Sonuç ne olur

Sizce erkek ne yapar

• Barışır

OY: 2 5,9%
  • Barismaz

OY: 32 94,1%

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .
Twitter fenomenlerinden Mehmet Ali geldi aklıma :KK48::KK48:
Kız çocuğa demiş peşimi bırak artık, çocuk demiş yüreğim söz dinlese emin ol bırakırdım. Kız demiş Allah'ım ne kadar deli yürek bi erkek :KK48::KK48:

10 günlük ilişkinin 2.günü numaralar verilmiş, 3.gün buluşulmuş. 7 günde mi evlenilcek insanı bulduğuna karar vermiş erkek kişisi. Ha bu arada askerdeymiş nasıl oluyor bu anlamadım?
.
Aynen katiliyorum. Öff ne bunaltici bir konu ne kafasini yasiyorsunuz daha lise 2 desin ustelik. Sana ciddi ciddi ne anlatabiliriz ki hala sunu yaptim fedakarlik yaptim nomu verdim diyip savunmaya geciyorsun. Gelmesin o cocuk kizim lisedesin be aklini topla dersini calis okulunu bitir. Ask mesk iliskisinden kaldirin kafanizi.

Başıma gelen birinden ilk konuşmadan etkilenmem ve ikinci konusmamda baya uzun sürmesi ve
Gerçekten 19 yaşında mısın sen ? Ben karşımda 16-17 ,yaşında ergenlik çağında ilk sevgilisine aşık olmuş bir kız çocuğu görüyorum... Ben mı yanılıyorm anlamıyorum[/QUOTE

Şimdi faceden çıktım gitmiş engel atmış bana artı onunla olan mesajlarimi silmiş içinde resimlerimizde vardı demek ki bitti

Birini seviosunuz ve o kişiyle 10gundur çıkıyorsunuz ama 10gun değil 10yil gibi geldi mutluluk dozunuz hiç azalmadi ama bı anda sorunlar çıktı kıza asla alakası olmayan kişiler den küfürler geldi ve bu mesajlari erkek gördü erkekle tartıştılar ve erkek kafamı dinlememe izin vermiosun dedi ve kız çocuğa mesaj atmayı kesti sonrasında ne yapmalı ? erkek bunlar yaşanmadan önce evleneceği kişiyi bulduğunu söylemişti kıza mutluluk diodu hatta kızın erkeği askerdeyken. Beklecegine inandığını söylemişti
Kıç... tekmeyi basmali..

Çok enteresan anlatma şeklin var sanki başkalarından bahsediyosun neyse 10 gün için fazla ciddiye almışsın yani on günde çocuğu en fazla 4 -5 kere görmüşsündür ve çocuk nefes aldırmıyosun diyo hiç normal değil

.
Aynen katiliyorum. Öff ne bunaltici bir konu ne kafasini yasiyorsunuz daha lise 2 desin ustelik. Sana ciddi ciddi ne anlatabiliriz ki hala sunu yaptim fedakarlik yaptim nomu verdim diyip savunmaya geciyorsun. Gelmesin o cocuk kizim lisedesin be aklini topla dersini calis okulunu bitir. Ask mesk iliskisinden kaldirin kafanizi.

Lise sondayim ve ilişkide başlamadan bitti

Çok enteresan anlatma şeklin var sanki başkalarından bahsediyosun neyse 10 gün için fazla ciddiye almışsın yani on günde çocuğu en fazla 4 -5 kere görmüşsündür ve çocuk nefes aldırmıyosun diyo hiç normal değil
Görmediğim gün sayısı 3 ilk defa böyle bişey yaşadığım için eve geç gittim falan hep bu yol buldum

Birini seviosunuz ve o kişiyle 10gundur çıkıyorsunuz ama 10gun değil 10yil gibi geldi mutluluk dozunuz hiç azalmadi ama bı anda sorunlar çıktı kıza asla alakası olmayan kişiler den küfürler geldi ve bu mesajlari erkek gördü erkekle tartıştılar ve erkek kafamı dinlememe izin vermiosun dedi ve kız çocuğa mesaj atmayı kesti sonrasında ne yapmalı ? erkek bunlar yaşanmadan önce evleneceği kişiyi bulduğunu söylemişti kıza mutluluk diodu hatta kızın erkeği askerdeyken. Beklecegine inandığını söylemişti
Kız benim ...!

10 günlük ilişki ve mutluluk dozu hiç azalmadı diyince direkt yaşına baktım. :) istemsiz bi şekilde elim gitti yaani, :) kafamı dinlememe müsade etmiyosun diyecegne erkek arkadasın büyümemem müsaade etmiyosun demeli.

X