- 21 Şubat 2017
- 143
- 15
- 25
-
- Konu Sahibi Kadersiz55
Hala bilmiyorum :) izne geldi ve bitirmek istiyorum dedi zaten bir kaç gündür soğuktu bende anlamıştım böyle bir şey duyacağımı, çantamı alıp gitmiştim, askerlik bittikten 5 ay sonrada evlendiğini duymuştum.
Evlendi yani çok gecmeden
Arkadaşın değil miydi aşık olan bekleyen bu kız ? Ay aklımla neden oynuyorsun güzel kız
Evlendi yani çok gecmeden
Çok ayıpBenim o kız kb kandırmak gibi oldu özür dilerim
2nci gunden numarasini vermenin nesi fedakarlik? Yani ne alaka fedakarlikla?Emin ol öyle kız hiç yapmadığı fedakarliklari yaptı daha ikinci gunden numarasını verdi ve 1saat 38dakika konuştular 3.gun bulustular
2nci gunden numarasini vermenin nesi fedakarlik? Yani ne alaka fedakarlikla?
Çok ayıp
O fedakarlik yapan kiz ---baştaci---
Aynen belliymiş yani ayrılma sebebi :)[/QUOTE
Onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum ama kimsenin içini bilemiyorum! Maalesef
O fedakarlik yapan kiz ---baştaci---
Benim cevabim bu..
Anliyorum seni tatlim,uzme kendini.
Bu da gecer
Metanetli ol
10 günde bu ne bağlılık bu ne yeminler iddialı konuşmalar Allah aşkına 10 gün yaa.. yok evleneceğim kadını buldum demiş falan o kadar kolay mı yani. Hem bu küfürlü mesajlar kimden geldi nasıl geldi niye bize gelmiyor? adam kafamı dinleyeceğim deyip hala aramadıysa özlemediyse o iş bitmiştir daha üstüne gitmeye gerek yok. Bu kadar kısa zamanda ciddi ilişki zaten olmaz. Gider başka çıktığı kıza da 1 haftada evleneceğim kadınsın der bu tipler.
Kimse senin üstüne gelmez normal bişey olursa. Ama burada ciddi bir anormallik var. 19 yaşımdaym diyorsun bana çok daha küçük gibi geldi konuşmalarndan. Hadi onu da geçelim su an senin daha önemli şeylere odaklanman lazımKendim olduğunu söylersem abartilip üstüme gelinecegini düşündüm
Mahallenin sapığı var herkese yani çoğunluğa yapio benim hesabım da fake olduğu için onu kullanarak daha önce de mesaj attı
Kimse senin üstüne gelmez normal bişey olursa. Ama burada ciddi bir anormallik var. 19 yaşımdaym diyorsun bana çok daha küçük gibi geldi konuşmalarndan. Hadi onu da geçelim su an senin daha önemli şeylere odaklanman lazım
Mesela okulun, okumak istediğin mesleğin ... İstediğin mesleğin zorlukları , başarı oranı, iş bulma bulamama... Vs vs ... 10 günlük bir ilişki için böyle takıntılı olmak bana pek sağlıklı gelmedi
Ya bu konuyu Olric'e anlatır gibi anlatmasanız. Başıma bu bu bu geldi deseniz bizde anlayıp size öyle yardımcı olsak daha iyi olabilirdi sanki ?
Başıma gelen birinden ilk konuşmadan etkilenmem ve ikinci konusmamda baya uzun sürmesi ve üçüncüde imkansız olmasına rağmen imkan yaratıp bulusmam sonra ikimizide aşkım diye mesaj gelmesi bana fake hesap tan geldi ona eski sevgilisinden sonra bana güvenmesi için o istemeden ben şifremi verdim bende Messenger olmadığı için mesaj isteklerini o gördü sapığın teki fake hesaptan sapik bişey yazdiOlric ?
Gerçekten 19 yaşında mısın sen ? Ben karşımda 16-17 ,yaşında ergenlik çağında ilk sevgilisine aşık olmuş bir kız çocuğu görüyorum... Ben mı yanılıyorm anlamıyorumBen bile şaşırdım kendime onunla konuşmaları okuyunca ne salakmisim dedim yazdigima pişman oldum bu arada iki yıllık üniversite ye gidicem büyük ihtimalle ama maddiyat yok bende sınavların bitmesini bekliyorum calisicam