- Konu Sahibi Pain Killer
Hiç sıkma canını. Bundan sonrası önemli. Devam ettirmemiz kaçamak yapmamamız gerekiyor.Şu msjı yazdıktan sonra 2 haftalık diyette verdiğin kiloyu 1 günde alacak kadar abartmak. Evet bu benim!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sıkma canını. Bundan sonrası önemli. Devam ettirmemiz kaçamak yapmamamız gerekiyor.Şu msjı yazdıktan sonra 2 haftalık diyette verdiğin kiloyu 1 günde alacak kadar abartmak. Evet bu benim!!!
Ben senin bu isi basaracagina inaniyorum. Duzenli bir sekilde konulara yazdigini okudum. Umarim full motivasyonla kisa surede veririz hep beraber. Iyiki geldin bu sayfaya. Moral oldun.Menün çok güzel. Spor da harika olmuş.Ben bugün spor yapamadım. Yarın yapacağım inşallah.
Tesekkur ederim canim. Kesinlikle haklisin.dustiysem kalkmayi bilmeliyim.Hiç sıkma canını. Bundan sonrası önemli. Devam ettirmemiz kaçamak yapmamamız gerekiyor.
Teşekkür ederim canım. İnşallah birlikte vereceğiz bu kilolarıBen senin bu isi basaracagina inaniyorum. Duzenli bir sekilde konulara yazdigini okudum. Umarim full motivasyonla kisa surede veririz hep beraber. Iyiki geldin bu sayfaya. Moral oldun.
İmşallah canımTeşekkür ederim canım. İnşallah birlikte vereceğiz bu kiloları
Selam canım çok güzel, ben de 8-9 km bisiklet sürdüm. Bir de eliptik yapacaktım ama gücüm kalmadı.Bugün 30 dk yürüyüş ve Leslie 1 mil yaptım.
Sporun süper olmuş canımSelam canım çok güzel, ben de 8-9 km bisiklet sürdüm. Bir de eliptik yapacaktım ama gücüm kalmadı.
Evet kesinlikle. Ben tartıldım aslında ama tam rakamı unuttum. Yarın önemli.Bu sabah tartılmayı unuttum. Yarın birlikte tartılırız
Teşekkür ederim canım. Spor amaçlı değildi aslında ama biraz yük taşıdım ve yüksek viteste gitmek zorunda kalınca spordan beter oldu.Sporun süper olmuş canım
İyi olmuş o zaman. Hareket etmek çok önemliTeşekkür ederim canım. Spor amaçlı değildi aslında ama biraz yük taşıdım ve yüksek viteste gitmek zorunda kalınca spordan beter oldu.
Süper, ben de akşam eliptik yapacağım.Leslie 3 mil yaptım. 15 dk da eliptik yapacağım şimdi.
Olur canım çok iyi olur. Kilolarımız hedeflerimiz aynı. Birlikte devam ederiz inşallah. Bu arada 15 dk eliptik de yaptımSüper, ben de akşam eliptik yapacağım.
Seni de ilk sayfadaki listeye yazsam olur mu?
Tabloda da görürüz böylece sürecimizi.
Kaç dakika eliptik yapıyorsun canım?Süper, ben de akşam eliptik yapacağım.
Seni de ilk sayfadaki listeye yazsam olur mu?
Tabloda da görürüz böylece sürecimizi.
Kaç dakika eliptik yapıyorsun canım?
İlk sayfaya bakıp hangi tarihlere hangi kiloyu yazmam gerektiğini söyleyebilirsin.Olur canım çok iyi olur. Kilolarımız hedeflerimiz aynı. Birlikte devam ederiz inşallah. Bu arada 15 dk eliptik de yaptım
Kaydettiğim kilolarım var ama tam o tarihlerde yok. Yakın tarihleri yazsam olur mu?İlk sayfaya bakıp hangi tarihlere hangi kiloyu yazmam gerektiğini söyleyebilirsin.
Öncekileri hatırlamıyorsan da yarın sabah tartıldıktan sonraki kiloyla başlarız yazmaya.