Sonucu başarılı olmayan burun estetiği

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
Arkadaşlar 2004yılında burun estetiği olmuştum burnum da anormallikler mevcut şu anda.deliğinin biri daha yukarıda,incecik bir kıkırdak sanırım yerleştirmiş üstünde altı geniş garip bir biçimi var.revizyon yaptırmaya korkuyorum daha kötü olursa diye.burun ameliyatı geçirip başarısız olup yeniden yaptıranlar memnun mu acaba kemikler eski şekline dönüyor tekrar diyorlar.yaptırmalı mıyım yeniden

bende burun ameliyatı olmuştum nazım duark adında bi doktor demeye bin şahit isteyen adam burnumu mahvetti içinde kıkırdak bırakmamış.tabii burunda yamuldu.3 kere ameliyat oldum ama hala memnun değilim.dışardan kıkırdak eklediler ama tutmadı.tutması için kendi kıkırdağın olması lazımmış.yine olmak istiyorum ama artık çok korkuyorum.offf

bende 2 hafta önce oldum ve hiç memnun değilim kendimi dahada çirkin hissedeiyorum.cok pişman oldum...ikinci ameliyatıda düşünüyorum ama gözüm korktu ....

bende 2 hafta önce oldum ve hiç memnun değilim kendimi dahada çirkin hissedeiyorum.cok pişman oldum...ikinci ameliyatıda düşünüyorum ama gözüm korktu ....
Hangi doktor bilgi verirseniz herkes tecrübe eder.

Burdan takip ettiğim kadarıyla revizyonda barış çakir i çok begeniyorlar.ama gene de iyi araştırma yap canım

Doktorunuz kimdi. Bilgi verirseniz iyi olur bilgileniriz.

Yeni ameliyat olanlar içinde üzülmeyin moralinizi bozmayın daha burnunuzun şişi inecek oturacak birazcık zamanı var sanki. Lütfen üzülmeyin..

Ben de farklı doktorlara 2 kez yaptırdım bariz olmasada kenarında şişlik kaldı 3. kez istemiyorum. Ödem dedi doktor ama ilk birkac ay masaj yaparsam geçecegini söylemedi bunu yıllar sonra ögrendim. Bence doktor kbb ci olmamalı plastik cerrah olmalı galiba

ya kime ameliyat olacaz napacaz iyice kafası karışıo insanın

İlk doktorum Nazım durak,2. Doktorum Osman oymak,3. Doktorum onur Erol ve hala burnum istediğim gibi değil yamukluk var ve kemr kısmı çökük duruyor profilden

Çok geçmiş olsun,
Ben osman oymak 'a ameliyat olmayı düşünüyorum.biraz bilgi verebilir misin?güven veren bi doktor mu tutumu yaklaşımı nasıl,çok mu gözümde büyütüyorum diye düşünmeye başladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…