- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Arkadaşlar 2004yılında burun estetiği olmuştum burnum da anormallikler mevcut şu anda.deliğinin biri daha yukarıda,incecik bir kıkırdak sanırım yerleştirmiş üstünde altı geniş garip bir biçimi var.revizyon yaptırmaya korkuyorum daha kötü olursa diye.burun ameliyatı geçirip başarısız olup yeniden yaptıranlar memnun mu acaba kemikler eski şekline dönüyor tekrar diyorlar.yaptırmalı mıyım yeniden
Hangi doktor bilgi verirseniz herkes tecrübe eder.bende 2 hafta önce oldum ve hiç memnun değilim kendimi dahada çirkin hissedeiyorum.cok pişman oldum...ikinci ameliyatıda düşünüyorum ama gözüm korktu ....
bende 2 hafta önce oldum ve hiç memnun değilim kendimi dahada çirkin hissedeiyorum.cok pişman oldum...ikinci ameliyatıda düşünüyorum ama gözüm korktu ....
Arkadaşlar 2004yılında burun estetiği olmuştum burnum da anormallikler mevcut şu anda.deliğinin biri daha yukarıda,incecik bir kıkırdak sanırım yerleştirmiş üstünde altı geniş garip bir biçimi var.revizyon yaptırmaya korkuyorum daha kötü olursa diye.burun ameliyatı geçirip başarısız olup yeniden yaptıranlar memnun mu acaba kemikler eski şekline dönüyor tekrar diyorlar.yaptırmalı mıyım yeniden
bende burun ameliyatı olmuştum nazım duark adında bi doktor demeye bin şahit isteyen adam burnumu mahvetti içinde kıkırdak bırakmamış.tabii burunda yamuldu.3 kere ameliyat oldum ama hala memnun değilim.dışardan kıkırdak eklediler ama tutmadı.tutması için kendi kıkırdağın olması lazımmış.yine olmak istiyorum ama artık çok korkuyorum.offf
nedne memnun değilsin kime oldun dr damı sorun var
Doktorunuz kimdi. Bilgi verirseniz iyi olur bilgileniriz.
İlk doktorum Nazım durak,2. Doktorum Osman oymak,3. Doktorum onur Erol ve hala burnum istediğim gibi değil yamukluk var ve kemr kısmı çökük duruyor profilden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?