sonuç pozitifse nasıl Kıyarım Bebeğime:((((

inşallah sonuç istediğin gibibir ve bebeğin sağlıklıdır.belki testlerde bi yalnışlık oldu ... hiç olmuyo değilki...bütün bunlar geçecek inşallah... hayırlısı ile bebeğini sağlık sıhat ile kucağına alırsın.daha önce yani gebelikten önce test yaptırmadın mı? evde hayvan besliyomusun? merak ettimde ... ben gebelik öncesi diye bi kaç başlık açtım bununla ilgili yazım var okumak istersen. gebelik öncesinde yapılması gereken şeyler...

canım test yaptırdım önceki gebeliğimde ama doktorum toxoplazmayı vermemişti ki genelde zaten rutin tahlillerde bu toxoplazma yapılmyor.evde hayvan da beslemiyoruz.Ki ben bırak çiğ et yemeyi pişmiş eti bile yiyen biri değiLim ki..ßakalım artık yarın belli olucak canım pozitif mi negatif mi...herşeyin hayırlısı ne diyim artık..Bir şanssızlıktır gidiyor bende 2 yıldır.

Baharcım inşallah rabbim hakkında hayırlısını verir ve nurtopu bebişin dünyaya sağıkla gözlerini açar.

Bahar canım boşa endişe ediyorsun aynı konuyu ben açtım yaklaşık 1 ay oldu aynı şeyi banada söylediler.

Hemde benim bebeğim 8. ayına girmişti dr testi tekrarladı ve sonuç negatif kanımı işlemeden sonuç vermiş hastane en çok hata olabilen test toxoplasmaymış bende senin gibi 1 hafta kahroldum ama içini ferah tut eminimki sendede yok ööle bişi.

İçini ferah tut bebeğinide üzme zaten evde hayvanda yoksa çiğ et yemiyorsun mümkn değildir akılına kötüsünü getirme test sonucu yanlıştır benimki gibi üzülme nolur.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım,Allahın izniyle inşallah bir şey yoktur.
Benim eltimin çocuğu için de bacak boyu kısa cüce kalma ihtimali var dediler.Çocuğun boyu bir uzunki,2 yaşında olmasına rağmen.
Hepimizin yüreği ağzındaydı biraz yaşı gelene kadar,şükürler olsun sapasağlam..
Sen sıkma o tatlı çift canını anneciği üzmesin bebişini sakın,unutma senin yaşadığın her stres bebeğe etki ediyor.
Allahın izniyle bir şeycik olmıcak.:1hug:
Şimdi benim merak ettiğim bir şey var?Bizde kuş var acaba etki eder mi kızlar?
:uhm:

yarabbim baharıma werdiğin emanet canın emanetini tekrar sana hawale ediyoruz emanetini sana yakışır şekilde muhafaza et sen sakla sen bekle yarabbim...

Hayır hayatım kuşla bi ilgisi yokmuş kedi köpekmiş etki eden yada kedi dışkısının dokunmuş olabileceği herhangi bir şey yeşil sebze gibi.

canım özeldende yazdım sana çok sagol yaaa senin değerin kaç çıkmıştı ilkinde bana anlatır mısın biraz.:uhm:

Canım özel mesaj sürem dolmamış burdan yazıyorum.

Benim ilk muayeneler Ankarada başladı orda yapılmıştı orda negatif çıkmış burda yani diyarbakıra taşındık dr tekrar yaptı ve sonuç aşırı ölçüde yüksek bana dediki sorun olmaz bağışıklığın var ilk testteki negatif sonucuna dikkat bile etmemiş.

Sonrasında bi arkadaş tavsiyesiyle yeni bi dr a gittim ve o dr dedi sen toxplasma geçirmişin yada test yanlış testi tekrarladı ve dediği gibi negatif yok ööle bişi yani bana 2. testi yapan hastane kanımı işlemeden vasati bişiler yazmış vermiş bana anlayacağın.

1hafta çıldırdım ama 8 aylık bebek alınmazda sanada hem konuya yazdım hem özelden yazmak istedim içini ferah tut bu belkide bi sınamadır Allah tarafından sana ama benim içimden negatifmiş gibi geliyo senin sonuçtada vardır bi hata.

