sonsuzaşk ve ringring sohbet :)

3 senelikti bir mesajla bitirip gitmişti:( bi dahada ortada yoktu..geçen aylardada çıkıp seviyorum pişmanım deyip durdu..affedermiyim hiç..yok şansım be yavv:(

takdir ettim yok demişsin kızların koşmalarını istemiyorum ya o bırakmış o gelecek aferin üzüldüm de ama:14:

kıyamasın zaten ağlattı yeterince baktıkça dövesim geliyor adamı :)

Yok kırık değil cam sehpa kesti:)

geçmiş olsun..valla benim canım pek bi kıymetli ortalığı devirirdim ufacık sıyrıkta bile..ondan seninki yapsın sana hizmet arkandayım canın yanmış çünkü:)

maşallah..o da güzel valla..bak ben okumaktan canım çıktı iş yok diye devam yani:)ben dolgu değil fırçalamayada razıyım hastanın iş olsun ama yok bnm bölümden:))

valla canım ne mühendisler gördüm çöpçülük yapıyo işiniz zor :18::18:

Aşk acısı çektirmesin Allah kimseye :(:(

yok ya dişlerim bembeyaz ve normal ama çok az üstüne gelmiş herkes hiç belli olmuyo dedi ama ben yine de düzelttirmek istedim :D İşte şimdi de dişim çekildi vs. kanyor o da kaç saattir :D

Aşk acısı çektirmesin Allah kimseye :(:(

yok ya dişlerim bembeyaz ve normal ama çok az üstüne gelmiş herkes hiç belli olmuyo dedi ama ben yine de düzelttirmek istedim :D İşte şimdi de dişim çekildi vs. kanyor o da kaç saattir :D

anam ne şanssız gün müş be ya:19:

takdir ettim yok demişsin kızların koşmalarını istemiyorum ya o bırakmış o gelecek aferin üzüldüm de ama:14:

yok bende öle bi gurur varki önünde bile ağlamadım telde dahi..ama insanın morali alt üst oluyor işte..sene sonuçta olmuş yüzüme diyememesi msjla yapması koymuştu çok..bende öyle ağlamalarını svmiyorum çok..kimi çok yapışıyor falan nolur diye ama işte..

yok bende öle bi gurur varki önünde bile ağlamadım telde dahi..ama insanın morali alt üst oluyor işte..sene sonuçta olmuş yüzüme diyememesi msjla yapması koymuştu çok..bende öyle ağlamalarını svmiyorum çok..kimi çok yapışıyor falan nolur diye ama işte..

Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. Ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir.:)

bendensin ölsem gururumdan mesaj atmam kızıyo buna :47:

Back