Sonucu başarılı olmayan burun estetiği

Amelıyatı yapan dr un adını vermeyeyım o da duzeltırım dedı ama ona guvenemedım
Yıllardır böle kaldım duzelttırmek ıçın barış beye gıtmıştım o da yapmam demıştı o yıllar bu kadar unlu değildi
Bılemıyorum yaptırsam mı yıne

Onur Erol'u kesinlikle tavsiye etmiyorum! Kendisine iki kez ameliyat oldum. İlk ameliyatımdan sonra burnum genişledi, ön taradı eskisinden daha yayvan hale geldi. Burun kemerim, ameliyattan sonra yamuldu. Burum ucum düştü.. Ve revizyon ameliyatı talep ettim. Revizyon ameliyatının sonuçları konusunda beni gayet güzel ikna etti, bunun son ameliyatım olacağını söyledi. Ve sonuç, revizyon ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçmeden burnum yine tanınmaz hale geldi. Verdiğim onca paraya, emeğime, çok yazık. Kontrole gittim ve görüntüm ile ilgili kaygılarımı belirttim. Gayet güzel, istersen biraz çöken kısma yağ enjekte edelim, ama yine eriyip kaybolacak dedi. O kadar yoruldum ki görüntümün değişmesinden, anlatamam. Hayal kırıklığım ve kendime güven kaybım da cabası..

merhaba,tekrar oldunuzmu ameliyat,ve sonucu nasıl,ben ded eaynı problemler var da...

Ben de 2 defa estetik ameliyat oldum ve şimdi de 3.ye hazırlanıyorum kaburgadan ve kulaktan kıkırdak alınacak düşünün o kadar kötü durumdayım. Nefes problemim olduğu için KBBciye ameliyat olmuştum içerde kemik kayması var diye ama içeriyi düzeltirken dışını da yapayım demiş bana danışmadan sonra 2.yi olmak zorunda kaldım aynı hastaneden başka bir doktora oldum çünkü ilk doktorum benimle ilgilenmedi. Diğeri hocamın bozduğu burnu ben düzeltirim diyerek beni acil ameliyata aldı. O da kemeri oymuş resmen kıkırdak bırakmamış içerde. Şimdi Alper Bayraktar'a ameliyat olcam araştırmalarım sonucunda gayet başarılı bir plastik cerrah olduğunu duydum kendisiyle de görüştüm. Bakalım inşallah nefes problemimle beraber burun şeklimide düzene sokar. Son çarem o kaldı dua edin lütfen

Arkadaşlar bende Alper bayraktara rinoplasti oldum..fakat benim ameliyatım başarısız...bu ay 6. ayım doluyor ve kendisi durumu düzeltebileceğini söyledi,fakat daha kötü olurmu,beceremezse ve daha kötü olursa diye korkuyorum...yani sitede de bir allahın kulu yok,kendisine 2. ye ameliyat olan.....
açıkçası 2. ameliyat için para almayacak,ve bu yüzden de önemsemezse diye de korkuyorum...başka bir doktoramı gitsem bilemedimmm......başka doktor demek herşeye sıfırdan başlamak demek...yokmu bana akıl verebilecek,alper beyle deneyimleri olan???

Şu an tedirgin oldum açıkçası. Son görüşmemde ayrıntılı bir şekilde aklımda olan soruları sorayım eğer garanti vermiyorsa sorun çıkar diyorsa iptal ederim. Zaten berbat haldeyim daha kötü olmak istemem. Sağol bilgilendirme için canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…