Sonradan Fransiz Vatandaşlığı almış olanlar, acil bakın!!!

ya arkadaşlar vatandaşlığa geçerken annem babamın belgeleri ne alaka ki ben babamla görüşmüyorum bile.

kizlar dosyalarimi hazirladimù 1-2 belge disindakiler digerleride gelsin goturup vericem..yalniz dosyayi vermek icin randevu almam sartmi esim fransa dogumlu cifte vatandas...benim gibi esi burda dogupta fransiz kimligi almis arkadaslar siz randevu alinizmi??yoksa direk yabancilar burosuna goturup verdinizmi???

seni vatadaşlığa alırlarsa dua ett:roflol::roflol:

Bakiyorumda pesime dusmus topik topik beni takip ediyorsun...Herseyim hazir cok merak ediyorsan fransiz kimligimi alinca ilk sana haber veririm...

Neyse senin zavalli cumlelerine daha fazla cevap vermiycem....

Son düzenleme:
Bakiyorumda pesime dusmus topik topik beni takip ediyorsun...Herseyim hazir cok merak ediyorsan fransiz kimligimi alinca ilk sana haber veririm...

Neyse senin zavalli cumlelerine daha fazla cevap vermiycem....

cnm hem cvp vermicem diosun hemde özelden msj atıyosun burda cvp veriyosun eksi puan veriosun nite takıldın sen bana hmmyerimsenibensenin vatandaşlığın beni hiç ilgilendiremz kendi vatanındaki insanalra kendi ülkelerinde türkçe konuşuyo diye cahil diyen biriyle işim olmaz zatn hadi işinee:mymeka:

kusura bakma ama ben bunda gulecek bisey goremedimCADIARZU

onceki problemi acmaniza gerek yok ,olmus bitmis,
bana taktin demisin ,tabi ozelde aranizda ne gecti bilemem ama buraya ilk yazan sen olmusun ,isim olmaz diyosan ,birak isin olmasin bi dahada cevap yazmazsin olur biter

Gordugun gibi coluk cocukla ugrasiyorum canim....
Kendi vatanimin insanina kendi ulkesinde Turkce konusuyor diye cahil demisim hani oyle bir yazim varsa hemen alinti yapsin buraya eklesin...Burda kendini hakli cikarmak icin bile olsa boyle bisey yazan biri cahil degilde nedir soyle bana???
Birde benim topigime girmis hem bana yazi yaziyor( konuyla alakasi olmayan bir sey )ustelik birde niye cevap veriyorsun diyor....Bu insanin su dustugu durum traji- komik bir durum aslinda ...Yazik cok yazik......:1no2:

Bu konuyu her isteyen gelip istedigini yazsin diye acmadim ..Konuyla alakasi olmayan seylerle doldurmak icinde acmadim...Ben ve benim gibi bu konuda bilgiye ihtiyaci olanlar yararlansin diye actim, dolayisiyla ozel mesajla bunu aciklamam cok normal oyle degilmi???

cnm cok haklısın
bırak ıste meyve veren agac taslanırmıs ılgılenme sen

Kiskanclik denen sey bu olsa gerek.....:1closedeyes:

Ilgilenmeyeyim diyorum ama bu sacma sapan konusmalariyla burayi doldurmasinida istemiyorum..Dolayisiyla cevap vermek zorunda kaldim....

Son düzenleme:

cnm cok haklısın
bırak ıste meyve veren agac taslanırmıs ılgılenme sen

arkadaşlar bu olay 2 kişi arasında üçüncü kişilere gerek yok ben buraya yazdım çünkü konu yabancı bi ülekede yaşamakla ilgiliydi arkadaşın özenti tavırlarıı o yüzden gereksiz yorumlar yapmayın ilgilenmiyorum diosun habire özel msjlarda peşimdesin anlayamadımm

Yabanci ulkede yasamaya neden ozeneyim zaten senelerdir burdayim...Ozenen sensinki bukadar kiskanip topik topik pesimde dolanip mesajlarima yorumlar yaziyorsun...Bu arada ben sana bana soz hakki doguracak yorumlar yaptigin icin ozelden mesaj yolladim..Sen buraya bisey yazmadan once hicbisey yollamadim yani satasan yine sen oldun... Bu arada baskalarinin yorumlarina gereksiz diyorsun ama senin su anki buraya biseyler yazma caban daha gereksiz bence...Birilerinin sana dogrulari soylemesi gucune gitti anlasilan...Neyse bana soz hakki doguracak biseyler yazdigin icin cevap verdim layik olmasanda...
Ozet olarak:
Minik bu topik sana ait degil ve konuylada ilgin olmadigi icin seni burda gormek istemiyorum artik...
Benden bu kadar cevap yeter sana....

Son düzenleme:
Konuyla alakalı yorum yapın lütfen,
konu dışı mesajlaşmalar,karşılıklı sözlü salsırırlar yasak...
konuyu daha fazla dağıtmayalım lütfen...
sevgiler...

pardon ama sen kimsinde bana seni burda görmek istemiyrm diosun burası özgür bi forum eğer konu açıyosan isteyen istediği yorumu yapar karışamazsınn sen kimsin ya

pardon ama sen kimsinde bana seni burda görmek istemiyrm diosun burası özgür bi forum eğer konu açıyosan isteyen istediği yorumu yapar karışamazsınn sen kimsin ya

lutfen konuyu hala uzatmayalim ,bak senden once uyari yapilmis konu disi mesajlar yapilmasin diye ,
evet tabi herkes ozgur istedigi konuya yazmak icin ,ama konuyla alakasi yoksa neden yazilir ki bu,ve ikimizin arasinda demisin ama burasi degil ,bu konu baska sizin yazdigin sey baska

Son düzenleme:
sympatigim sen ne yaptin kimlik isini ??Biliyorsun boyle bir hakkin var ve bunu kullanmanda en dogal hakkin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…