sonsuzaşk ve ringring sohbet :)

iyigeceler..dandini dandini dastana kuzular girmiş bostana gir bostancı (unuttum burayı):) yemesin lahanayı..bu kıyağı yapmam kimseye bak

dalgalı olsun bence kır düğününde güzel olur bence..

bende çıkıyorum..ninnide dedim tamammmm:))şimdi bi süt içeyim yatayım:))iyi geceler hepimize:)..

o gelinliğe topuz bence daha şık olur gibi onu yaparsa gitti pamko bu kız

annammm gitti valla:)bizde geliyozzzz heyytt kay kenara yanına gelcez konuşcez daha:)))))topuzu görmedim yazdığını bi düz bi dalgalı gördümde..topuzda olur ama evet ama düz olmaz gibi..

fatmagülün suçu ne?,öle bir geçer zamanki ve muhteşem yüzyıl:)) valla bakmadığım kalmıcak yakında:))bende iyiyim..he bide magazin bölümüne girdim bugün ilk defa:=)sen neler yapıyon?

ne yapım canım yemek yiyorum biraz boş vaktim vardı girdim akşam giremem belki öyle bir geçer zamanki ve lale devri fanatiğiyim bende

ne yapım canım yemek yiyorum biraz boş vaktim vardı girdim akşam giremem belki öyle bir geçer zamanki ve lale devri fanatiğiyim bende

bende bu akşam olmayabilirim..hatta yarında cuma gezmeye gitme günümde:)))bazı cumalar burda oluyorum..afiyet olsun sana..valla beni acıktırdın:))rinring yok galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…