sonsuzaşk ve ringring sohbet :)

Çınar gitti, oh yani! Onu gönderdiğime hiç sevinmemiştim yaa:) Döveceğim bu çocuğu da daha önce de bunun kankası şiir yazmıştı bana yeminle bunlar mal. İnsan kankisinin sevdiğine şiir yazar mı

ya kızlar biri gelmişti aramızada acaba ben otobüs falan dedim de benim yüzümden ne diyo bu diye düşünüp delimi sandı bizi:)konuşmadı bi daha merak ettim..

İndirin kollarınızı çocuğa fotoğraffımızı yolladım çınarla :) çıktı msn'den :)

Ya bilmem ki naptı :) Kaçmış olabilir topikteeen :)

ya kızlar biri gelmişti aramızada acaba ben otobüs falan dedim de benim yüzümden ne diyo bu diye düşünüp delimi sandı bizi:)konuşmadı bi daha merak ettim..

aaa evet ya bende takıldım çıkmış o ama çevrimdışı artık nası dokunduysa olaf pamko

aaa evet ya bende takıldım çıkmış o ama çevrimdışı artık nası dokunduysa olaf pamko

üç kişi kaldık..bende ayağımı sürrtüm benden sonrada gelen oldu demiştim sevinerek ama olmadı:)yani bir kişiden sonra eve isafir gelirse ardından öle denilirdide:)yolcuyu düşürdük iyimi kız gitti:))

evliydi o galiba ya benden küçük te gelsinnnnnnnnn barim

büyük olanı almıcanmı kız ringring bencede işi çıkmıştır.. hiişşşttt düver bide bizi susalım..:)

yok ya gelene kapım açık her zaman şaka yaptım seni kandırdım benim gözlerimin altı yavaş tan karıncalanıyo birazdan sibel kaçar

yok ya gelene kapım açık her zaman şaka yaptım seni kandırdım benim gözlerimin altı yavaş tan karıncalanıyo birazdan sibel kaçar

bende kaççam birazdan..gerçi geç uyuyorum ben ama pc ekranına çok bakınca şaşılık başlıyor hafiften:))tavana bakıp hayal kurma vakti gelyo banada:)

:)

Şimdi gelin başı göstereceğim size hangisi söyleyin :)

Pamko senin içinde söyleyeyim sade ve kabarık olmayan bir gelinlik giyeceğim, kır düğünü olacak hangisi yakışır bakem?

Tuba Büyüküstün'e benziyorum hafiften bu arada :)

Dalgalı açık saç ve üstüne taç gibi bir şey mi,
Topuz mu?
Yoksa düz saç mı (bu aşırı sadeye kaçar sanırım :S)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…