- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
mehaycim senin esin fransiz vatandasi degilmi bunlari biliyodur yabancilik burosuna gidip dosyan tamamsa iceri vericeksin sanrada beklicen zaten busuru etaptan geciyosun eger sormak istedigin baska sey varsa ozelden msj at canim yardimci olurum caliyosan daha kolay olur
ben iceri verdim herseyi bekliyorum simdilik
evet masallah baya azmista :) gerci uzerine dusulse kolay seyler,beklmesi var bi
iste (son ev quittance isteniyor ve kira kontratinin fotokopisi)bunda sorun cikarsa diye ,cunku kendi adimiza degil adresimiz burasi ama burda gozukmuyoruz, bu sorun oluyo ,uzerine dusupte arastircak esimde yokki ,anpe ye yazilcam ,staj falan yaptim ama, esim beni ambouche yaptircak onlari falan beklicem artik
sende ne guzel hepsini halletmisin ,sabika kaydini ne zamandir bekliyosun peki
bide ben bi arkadasi bekliyorum oda senin gibi tum herseyi hazirladi ,dosyayi vercekti, ama oda abisinin evinde gozukuyo ,bakalim onda sorun cikmazsa ben denicem bi sansimi
en son dosyayi vercem demisti ama verdimi vermedimi bilmiyorum ,bi ara ararim onu
oda 10 senedir burda evli degil anne babasinin yaninda ama adresi abisinin yaniymis, belki onda sorun olmaz bekar oldgundan
onuda esimle gidip sormak gerek ooo onu yerinden kaldirana kadar bir sene gecer ,ben su anpeye falan yazilimda bi sonra bakariz
iste benim olursa tek sorun o olur
kim goturcek oraya goturcek adam gerekli ,illaki araba gerekli oda ehliyetim yok ,onuda almaya calisiyorum
Ben 1990'da Fransa Rouen'de doğdum. 1994Te Türkiye'ye geldim ailemle. Kimliğimde falan doğum yeri olarak Fransa Rouen yazıyor. doğum belgesi falan var. Ben Fransız vatandaşı olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor ve kaç yaşına kadar hakkım var acaba? Orada da üniveriste okumak istiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim .. :))
mehaycim sen nakadardir fransadasin 10 seneyi bitirdiysen sabikani arastirmiyolar istenilen kagitlar aslinda elimizde olan kagitlar ben simdiye kadar basvurmadigim icin kendime cok kiziyorum