sonsuzaşk ve ringring sohbet :)

Kzlar üyeliğimin iptali için site görevlilerine başvuracağım :(
Çınar istedi, çok üzgünüm.
Görüşürüz sizi tanıdığıma çok sevindim.
:(:(

tamam canım sorun değil gelinlik mi attı şu mu bak :68::68: $54-pronovias.jpg

tamam canım üzüldüm ama ne diyim hayırlısı olsun bende seni tanıdığıma sevindim k.i.b :43::43::43::43:

canımbi tanesi açıldı anlayabildiğim ama neye bakacam pek anlamadım ki ne gördün ki sen ve kaçıncıda :1::1:

canımbi tanesi açıldı anlayabildiğim ama neye bakacam pek anlamadım ki ne gördün ki sen ve kaçıncıda :1::1:

saç modeli vardı..hani dün sormuştu ya düzmü dalgalımı topuzmu yapayım diye..işte model göndermiş..ben ikinciyi beğendim..dalgalı olanı..
kadın bütün çıkcak diye beklemiyon demi:)ilk ben o hataya düştümde:)))

dur bekle bende veremem ki o zaman senden sonra attım sadece pro üyelermi ne onlar daha kısa sürede mesajlaşabilirmiş 10 dk dan az ama oda paralı galiba ben almiyim:65:

dur bekle bende veremem ki o zaman senden sonra attım sadece pro üyelermi ne onlar daha kısa sürede mesajlaşabilirmiş 10 dk dan az ama oda paralı galiba ben almiyim:65:

onu bilmiyodumda bazı şeyler ücretli evet..mesela yazılarının renkli olmasını istersen oda ücretlimiş:)bende almıyım hiç bişeyi:)))

birazdan çıkcam ben canım..akşam gelebilirsem yada sende gelirsen görüşürüz..byee..:)

Back