Allah Sağlikli Büyütmek Nasip Etsin Cnm
Darisi Hepimizin Başina Demi Kizlar Hadi Hep Beraber Du Edelim
canım gözünüz aydın,
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,
hayırlı bir evlat olsun...
benımde salı gunu adet gunumdu ama hala olmadım test yapmaya cesaretım yok kasıklarımda ara ara sızı oluyor sol tarafımda daha cok hıcte akıntım yok sence ne işş!
Tebrik ederim canım yüce rabbim isteyince olduruyor. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.
arkadaşlar az önce test yaptım ve sonuç pozitif :) süprizzzzzAllahım elim ayağım titriyor sevinçten.Eşimi uyandırıcam biraz sonra kahvaltı için,daha ona bile söylemedim yani :) 30 ocakta düşük yapmıştım.İnş bu sefer bir sıkıntı yaşamam. dua edenlerden Allah razı olsun.Ben de artık 10 kat şevkle dua edicem tüm bebek isteyenlere. siz de bana dua etmeye devam edin ne olur !!
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
arkadaşlar az önce test yaptım ve sonuç pozitif :) süprizzzzzAllahım elim ayağım titriyor sevinçten.Eşimi uyandırıcam biraz sonra kahvaltı için,daha ona bile söylemedim yani :) 30 ocakta düşük yapmıştım.İnş bu sefer bir sıkıntı yaşamam. dua edenlerden Allah razı olsun.Ben de artık 10 kat şevkle dua edicem tüm bebek isteyenlere. siz de bana dua etmeye devam edin ne olur !!
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Allah yar ve yardımcın olsun. Çok mutlu oldum inan. Mevlam tamamına erdirsin kucağına aldığın zamanda bizi haberdar et olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?