Ciddimisn yaAblaminda testleri hep silik çıkıyordu 2 aylık hamileydiolmaz demeyin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddimisn yaAblaminda testleri hep silik çıkıyordu 2 aylık hamileydiolmaz demeyin
bunda var canım bariz belli gozun aydınmerhaba kızlar Benim adetim 3 gün gecikti kasık bel ağrısı var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normal 5 telelik test yaptım silik çıktı acaba var olabilirmi dun kahve renkli akıntım gelmişEki Görüntüle 2665931
3 gün yaptım test. 3. Sünü bu gün sabah yaptım diğerleri gibi başkda test yapmadm ama üçünde de çıktıTesti yeniledin mi peki koyulaşma var mı
Koyulaşma olması lazım o zaman kanda belli olur bnce yaptır3 gün yaptım test. 3. Sünü bu gün sabah yaptım diğerleri gibi başkda test yapmadm ama üçünde de çıktı
Gidicem sağlıkocağna belirli günlerde alıyolr ya bu gün gidicektm almazlarmş yarın gidicem inşallahKoyulaşma olması lazım o zaman kanda belli olur bnce yaptır
Yoo ben ne zaman gitsem sabahtan verdim canım gün fln yok aslında ama il ile alakalıdr belkiGidicem sağlıkocağna belirli günlerde alıyolr ya bu gün gidicektm almazlarmş yarın gidicem inşallah
Ben kayserideyim bizim buralar hep öyle haftada iki gün alıyolar sağlıkocaklarıYoo ben ne zaman gitsem sabahtan verdim canım gün fln yok aslında ama il ile alakalıdr belki
evet var gibi ama adetim geldi kanamam oldu acaba Boyle ölupta hamile kalan varmı kanaması ölsadabunda var canım bariz belli gozun aydın
imkansız canım adet olmaman lazım kimyasal gebelik falan yasama doktora gittin mi kan verseydn bi degerine baktırsaydınevet var gibi ama adetim geldi kanamam oldu acaba Boyle ölupta hamile kalan varmı kanaması ölsada
Ben de merak ettim valla denediniz mi sizMesaj atmayı deniycem sana kontrol et lütfen.
Canım kan ver istersen garanti olsunBenim şimdi yaptğm testlerde üzernde 5 dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almayn diyo beklyorm beş dakika dolunca telefonun ışığyla bakyorm silik çıkyo resmlerde belli olmycak derecede çıkıyor sonra bir saat beklyorm kuruynca o çizgi iyce belirgnleşyor
verdim canım bugun sönucu ala alacam ama gitsemi gitmesemi diye kararsizım adet gördüğüm için ama yinede gidim testim niye pozitif çıkmışimkansız canım adet olmaman lazım kimyasal gebelik falan yasama doktora gittin mi kan verseydn bi degerine baktırsaydın
kaç çıktı değerin canımverdim canım bugun sönucu ala alacam ama gitsemi gitmesemi diye kararsizım adet gördüğüm için ama yinede gidim testim niye pozitif çıkmış
ya doktor hamilelik yok dedi bhc yukselmemeiş teste bozuk dedi ama bözük ölsa ikkinci çizgi çıkmaması lazım bence gayet net gözküyö düşük öldümiki diye düşünüyörüm kasıklarımda çok ağrı vardıkaç çıktı değerin canım
Düşük yapmış olsanızda kanda yine beta bulunur. Bulunmadıysa gebelik yok demektir. Beta vucuttan hemen kaybolan bir değer değil. Testte gördüğünüz çizgi yerine doktora inanmanız gerekir. Testiniz bozuk olabilirya doktor hamilelik yok dedi bhc yukselmemeiş teste bozuk dedi ama bözük ölsa ikkinci çizgi çıkmaması lazım bence gayet net gözküyö düşük öldümiki diye düşünüyörüm kasıklarımda çok ağrı vardı
Ayrıca paylaştığınız testler zaten negatifmiş. Gayet belli demişmisinzi ama negatif kuruma çizgisi bunlarBen çok araştrma yaptım geç döllenme olabiliyomuş ama çizgi de bir saat sonra çıkyo testte. İlk gebelğmde de böyle olmuştu ışığa tutunca gözkyodu bekledm baya bi birazdaha belirginleşti kan verdim gebesin dedi düşük oldu. Seninki durdukca belirginleşmedimi
Testleriniz negatif.Merhaba ben. Birsey sorucaktim. Renksiz ikinci cizgiler hamilelik berlirtisimi ama. Dunku testte renkliydi erken gebelik. Degil. Testlerim normal. Test ilki sabah yaptigim. Ikincisi gece yaptigim. Yardim. Edermisiniz