Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelelimmi yardıma..valla dayaklık:)
Çınar gitti, oh yani! Onu gönderdiğime hiç sevinmemiştim yaa:) Döveceğim bu çocuğu da daha önce de bunun kankası şiir yazmıştı bana yeminle bunlar mal. İnsan kankisinin sevdiğine şiir yazar mı![]()
kolları sıvadım pamkocum ben![]()
ya kızlar biri gelmişti aramızada acaba ben otobüs falan dedim de benim yüzümden ne diyo bu diye düşünüp delimi sandı bizi:)konuşmadı bi daha merak ettim..
tamam çete kurduk bile..arkandayım uççem şimdi:))![]()
aaa evet ya bende takıldım çıkmış o ama çevrimdışı artık nası dokunduysa olaf pamko![]()
İndirin kollarınızı çocuğa fotoğraffımızı yolladım çınarla :) çıktı msn'den :)
Ya bilmem ki naptı :) Kaçmış olabilir topikteeen :)
aaa evet ya bende takıldım çıkmış o ama çevrimdışı artık nası dokunduysa olaf pamko![]()
üç kişi kaldık..bende ayağımı sürrtüm benden sonrada gelen oldu demiştim sevinerek ama olmadı:)yani bir kişiden sonra eve isafir gelirse ardından öle denilirdide:)yolcuyu düşürdük iyimi kız gitti:))
evliydi o galiba ya benden küçük te gelsinnnnnnnnn barim![]()
büyük olanı almıcanmı kızringring bencede işi çıkmıştır.. hiişşşttt düver bide bizi susalım..:)
yok ya gelene kapım açık her zaman şaka yaptım seni kandırdımbenim gözlerimin altı yavaş tan karıncalanıyo birazdan sibel kaçar
![]()
bende kaççam birazdan..gerçi geç uyuyorum ben ama pc ekranına çok bakınca şaşılık başlıyor hafiften:))tavana bakıp hayal kurma vakti gelyo banada:)