- 28 Ocak 2017
- 690
- 2.800
- Konu Sahibi Kadersiz55
Henüz 18 yaşında hayatınıza kaç eekek ve ne kadar sorun girdi de sizi anlayan tek erkek, 10 günde yüzyılın aşkını yaşadınız allah aşkına?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sözde derken daha çocuk askere gitmeden demek istedim. Yoksa seven insan her türlü bekler
-+ annen yasinda olabilirim.Siz ne kadar büyüksünuzde bunu söyleye biliyorsunuz
Henüz 18 yaşında hayatınıza kaç eekek ve ne kadar sorun girdi de sizi anlayan tek erkek, 10 günde yüzyılın aşkını yaşadınız allah aşkına?
-+ annen yasinda olabilirim.
hayir gercegi yaziyorum.gor diye.Anladım siz sadece beni tersliceksiniz
Benim bi hatam var mı sence küfürler falan facemde ekli olmayan kişilerden geldi
Lise sona kadar nasıl çıkmamış karşına seni Anlayan bir erkek gerçekten hayret.
1 yas farkla kacirdim demek ki :)38den büyük olman lazim
Okuldan sonra gezersin ozman ya da haftasonu. Cidden şimdi size konuşmak kolay diyeceksin ama gencecik yaşta, sadece okul sorumluluğunuz olduğu bir yaşta kafanıza bu erkek problemlerini takıp en güzel zamanları heba ediyorsunuz ya ona kızıyorum.Evde bile değilim okuldayim maalesef
Ne diye küfür geldi ki sana tanımadığın insanlardan
bundan sonra da ayni hussettiren cikar.Yüz yılın aşkı değil bana sevildiğimi hissettiren ilk erkek
Okuldan sonra gezersin ozman ya da haftasonu. Cidden şimdi size konuşmak kolay diyeceksin ama gencecik yaşta, sadece okul sorumluluğunuz olduğu bir yaşta kafanıza bu erkek problemlerini takıp en güzel zamanları heba ediyorsunuz ya ona kızıyorum.
Flört edin sevin, sevilin tabi ama hemen bu yok evlilik, yok askerlik, yok bunalımlar, depresyonlar niye kendinize gereksiz sorunlar yüklüyorsunuz? Bunun için hayat çok kısa be kuzum ileride pişman olacak hatta güleceksin kendine.
Evladım senin ilgilenmen gereken derslerin ve hazırlanman gereken üniversite sınavın yok mu? Yağmur altında el ele yürümüşsünüz de kafadan atamıyormuşsunuz da, falan filan. Bez bebeklerle oynayacak yaşta iken kendiniz bebek yapıp sonrasında hayatınız boyunca mutsuz olmayı ne kadar da çok arzuluyorsunuz, neyin kafasıdır bu anlamıyorum. Sen daha derdini anlatmaktan acizsin, şimdiden gidenin arkasından yas tutmaya başlamışsın. Kafanı toplayıp saçma işlerle vakit harcamayı bırak, sevmeye elbetteki hakkın var gönüldür bu ama böyle 10 günde herşeyi yaşayıp sonu dram ile bitmemeli.
bundan sonra da ayni hussettiren cikar.
ergenlik genclik. ilk ask.
bahar geldi - gevsedi gonul yaylari denir.
yaz aski da eylulde biter derler.
gercek ask 15-25 yas arasinda kolay bulumaz derler.
Bu yaşananlar bana tanıdık geldi :) Bende çok eskiden biriyle tanışmıştım arkadaş ortamında 20 gün sonra askere gidecekti biz o 20 günde çok güzel günler yaşadık aynı evlilik mevzuları bizde de oldu ailesi değil sülalesiyle tanıştırıldım, her gün birlikteydik, askere gitti her gün telefonlar sürpriz acemi birliği dönüşü , daha sonra da 5 ay sonra da bitti, evlilik konularını kendi açıp kendi bitirdi çocukluktu işte o zamanlar üzülmüştüm tabi şimdi güzel bir anı olarak kaldı.
Arkadaşın değil miydi aşık olan bekleyen bu kız ? Ay aklımla neden oynuyorsun güzel kızSu anda bekleme aşamasındayim olumsuz bişey derse zaten umrunda olmucak artık olumlu bişey dersede bana yasattiklarinin hesabını sormak istiyorum