gelelimmi yardıma..valla dayaklık:)
Çınar gitti, oh yani! Onu gönderdiğime hiç sevinmemiştim yaa:) Döveceğim bu çocuğu da daha önce de bunun kankası şiir yazmıştı bana yeminle bunlar mal. İnsan kankisinin sevdiğine şiir yazar mı
kolları sıvadım pamkocum ben
ya kızlar biri gelmişti aramızada acaba ben otobüs falan dedim de benim yüzümden ne diyo bu diye düşünüp delimi sandı bizi:)konuşmadı bi daha merak ettim..
tamam çete kurduk bile..arkandayım uççem şimdi:))
aaa evet ya bende takıldım çıkmış o ama çevrimdışı artık nası dokunduysa olaf pamko
İndirin kollarınızı çocuğa fotoğraffımızı yolladım çınarla :) çıktı msn'den :)
Ya bilmem ki naptı :) Kaçmış olabilir topikteeen :)
aaa evet ya bende takıldım çıkmış o ama çevrimdışı artık nası dokunduysa olaf pamko
üç kişi kaldık..bende ayağımı sürrtüm benden sonrada gelen oldu demiştim sevinerek ama olmadı:)yani bir kişiden sonra eve isafir gelirse ardından öle denilirdide:)yolcuyu düşürdük iyimi kız gitti:))
evliydi o galiba ya benden küçük te gelsinnnnnnnnn barim
büyük olanı almıcanmı kızringring bencede işi çıkmıştır.. hiişşşttt düver bide bizi susalım..:)
yok ya gelene kapım açık her zaman şaka yaptım seni kandırdımbenim gözlerimin altı yavaş tan karıncalanıyo birazdan sibel kaçar
bende kaççam birazdan..gerçi geç uyuyorum ben ama pc ekranına çok bakınca şaşılık başlıyor hafiften:))tavana bakıp hayal kurma vakti gelyo banada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?