anlat bacım anlat rahatlarsın![]()
3 senelikti bir mesajla bitirip gitmişti
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlat bacım anlat rahatlarsın![]()
karşımdaayağım sakat ya kıyamamış bir şeyler geitrmiş:)
dişçi gerçi dolgu yapıyorum sürekli:)
aferin enişteye bak kıyamamış![]()
aa benim de ön dişim kırıldı dişçi deyince aklıma geldi uffff![]()
dişçi gerçi dolgu yapıyorum sürekli:)
3 senelikti bir mesajla bitirip gitmiştibi dahada ortada yoktu..geçen aylardada çıkıp seviyorum pişmanım deyip durdu..affedermiyim hiç..yok şansım be yavv
![]()
Bende diş tedavisi görüyorum tel![]()
kıyamasın zaten ağlattı yeterince baktıkça dövesim geliyor adamı :)
Yok kırık değil cam sehpa kesti:)
maşallah..o da güzel valla..bak ben okumaktan canım çıktı iş yok diye devam yani:)ben dolgu değil fırçalamayada razıyım hastanın iş olsun ama yok bnm bölümden:))
Aşk acısı çektirmesin Allah kimseye
yok ya dişlerim bembeyaz ve normal ama çok az üstüne gelmiş herkes hiç belli olmuyo dedi ama ben yine de düzelttirmek istedimİşte şimdi de dişim çekildi vs. kanyor o da kaç saattir
![]()
hepinize iyi akşamlar kızlar ben yalovadan gülçin 32 yaşındayım.nasılsınız
takdir ettim yok demişsin kızların koşmalarını istemiyorum ya o bırakmış o gelecek aferin üzüldüm de ama![]()
anam ne şanssız gün müş be ya![]()
yok bende öle bi gurur varki önünde bile ağlamadım telde dahi..ama insanın morali alt üst oluyor işte..sene sonuçta olmuş yüzüme diyememesi msjla yapması koymuştu çok..bende öyle ağlamalarını svmiyorum çok..kimi çok yapışıyor falan nolur diye ama işte..
yok bende öle bi gurur varki önünde bile ağlamadım telde dahi..ama insanın morali alt üst oluyor işte..sene sonuçta olmuş yüzüme diyememesi msjla yapması koymuştu çok..bende öyle ağlamalarını svmiyorum çok..kimi çok yapışıyor falan nolur diye ama işte..