keske ayni anda verseymissiniz dosyanizi simdi esinde almis olurdu kimligini.....
Bende 2005 ten beri 4-5 tane dosya aldim doldurup koydum bir kenara dusmedim ustune hic calistigim icin vaktimde olmadi ugrasmaya yoksa simdiye coktann almistim..benim arkadaslarim vardi benden sonra dosya alan hepsi aldi simdi bir ben kaldim...
ıns sende alırsın baya azımlısın kesın alırsın
leylos sen erkenmi evlendin?cocuklarin kac yasindalar??ayni yastayiz hemen hemen..bende 82 li yim....
2002 de evlendım ıkı cocum var bırı 6 yasında bırıde 2 yasında rabbım onlara ozun omur versın
aminn
bende 2002 de evlendim 2003 te buraya geldim
benimde 1 oglum var 7 aylik allahim saglikli huzurlu bir hayat nasip etsin ona:saruboceq:
leyloss oglumun kimligi gelmis posta kutusundaymis :)) demin baktim gelmis 1 hafta bile olmamisti dilekce yezip gondereli..ayy cok sevindim buda cikti aradan...
ii gozun aydin canim bende pazartesi arayip sorcam nie 1senedir yollamiosunuz kimligi die bakalim ne diycekler
esimin askerlik kagidi ile yollamistik onun askerlik erteleme kagidi gelmisti 1 ay icinde nufus cuzdanindan hbr yok artik pazartesi ariycam bakalim ne olmusinsallah seninkinide hemen gonderirler canim..1 sene uzun zaman belkide mektubun ulasmamistir ellerine ....
Meraba benimde sormak istedigim bi kac soru var
fransaya ocak 2008 de geldim ( isci ailesi olarak) ailemle oturuyorum 17 yasindayim ve burda lycée général e gidiyorum ve universiteye gecince bu vatandslik isi problème olur mu yani once fransizlari sonrada yabanci ogrencilerimi aliolar. eger oyleyse
Basvuru yapmak istiyorum ama 18 i doldurmam mi gerekio? sizce kolayca alabailirmiyim? Ailemde kimse fransiz vatanadasi deil bu arada.
selam kızlar bende fransız vatandaşlığına başvurmak için aldım dosyamı lütfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz? neler lazım? dosyayı vermek için randevuyu eylüle veriyorlarmış..haziran sonunda randevu için telefon açın dediler...yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla...sevgiler!
mrh ba arkadaslar benim bir kac sorum olcak bende fransiz vadandasi olmak istiyorum gecen hafta mektup yazip dosya istedim 1998 beri burdayim fransizcamda kotu deyil istedigim meslekten dolayi vadandaslik istiyorum bu dosya gondermeleri cok uzun suruyormu bu sene bekledigime sasarimmm