Sonradan pko olunur mu?

Manyetikalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
63
22
3
33
Merhabar kizlar yaklasik 2 aydir regl olmuyorum kan tahlili normal gebelik testim negatif dr sokturucu ilac verdi 3 4 gune olursun dedi ama 1 hafta oldu ve hala tik yok, boynumda killan ve insulin direncim var acaba pko olabilr mi? Yani cocuk sahibi olduktan sonra boyle bisey olabilir mi.? Yarin randevum var hersey ortaya cikar ama sizden de fikir almak istedim bu arada esim korunuyor ben ilac vs kullanmiyorum

Aynısını dün bir arkadaşım söyledi.
Onun da bir bebesi var,regl düzensizliği başlamış o da sonrada pko mu oldum ki diyordu?
Perşembe gidecekmiş doktora.
Size de geçmişler olsun.
Konunuz yukarı çıksın diye yazdım.

Merhabar kizlar yaklasik 2 aydir regl olmuyorum kan tahlili normal gebelik testim negatif dr sokturucu ilac verdi 3 4 gune olursun dedi ama 1 hafta oldu ve hala tik yok, boynumda killan ve insulin direncim var acaba pko olabilr mi? Yani cocuk sahibi olduktan sonra boyle bisey olabilir mi.? Yarin randevum var hersey ortaya cikar ama sizden de fikir almak istedim bu arada esim korunuyor ben ilac vs kullanmiyorum

pko belki de hep vardı ama çocuk olmasına negatif etkisi olmadı..
bende de pko vardı ama 3. denemede hamile kaldım çok şükür. doğumdan sonra doktora pko vardı bende ilaca devam etmem gerekir mi dedim kolay hamile kaldığına ve sorunsuz doğurduğuna göre demek ki seninki problemli türü değilmiş bir şey kullanmana gerek yok dedi.
seninki de böyle bir şey olabilir.
yani sonradan çıkmaz die biliyorum.

Aynısını dün bir arkadaşım söyledi.
Onun da bir bebesi var,regl düzensizliği başlamış o da sonrada pko mu oldum ki diyordu?
Perşembe gidecekmiş doktora.
Size de geçmişler olsun.
Konunuz yukarı çıksın diye yazdım.
Tesekkurler insulin direnci ve tuylenme olunca acayip isgillendim :(

Back