Teşekkür ederim sevgili mrswigy haklısın affetmek beterinin olacağını işaret eder.Adam sanki ben haksızmışım gibi üste çıkmak için orda burda dedikodumu yapıyormuş ne bileyim beni face de silmiş engellemiş falan komikçe şeyler.çok sevdiğim bir söz vardır "bir tokadı affedersen ardından tekme yersin" bu söz çok doğrudur. Kaldı ki hem eşinizden hem de eşinizden şiddet gördüğünüz gibi eşiniz buna ses de çıkarmamış.. mutlaka ve mutlaka davayı açın ve dilekçenize de eklemeyi unutmayın.. Tabiki yuva kolay kurulmuyor, ancak bir yuva da şiddet varsa o yuva olmaktan çıkmıştır artık. Affederseniz şiddetin artarak devam edeceğini unutmayın... Umarım herşey iyi olur sizin için...
Arkadaşlar yorumlarınızla beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.Psikolojik olarak hiç iyi değilim.Yaşadıklarımı haketmediğimi düşünüyorum.Bazen neden ben diyorum sitem ediyorum.Evet yuvam dağıldı aslına bakılırsa yuva sayılmazdı yalnızca benim çabalamamla oluşan bir yuva.Tek kişilik.Bütün eşyalarım hala orada o adamın evinde.Benim yatağımda benim eşyalarımı hala kullanıyor ve ben bundan rahatsız oluyorum ya.Boşanma davasını benim açmamı istiyormuş arkadaşlar.Bundan bir çıkarı olabilirmi acaba?Bu konular hakkında bir bilgim yok çünkü...
canım aslında davayı kimin açtığı farketmez. ama burda bi arkadaşın dediği gibi belki uzatmak istediğinden sana aç diyor. masrafa gelince dava açmanın fazla bi masrafı yok 50-60 tl felan ancak tazminat davası açarsan açtığın tutar üzerinden harç ödüyosun o ayrı. davanın sonunda şayet kazanırsan zaten karşı taraf sana bu miktarları geri ödemek zorunda kalıyo. Eğer boşanmak istiyosan bence sen aç bekleme yani. Eşyalar içinde ayrı bi dava gerekiyo eşya tespit davası. bilirkişiler felan geliyo eve tespit ediyo eşyaları vs.. umarım yardımcı olabilmişimdir
benim anlamadığım kaynın şiddet uyguluyr esin birşey demiyor nasıl oluyo bu. bu nasıl adam ya. erkekler nasıl erkek oldu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?