- Konu Sahibi Pain Killer
Tabloya göre ilk aşamada yani 20 Kasım’da 55 e mi ulaşmamız lazım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım yakın tarihler de olur, zaten sadece 3 tarih var şu ana kadar. Ve tabloda yolumuz uzun.Kaydettiğim kilolarım var ama tam o tarihlerde yok. Yakın tarihleri yazsam olur mu?
yok olamaz zaten. Çok gerçekçi düşünememişim hazırlarkenTabloya göre ilk aşamada yani 20 Kasım’da 55 e mi ulaşmamız lazım?
Seni bilmem ama ben yavaş kilo veriyorum. O tarihte o hedefe ulaşmam zoryok olamaz zaten. Çok gerçekçi düşünememişim hazırlarken
Ben deeeSeni bilmem ama ben yavaş kilo veriyorum. O tarihte o hedefe ulaşmam zor
Tamam o zaman son sorum yordum seni. Aylara bölersem bazi aylarda 5 sütun bazı aylarda 3 sütun Çıkıyor. Cuma günü bildirim oldugu için her aya eşit yayılamıyor. Ekim , kasım vs olayını takmayayım 4 haftalık tablolar halinde yapayım o zaman.Aylara bölebilirsin canım iyi fikir
Senin bu tarihlerini bozmak istemedim, kiloları tarihleriyle beraber ekledim.12 Eylül 67.1
24 Eylül 66.9
3 Ekim 67.8
Olur canım sıkıntı değilTamam o zaman son sorum yordum seni. Aylara bölersem bazi aylarda 5 sütun bazı aylarda 3 sütun Çıkıyor. Cuma günü bildirim oldugu için her aya eşit yayılamıyor. Ekim , kasım vs olayını takmayayım 4 haftalık tablolar halinde yapayım o zaman.
Teşekkür ederim çok iyi olmuşSenin bu tarihlerini bozmak istemedim, kiloları tarihleriyle beraber ekledim.
Mutlaka yapmaya çalış canım. Spor çok önemli. Hiç olmazsa 15 dk yapEliptik yapamadım, hala çok yorgunum. Bir mucize olup kendimi eliptiğin üstünde bulmayı diliyorum bu saatten sonra
Cok dogru diyosun canim, yorgunlugumu bir kenara birakiyorum ama benim kucuk biraz rahatsiz. Ne zaman hastalansalar huysuzlasiyorlar. Izin verirse deneyecegim yapmayi.Mutlaka yapmaya çalış canım. Spor çok önemli. Hiç olmazsa 15 dk yap
Günaydın canım. Allah şifa versin. Çocuklar her şeyden önemli. Ben de çocuktan fırsat bulursam yapıyorum. Yediklerine dikkat et önemli olan o.Cok dogru diyosun canim, yorgunlugumu bir kenara birakiyorum ama benim kucuk biraz rahatsiz. Ne zaman hastalansalar huysuzlasiyorlar. Izin verirse deneyecegim yapmayi.
çok guzel bi rakam canim, nazar degmesinBu sabah tartıldım. 66.3 çıktım. 3 Ekim’de 67.8 dim. 1 haftada bir buçuk kilo vermişim. Tabiki ödem gitmiştir büyük ihtimalle. Bu hafta kaçamaksız bitti. İnşallah diğer haftalarda da böyle olur. Birlikte başaracağımıza inanıyorum.
ben de henüz kahvaltı yapmadım. kahve içip eliptik mi yapsam yoksa kahvaltıyı yapıp 1-2 saat sonra mi yapsam diye ikilemdeyim.Bugün temizlik yapacağım için sporu 30 dakika eliptik olarak temizlik öncesinde yapacağım. Akşam da fırsatım olursa 15 veya 30 dakika eliptik yaparım.
Sporumu her gün yapamadım ama en azından 4 gün yapmışımdır.çok guzel bi rakam canim, nazar degmesin
kacamaksiz götürdüysen haftaya odem degildir hele bir de spor yapıyorsun.
benim de 66.6 geldi bu sabah.