- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
- 118
birimiz şiirle uğraşıyoruz birimiz netle benimde pc kilitleniyor tam yerine gelmişim ben canım:))
Yok ya o kendi halinde fıkra okuyordu annem aradı şimdi onunla konuşuyor aldı benden tlfnu :)
Yok be Sibel arkadaşımdı üniv.den facebook'umu kapattım manyak şiir yollayanlar yüzünden şimdi msn başladı Allah sonumu hayır etsin :) [kaşınıyo kaşınıyo enişteye de de kaşısın he heeeee
ayyyh öyle valla canım ya bakırköye de uzağım delirtti beni top gibi çakacam en sonunda:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
sabı sabır bende öle yapıyom:)
sabı sabır bende öle yapıyom:)
sabırda nereye kadar dimi senin adın neydi canım bu arada
Desem kırar ağzını yüzünü uğraş uğraşabiliyosan :) Sibel senin sevgilinle aranda kaç yaş var
aynısını oracaktım kız :)
kendimden çok bahsetmiyomda adım pamko:)ya bişey dicem kızlar benim sağ gözüm tık tık atmaya başladı hayırdır inşallah..
kendimden çok bahsetmiyomda adım pamko:)ya bişey dicem kızlar benim sağ gözüm tık tık atmaya başladı hayırdır inşallah..
Ne değişik isim ilk defa duyuyorum :)
Ya benimde oluyor arada geçer 5 10 dakika sonra heralde
Ne değişik isim ilk defa duyuyorum :)
Ya benimde oluyor arada geçer 5 10 dakika sonra heralde
Kızlar konuşmayı aynen yazıyorum ne diyeyim bu çocuğa Çınar karşımda oturuyoken D:
Bülent: Şiirimi beğendin mi?
Seaa: Evet çok hoş, Çınar'la baktık hangi kıza yollayacaksın bakiyim :)
Bülent: Çok güzel bir kıza. Simsiyah saçları ela gözleri olan bi kıza.
Anladım tabi ben olduğumu cevap YOK :) bakalım ne yazacak ben bir şey yazmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?