O adamdan bir şey olmaz arkadaşım bugün şiddet uygulayan barışırsın 3 ay sonra yine uygular. Ayrılman sanırım senin için daha iyi olur tabi yinede sen bilirsin. 44 gündür aramayan adam şimdi arasa ne olacakki?
.İstediğim tk şey arkadaşlar eşimin çok pişman olması ve ayaklarıma gelip af dilemesi yalvarması ve benimde ona bitti artık istemiyorum dememdi.Ama sanırım bu isteğim olmayacak.44 gündür gelmeyen sormayan adam gelmezde afda dilemez.
vala kusura bakmada bence sen haksızsın tamam şiddet görmüş olabilirsin ama adamın sabrını zorlamışsın sonunda o olmuş ayrıca şunu belirteyim anladığım kadarıyla ailen ile herşeyi paylaşıyorsun özellikle annnenden akıl alıyorsun eşinin ailesine iyi ve güleryüzlü davranmıyordun onları sallamıyordun hatta eşini ailesinden soğutmaya da çalıştın birilerinin gazına geldin evine küs gittin sonra beni geri alsın diye bekliyorsun benim gördüğüm adam senden illallah etmiş sıkmışsın yanındayken kız kardeşinle msn den konuşmussun yani eşin evdeyken onunla ilgilenmek yerine ailenle ilgilenmişşin gibi gibi onu herirfte kurtuldum diye seviniyordur.Geçmiş olsun güzelim yuvanı yıktın kk zaten sana şiddet konusunda gereken desteği verecek olur mu yapılır mı tarzında al sen burdan gazları mutlu ol!
yahu şu zamane kızlarını anlamıyorum kendi kazdıkları kuyuya düşerler yuvalarını yıkarlar sonra neden oldu derler.
Bizde yaşadık anacım bu durumları sökmüyor öyle her erkeğe baskı yönetim aileden uzaklaştırma
vala kusura bakmada bence sen haksızsın tamam şiddet görmüş olabilirsin ama adamın sabrını zorlamışsın sonunda o olmuş ayrıca şunu belirteyim anladığım kadarıyla ailen ile herşeyi paylaşıyorsun özellikle annnenden akıl alıyorsun eşinin ailesine iyi ve güleryüzlü davranmıyordun onları sallamıyordun hatta eşini ailesinden soğutmaya da çalıştın birilerinin gazına geldin evine küs gittin sonra beni geri alsın diye bekliyorsun benim gördüğüm adam senden illallah etmiş sıkmışsın yanındayken kız kardeşinle msn den konuşmussun yani eşin evdeyken onunla ilgilenmek yerine ailenle ilgilenmişşin gibi gibi onu herirfte kurtuldum diye seviniyordur.Geçmiş olsun güzelim yuvanı yıktın kk zaten sana şiddet konusunda gereken desteği verecek olur mu yapılır mı tarzında al sen burdan gazları mutlu ol!
yahu şu zamane kızlarını anlamıyorum kendi kazdıkları kuyuya düşerler yuvalarını yıkarlar sonra neden oldu derler.
Bizde yaşadık anacım bu durumları sökmüyor öyle her erkeğe baskı yönetim aileden uzaklaştırma
konu sahibi
bu arkadaş kk.da kadına şiddeti savunmasıyla tanınan çok ilginç bi arkadaştır. kafan karışmasın okuyunca
zaten derdin büyük ve acı çekiyorsun, bir de böyle şeyleri ciddiye alıp iyice mutsuz olma diye uyarayım dedim.
Eğer konusahibi bunları yaptıysa, karşılığı şiddet midir.
Gider boşanır.
Nasıl dayağı haklı gösterebiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?