Öğrenir öğrenmez yaz sonucu lütfen.

canim bendede yani bagisiklik sistemim zayifti ve suanda vu virus vucuduma girerse bebegime zarar vericek.Aallah korusun tabiki.Ama su var canim burdada cogu insanda cikti ve doktorlar dikkat et dediler.Ben sahsen simdiye kadar boyle durumu olupta hamileliginde o virusu kapipta bebeginin hayatini tehlikeye sokan bir insan gormedim canim.Anlicagin dikkat ediceksin ama o kadar korkma.Yani oyle cabuk bulasan bir virus degil oyle olsa bir suru kurtaj olurdu Allah korusun.Korkma icini ferah tut canim.Suan ben dikkat ediyorum ve Allaha siginmis durumdayim hemn beni hemde bebegimi korusun diye.Sende boyle yap hem dikkat et hemde bol dua et canim.Sevgilerr..

Bahar allah seni de bebeğini de korusun canım
dualarımız seninle canım benim inşallah hiç bişeycikler çıkmaz.
Sağlıklı bir şekilde bebğini kucağına al inşallah,insanın aklı çıkar en ufak bir olumsuzluk duysa sen ne diyorsun...
en kısa zmanda hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
Olumlu düşün...

canım inŞallahh yaa inşallahhh bana zaten bundan 6 ay önce bir hastanede gebelik testi için kan verirken hepatit b bulaştı allahtan akabinde yine hamileyim diye doktor test vermişti ve hemen anladık eşime test yaptılar birşey çıkmadı hastaneyi mahkemeye verdik.Zaten o benim canımı sıkıyordu yeterince ki onun hiçbir zararı yok.ßen çok titizim bu konularda belkide ondan beni buluyor hep..düşün sigara içen çaykolik kahvesiz yapamayan biriyim normalde ama hamile olduğum günden beri ağzıma hiçbirini sürmüyorum ben korudukça kendimi inadına sanki geliyor başıma evimde bile herşey hijyenik olsun diye özen gösteriyorum elektrik süpürgesini bile değiştirmiştim yaa akarlardan bakterillerden uzak olsun bebeğim diye ama baŞıma gelene bak Şimdi.umarım dediğin gibi olur umarım negatiftir..senağlama

Peki şuan kaç aylık hamilesin bu test sana kaçıncı ayda yapıldı ve kaçıncı kez yapıldı sonuçlar ne yazarmısın bi.

Peki şuan kaç aylık hamilesin bu test sana kaçıncı ayda yapıldı ve kaçıncı kez yapıldı sonuçlar ne yazarmısın bi.

2,5 aylık hamileyim ilk kez yapıldı daha önce hiç yapılmadı ve değerler şöyleydi;

0,8 ve altı negatif

1,2 ve üstü pozitif

ßenim değerim ise 1,00 ikisinin ortası negatife 2 eksik pozitife 2 fazla
birde aynen şöyleydi (D)1,00 bune ki Şimdi?doktor yeniden istedi o d şüpheli olduğunu dikkat edilmesi gerektiğini ifade ediyorda neden ara değer çıktı onu bile bilmiyorlar.

Şİmdi tekrar yapıldı dimi testler.

Şuan sen gri bölge denen yani risk taşıyan gruptasın bunun için bence boşyere üzme kendini pozitif değilki.

Yarın alır almaz yaz lütfen sonucu olurmu.

canım bende şimdi bir hemşire aile dostumuzla konuştum..
Dediği aynen şu;Gülşah bu tür testler yanıltıcı olabiliyor.O yüzden bizler hastalarımız istemediği taktirde yapılması taraftarı değiliz.Yanıltıcı sonuçlar vererek,anne adaylarını sıkıntıya sokup kalan aylarını stres altında geçirmelerine neden oluyor.
Hiç sıkılma canım sen Allahımıza dualar et ve onun taktirine bırak.

Şİmdi tekrar yapıldı dimi testler.

Şuan sen gri bölge denen yani risk taşıyan gruptasın bunun için bence boşyere üzme kendini pozitif değilki.

Yarın alır almaz yaz lütfen sonucu olurmu.

Canım bugün tekrar verdim kan yarın çıkacak sonuçlar akşam 16,00 da
haber veririm..

Dua edin benim içinn..
Çıkıyorum artık yarın akşam gelirim testin sonucunu alınca yazarım
Herşeyin hayırlısı oLsun ne diyeyim artık..

öpüyorum görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…