- 21 Şubat 2017
- 143
- 15
- 25
-
- Konu Sahibi Kadersiz55
3-2 Galatasaray yener. Ne olacak unutacak kiz.10gun ne ki,10 yıllık evliler unutuyor.
İnsanlar kendilerinden neden 3. tekil şahıs gibi bahseder ya? Böyle yazınca 10 günlük ilişki Aslı ile Kerem'e mi dönüyor? Kız çok sevmişti, o kadar sevmişti ki ne hikmetse milyonlarca kız arasından ona mesaj gelmişti. Yazıktı. Ama olsundu.
Yahu bu nasıl anlatım tarzıdır? Kız sevmiş gitmiş çocuk mesaj atmış bla bla bla. Öykü denemesi mi yapıyosunuz burda?Derdim şu şu diyin basitçe.
çok sanatsal bir anlatım.. biraz ergenlik var sanırım.. üzülme yenisine sağlık..
10 gün icin bu ne atraksiyon boyle, hem oglan 10 gunde kafa dinlemek istiyorum derse, 20. Gunde komple kacar gider. Bence barissalar bile eskisi gibi olmaz...
Derdimi anlatamayacak duruma geldim düşün
Herşeyin hatırası vardır. Sen yat kalk da böyle insandan kurtulduğuna şükret. Bir daha dikkatli ol.Geride hatırası olan hiç bişey i unutmam kolay değil ama onun bana söylemeden ayrılması koydu bana
Toysunuz hepsi bu
10 günlük ilişkide kafamı dinleyeceğim diye dizi edebiyatıyla kaçan bir adam
10 günün ardından aklı karışmış bir kız, mesafesizlik vs...
Yoluna bak, arama sorma, onurunu koru, dönse bile alma geri
İnsanların seninle böyle oynamasına izin verme, hayatta prensibin olsun bu, onursuz ilişki olmaz
İnstagramda ilişki bile başlatmış daha ne olsun ki
Herşeyin hatırası vardır. Sen yat kalk da böyle insandan kurtulduğuna şükret. Bir daha dikkatli ol.
Toysunuz hepsi bu
10 günlük ilişkide kafamı dinleyeceğim diye dizi edebiyatıyla kaçan bir adam
10 günün ardından aklı karışmış bir kız, mesafesizlik vs...
Yoluna bak, arama sorma, onurunu koru, dönse bile alma geri
İnsanların seninle böyle oynamasına izin verme, hayatta prensibin olsun bu, onursuz ilişki olmaz
Soru Sor cevap vericemBiri tercüme edebilir mi ??
18 mi 20 mi
Asker mi off kafanı taşlara vurursun benden demesi süslen püslen gez
Kriterin olsun ona görede seçeneklerin çok küçüksün daha
askerdeyken. olunca ilişki askerde başlamış gibi anlaşılıyoBen 18yasimdayim erkek arkadaşım 20 daha askere bile gitmedi kasımda gitcek
Başlamamış ki sonu olsun 10 gun nedir ki.bu kadar abartmasan