annemlere gelince yeniden bir adres aldım foto falan koymuştum ben arama motorundan ona bakıyorum zannetti herhalde yeni adresimide silmiş engellemiş bu ne ya çözemedim valla.

benim anlamadığım kaynın şiddet uyguluyr esin birşey demiyor nasıl oluyo bu. bu nasıl adam ya. erkekler nasıl erkek oldu böyle

canım kötü şeyler yaşamışsın ve seni hala sıkıntıya sokmaya çalışıyorlar eşin nasıl bir insan ki abisinin sana el kaldırmasına izin veriyor hiç yalvarmasını bekleme biliyorum şu anda çok üzgünsün ne yaşanırsa yaşansın insanın aklına yaşadığı güzel şeyler geliyor kahroluyor ama unutmaya çalış o adamı nedemek ya abisi de şiddet uygulayacak o kim bok embesil kusura bakma eşin de öyle nasıl izin verir buna unut arkadaşım unut hadi eşinle tartıştın e hadi vurdu da sana olmaması gerekir ama yaptı yuh ya bide abisi şiddet uyguluyor başkabir erkek olsa abi mabi demez gidip ağzını burnunu kırar.gelip yalvarmasını bekleme gelmesin daha iyi yüzünü görme hatta karşılaşma

benim anlamadığım kaynın şiddet uyguluyr esin birşey demiyor nasıl oluyo bu. bu nasıl adam ya. erkekler nasıl erkek oldu böyle

Bende senin gibi aynı şekilde sen nasıl bir erkeksin dedim oda bana ben senin yanında değil ama ona kızdım dedi.İnandırıcımı HAYIR...

Canım git hakkını çatır çatır savun ailende olsun destek olurlar yanında.
keşke seni dövdüklerinde gidip rapor alsaydın yüzlerine fırlatırdın.
hiçte altta kalma kendini de ezdirme.
beni dövdüler dayak hayvana bile yakışmaz de.
arkandan edilen dedikodulardan bahset.
davayıda açıyorum kurtuluyorum sizden de.
git davanı aç kurtar kendini.
eşin eş olsa şimdiye gelir yüzyüze görüşelim konuşalım derdi aracılara gitmek yerine.

ama yok hiç yüzyüze gelmek istemiyorum dersen tut bir avukat
onunla muhatap olun dersin.

böyle erkekler kişiliksiz.başka bir şey diyemiyorum.Annelri de ayrı bir vakaa zaten. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. bence boşanma davası felan açma. çok istiyorsa kendisi açsın. aman ne hayallerle evleniyorsun sonunda hüsran....bilmiyorum evlilik çok farklı.biz kadınlar çok acı çekiyoruz.

Arkadaşlar bugün tam 2 ay oldu ne ben davayı açtım nede eşim olacak o şahıs.Aracı olanlara davayı açmayacağını söylemiş.Sanırsam benden bekliyor.Anlayamadığım benden kurtulmak isteyen 2 aydır aramayan sormayan insan neden boşanma davasını açmamakta ısrarcı.Beni sevdiği için davayı açmadığını zaten düşünmüyorum.Seven insan 10 kere aramıştı.Defalarca gelmişti.Ama bunda ses yok ancak dedikodu var.Arkamdan kendisi ailesi birsürü şey söylemiş.Duyduğumda şok olduğum şeyler.Aslında ben davayı açmayı inanın çok istiyorum.Ama ailem sen bekle o açsın diyorlar.Napacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…