canım bana 350 cc takılcak.sağ göğüs 350 cc,sol göğüse de 325 cc . Bu arada ben hep meme altı çevremi yanlış yazmışım.meme altı çevrem 68 cm.boy 167 kilo 46 şuan. Sana da bi fikir verebilir sanırım az çok
canım bana 350 cc takılcak.sağ göğüs 350 cc,sol göğüse de 325 cc . bu arada ben hep meme altı çevremi yanlış yazmışım.meme altı çevrem 68 cm.boy 167 kilo 46 şuan. sana da bi fikir verebilir sanırım az çok
kızlar ben neden hiç heyecanlı değilim.uykum da yok.sabaha kadar film izleyip , uykusuz bi şekilde de ameliyata gircem galiba
oldum cıktım.suan evdeyim.cok rahat gecti ameliyatım.allaha sükür cok iyiyim.evde keyif yapıyorum.masallah diyim
oldum cıktım.suan evdeyim.cok rahat gecti ameliyatım.allaha sükür cok iyiyim.evde keyif yapıyorum.masallah diyim
dün biseyim yoktu.bugün sırt ağrısından ölüyorum.kactane iğne vurundm bana mısın demedi.cok kötü bi duygu ya.ne zaman gecer yakac gün daha cekcem böyle?
göğüslerim cok ufak oldu yaa
ewet insan değmediğini düsünüyor cektiği cilenin.korsem cok sıkı.patlıcak gibiyim.acaba ondan dolayı mı kücük görünüyo ki.kup olarak D kupa denk geliyo.yani meme altı cevremle meme cevrem arasında 20 cm var.ama oysa yarım lion kadarlar.nasıl oluyo anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?