Birini seviosunuz ve o kişiyle 10gundur çıkıyorsunuz ama 10gun değil 10yil gibi geldi mutluluk dozunuz hiç azalmadi ama bı anda sorunlar çıktı kız abicim alakası olmayan kişiler den küfürler geldi ve bu mesajlari erkek gördü erkekle tartıştılar ve erkek kafamı dinlememe izin vermiosun dedi ve kız çocuğa mesaj atmayı kesti sonrasında ne yapmalı ?
Onu düzelttim tekrar okuAnlamadım anlayan anlatabilir mii
Ya ilk görüşte aşk sandım kız icin10 günlük bir ilişki için gereksiz duygusallık
Emin ol öyle kız hiç yapmadığı fedakarliklari yaptı daha ikinci gunden numarasını verdi ve 1saat 38dakika konuştular 3.gun bulustularYa ilk görüşte aşk sandım kız icin
Yazım dilin çok ilgiç şu edebi dili bırak anlayacağımız dilde yazYa ilk görüşte aşk sandım kız icin
Düzelttim tekrar okursan anlarsınAnlamadım anlayan anlatabilir mii
İnsallah döner10 günlük ilişkide sadece olsa olsa hoşlantı olur... İnsanlar ciddi ilişki için 5-6 yıl tanımayı bekliyor. 10 gunde neyin ciddi ilişkisi. Kafaları toplayın artık evlilik, beraber uyumak uyanmak yemekler yemek mic mic sevişip koklasmak değil . Soruna gelecek olursak dönerse senindir
ayrilin.Birini seviosunuz ve o kişiyle 10gundur çıkıyorsunuz ama 10gun değil 10yil gibi geldi mutluluk dozunuz hiç azalmadi ama bı anda sorunlar çıktı kıza asla alakası olmayan kişiler den küfürler geldi ve bu mesajlari erkek gördü erkekle tartıştılar ve erkek kafamı dinlememe izin vermiosun dedi ve kız çocuğa mesaj atmayı kesti sonrasında ne yapmalı ? erkek bunlar yaşanmadan önce evleneceği kişiyi bulduğunu söylemişti kıza mutluluk diodu hatta kızın erkeği askerdeyken. Beklecegine inandığını söylemişti
10günde her şey tüketilmiş. Daha da hayır gelmez.
Yazım dilin çok ilgiç şu edebi dili bırak anlayacağımız dilde yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?