sonsuzaşk ve ringring sohbet :)

iyigeceler..dandini dandini dastana kuzular girmiş bostana gir bostancı (unuttum burayı):) yemesin lahanayı..:60:bu kıyağı yapmam kimseye bak:60:

:)

Şimdi gelin başı göstereceğim size hangisi söyleyin :)

Pamko senin içinde söyleyeyim sade ve kabarık olmayan bir gelinlik giyeceğim, kır düğünü olacak hangisi yakışır bakem?

Tuba Büyüküstün'e benziyorum hafiften bu arada :)

Dalgalı açık saç ve üstüne taç gibi bir şey mi,
Topuz mu?
Yoksa düz saç mı (bu aşırı sadeye kaçar sanırım :S)

dalgalı olsun bence kır düğününde güzel olur bence..

bende çıkıyorum..ninnide dedim tamammmm:))şimdi bi süt içeyim yatayım:))iyi geceler hepimize:)..

o gelinliğe topuz bence daha şık olur gibi onu yaparsa gitti pamko bu kız:71:

annammm gitti valla:)bizde geliyozzzz heyytt kay kenara yanına gelcez konuşcez daha:)))))topuzu görmedim yazdığını bi düz bi dalgalı gördümde..topuzda olur ama evet ama düz olmaz gibi..

fatmagülün suçu ne?,öle bir geçer zamanki ve muhteşem yüzyıl:)) valla bakmadığım kalmıcak yakında:))bende iyiyim..he bide magazin bölümüne girdim bugün ilk defa:=)sen neler yapıyon?

ne yapım canım yemek yiyorum biraz boş vaktim vardı girdim akşam giremem belki :23: öyle bir geçer zamanki ve lale devri fanatiğiyim bende :52::52::52:

ne yapım canım yemek yiyorum biraz boş vaktim vardı girdim akşam giremem belki :23: öyle bir geçer zamanki ve lale devri fanatiğiyim bende :52::52::52:

bende bu akşam olmayabilirim..hatta yarında cuma gezmeye gitme günümde:)))bazı cumalar burda oluyorum..afiyet olsun sana..valla beni acıktırdın:))rinring yok galiba:))

Back