Sonucu başarılı olmayan burun estetiği

Soru yanlış canım okuduklarım ve gördüğüm burunlara göre sorun şöyle olmalı Emre beye ameliyat olup memnun olmayan varmı? ???
okuduğumda ben de aynı şeyi düşünmüştüm:)
gerçekten de hiç memnun olmayan yok mu yani,bu mümkün mü?herkesin beklentilerini anlayıp karşılayabiliyor mu?öyleyse paraya kıyıp ona gitmek gerek.ama muayene için verdiği randevu saatinden 1 saat 40 dakika sonra girdiğini yazan arkadaşlar var.muayene ve ameliyat için de aylar sonraya gün veriyormuş...istanbulda oturmadığım için benim için zor olacak...hala kararsızım

emre ilhana olalı 5 sene oldu. sosyal ağlarda ve burada revızyonda olan basarısıda cok acık.. revizyonu fıyat olarak 12 bın dıye okudum ama bılemıyorum tabe.. olan arkadaşarın fotolarını facebook yada instagram sayfasında olan kişiler tesekkür amaclı koymuşlar ..gercekten zor bır surec umarım hayırlısı ila karsılaşır herkesss...

bir de fiyatı ne kadardı o konuda da bilgi verebilirmisiniz?
Ben Tayfun Türkaslan'a oldum ve memnunumda , diğer yorumlarımda da dediğim gibi sülalece ona gidiyoruz artık
arayıp bilgi alabilirsin estetikportu canımcım bana da yazabilirsin kaç seans , fiyat bilgisi , iyileşme süreci filan gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…