- Konu Sahibi Dindirella
-
Şu an tedirgin oldum açıkçası. Son görüşmemde ayrıntılı bir şekilde aklımda olan soruları sorayım eğer garanti vermiyorsa sorun çıkar diyorsa iptal ederim. Zaten berbat haldeyim daha kötü olmak istemem. Sağol bilgilendirme için canım :)
canım şöyleki Alper bey,revizyon olma ihtimalinden görüşmelerde bahsediyor,bana da bahsetti fakat yine de başıma gelmez gibi geldi,gelse de problem olmaz gibi...baya bir güven verdi çünkü Alper bey,bir sorun çıkarsa tekrar revizyon yapabileceğini de söylüyor,fakat aynı stres ve aynı psikolojiyi yaşayacak olmak,beni çok geriyor....
canım şöyleki Alper bey,revizyon olma ihtimalinden görüşmelerde bahsediyor,bana da bahsetti fakat yine de başıma gelmez gibi geldi,gelse de problem olmaz gibi...baya bir güven verdi çünkü Alper bey,bir sorun çıkarsa tekrar revizyon yapabileceğini de söylüyor,fakat aynı stres ve aynı psikolojiyi yaşayacak olmak,beni çok geriyor....
Ameliyat sonrası oluşabilecek durumlar hakkında bizde konuştuk Alper Bey'le. Şu anki burnumdan daha iyi olacağının garantisini verdi kendisi. Burnumun altında dikiş izi çok belli oluyor, kemer yok denecek durumda, dikiş izinin haricinde bir de yukarıya doğru bir iz var burnumda ve en önemlisi nefes alamıyorum. Doktor bey dikiş izi için garanti vermedi en kötü ihtimalle bu şekilde kalır dedi. Zaten 2 yıldır bu izle yaşıyorum sorun olcağını düşünmüyorum artık sadece daha rahat nefes alabileceğim bir burun istiyorum. Sen bana mail adresini özelden at canım. Ben sana şimdiki fotoğraflarımı göndereyim sen de gönder. Mesaj sayısından dolayı özel mesaj atamıyorum çünkü.
canım bende gittim alper beye kesin olcam diye bana da burun delikleri farklı birazda yamuk bi hasta denk geldi vazgectm. bursada tek ameliyatta işi bitiren kimse yokmu ya
Onur Erol'u kesinlikle tavsiye etmiyorum! Kendisine iki kez ameliyat oldum. İlk ameliyatımdan sonra burnum genişledi, ön taradı eskisinden daha yayvan hale geldi. Burun kemerim, ameliyattan sonra yamuldu. Burum ucum düştü.. Ve revizyon ameliyatı talep ettim. Revizyon ameliyatının sonuçları konusunda beni gayet güzel ikna etti, bunun son ameliyatım olacağını söyledi. Ve sonuç, revizyon ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçmeden burnum yine tanınmaz hale geldi. Verdiğim onca paraya, emeğime, çok yazık. Kontrole gittim ve görüntüm ile ilgili kaygılarımı belirttim. Gayet güzel, istersen biraz çöken kısma yağ enjekte edelim, ama yine eriyip kaybolacak dedi. O kadar yoruldum ki görüntümün değişmesinden, anlatamam. Hayal kırıklığım ve kendime güven kaybım da cabası..
alper beyın soyadı nedır?
alper bayraktar
bende 2 hafta önce oldum ve hiç memnun değilim kendimi dahada çirkin hissedeiyorum.cok pişman oldum...ikinci ameliyatıda düşünüyorum ama gözüm korktu ....
emre ilhan beye yaptırıp memnun olan var mı?
canım şöyleki Alper bey,revizyon olmgibitimalinden görüşmelerde bahsediyor,bana da bahsetti fakat yine de başıma gelmez gibi geldi,gelse de problem olmaz gibi...baya bir güven verdi çünkü Alper bey,bir sorun çıkarsa tekrar revizyon yapabileceğini de söylüyor,fakat aynı stres ve aynı psikolojiyi yaşayacak olmak,beni çok geriyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?