sonsuzaşk ve ringring sohbet :)

Çınar gitti, oh yani! Onu gönderdiğime hiç sevinmemiştim yaa:) Döveceğim bu çocuğu da daha önce de bunun kankası şiir yazmıştı bana yeminle bunlar mal. İnsan kankisinin sevdiğine şiir yazar mı :D

ya kızlar biri gelmişti aramızada acaba ben otobüs falan dedim de benim yüzümden ne diyo bu diye düşünüp delimi sandı bizi:)konuşmadı bi daha merak ettim..

İndirin kollarınızı çocuğa fotoğraffımızı yolladım çınarla :) çıktı msn'den :)

Ya bilmem ki naptı :) Kaçmış olabilir topikteeen :)

ya kızlar biri gelmişti aramızada acaba ben otobüs falan dedim de benim yüzümden ne diyo bu diye düşünüp delimi sandı bizi:)konuşmadı bi daha merak ettim..

aaa evet ya bende takıldım çıkmış o ama çevrimdışı artık nası dokunduysa olaf pamko:1::1::1::1::1:

aaa evet ya bende takıldım çıkmış o ama çevrimdışı artık nası dokunduysa olaf pamko:1::1::1::1::1:

:60::60: üç kişi kaldık..bende ayağımı sürrtüm benden sonrada gelen oldu demiştim sevinerek ama olmadı:)yani bir kişiden sonra eve isafir gelirse ardından öle denilirdide:)yolcuyu düşürdük iyimi kız gitti:))

:60::60: üç kişi kaldık..bende ayağımı sürrtüm benden sonrada gelen oldu demiştim sevinerek ama olmadı:)yani bir kişiden sonra eve isafir gelirse ardından öle denilirdide:)yolcuyu düşürdük iyimi kız gitti:))

evliydi o galiba ya benden küçük te gelsinnnnnnnnn barim :1::1::1::1::1::1:

büyük olanı almıcanmı kız:1: ringring bencede işi çıkmıştır.. hiişşşttt düver bide bizi susalım..:)

yok ya gelene kapım açık her zaman şaka yaptım seni kandırdım :64::64::64: benim gözlerimin altı yavaş tan karıncalanıyo birazdan sibel kaçar:43::43:

yok ya gelene kapım açık her zaman şaka yaptım seni kandırdım :64::64::64: benim gözlerimin altı yavaş tan karıncalanıyo birazdan sibel kaçar:43::43:

:60: bende kaççam birazdan..gerçi geç uyuyorum ben ama pc ekranına çok bakınca şaşılık başlıyor hafiften:))tavana bakıp hayal kurma vakti gelyo banada:)

:)

Şimdi gelin başı göstereceğim size hangisi söyleyin :)

Pamko senin içinde söyleyeyim sade ve kabarık olmayan bir gelinlik giyeceğim, kır düğünü olacak hangisi yakışır bakem?

Tuba Büyüküstün'e benziyorum hafiften bu arada :)

Dalgalı açık saç ve üstüne taç gibi bir şey mi,
Topuz mu?
Yoksa düz saç mı (bu aşırı sadeye kaçar sanırım :S)

Back