• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soncicek Meme Estetiği Ameliyatı

oldum cıktım.suan evdeyim.cok rahat gecti ameliyatım.allaha sükür cok iyiyim.evde keyif yapıyorum.masallah diyim :nazar:

selam öncelikle geçmiş olsun ve güle güle kullan bende bursada estetik olmayı düşünüyorum tecrübeli olarak senden fikir almak istedim şu an gögüslerin nasıl dışardan hissediliyormu silikon bir de ne kadara oldu ameliyat son sorumda ameliyattan sonra hastane kalmak gerekiyor mu aynı gün taburcu olunuyormu mesut özcan ve bülent cihantimur karasız kaldım şimdiden cevaplara teşekkürler.

selam öncelikle geçmiş olsun ve güle güle kullan bende bursada estetik olmayı düşünüyorum tecrübeli olarak senden fikir almak istedim şu an gögüslerin nasıl dışardan hissediliyormu silikon bir de ne kadara oldu ameliyat son sorumda ameliyattan sonra hastane kalmak gerekiyor mu aynı gün taburcu olunuyormu mesut özcan ve bülent cihantimur karasız kaldım şimdiden cevaplara teşekkürler.

Geçmiş sayfalarda dolaşırsan az çok ameliyatımın nasıl geçtiğini okumuş olursun cnm.ama tekrar kısaca özetleyim,ameliyatım süper geçti.doktorumun eline sağlık.mükemmel göğüslere sahip oldum sayesinde.kesi yerim hiç belli değil.zaten dikiş de yok.Silikonu hissetmiyorum tabikide.içimde bi madde olduğunu bile unutmuş durumdayım.ilk günden beri kendi göğsüm gibi hissettim.Dışarıdan da hissedilmiyor.iki doktor arasında neden kararsız kaldın ? ben şahsen mesut özcan'ı tavsiye ederim.kendisi alanında en iyi cerrahlardan.ben doktorumu seçerken içimde ufacık bi kuşku bile yoktu ve iyiki kendimi ona emanet etmişim.süper bi doktor.ama yine de karar senin.hangisi içine sinerse.

Son düzenleme:
geçmiş sayfalarda dolaşırsan az çok ameliyatımın nasıl geçtiğini okumuş olursun cnm.ama tekrar kısaca özetleyim,ameliyatım süper geçti.doktorumun eline sağlık.mükemmel göğüslere sahip oldum sayesinde.kesi yerim hiç belli değil.zaten dikiş de yok.silikonu hissetmiyorum tabikide.içimde bi madde olduğunu bile unutmuş durumdayım.ilk günden beri kendi göğsüm gibi hissettim.dışarıdan da hissedilmiyor.iki doktor arasında neden kararsız kaldın ? Ben şahsen mesut özcan'ı tavsiye ederim.kendisi alanında en iyi cerrahlardan.ben doktorumu seçerken içimde ufacık bi kuşku bile yoktu ve iyiki kendimi ona emanet etmişim.süper bi doktor.ama yine de karar senin.hangisi içine sinerse.

ben mesut özcanı tanıyamadım ama bülent bey ile görüşmüştüm. Ama bursadan taşınınca istanbulda olmaya karar verdim. Sonçiçeğin anlattığına bakılırsa mesut bey hastalarıyla daha ilgili anladığım kadarıyla. Ikisi de sanırım dual plan yapıyor. Yani bülent bey fazla bilgi vermedi ama ben öyle anladım.

ben de bu hafta sonu mesut bey ile görüştüm. 250 ya da 275 cc yuvarlar high profile önerdi. ben biras daha büyük istiyorum dedim 300 cc'nn de vucuduma olabileceğini ama daha da büyüğünü önermediğini söyledi. ameliyatı dual plan olarak yapacağını söyledi.... hafta ya da istanbuldaki doktorlarla görüşeceğim. sonra bir karara varabilirim umarım...

mesut bey gerçekten cok ilgili bi doktor.zaten onun tontonluğu sevecenliği babacanlığı her zaman devam ediyor.bundan kuşkunuz olmasın.cerrahlığına denilecek bi söz yok zaten.süper bi cerrah.bana da kendisi ilk 250 yada 275 cc önermişti,ben ısrarla büyük istediğimi dile getirdim ve 300 cc sol,325 cc'de sağ mememde.büyük mü diye sorulursa,hayır büyük değil,küçük mü derseniz hayır kücük de değil,vücudumla cok oranlıtılı bi büyüklüğü var.bana daha büyüğü iyiki olmamış,yoksa üstüm 38 beden olcakmış.36 bedenim.kısaca,ben seçimi biraz da kendi isteklerimi göz önüne alarak yaptım.doktorumu büyüklük konusunda pek dinlemedim.allaha sükür de en yakışanı yapmış.pişman değilim.ameliyat olacak arkadaslara da simdiden bol sabır diliyorum.doğru doktoru bulmak işin en zor kısmı cünkü.insallah gönlünüze sinecek bi doktor en yakın zamanda bulursunuz

canım meraba geçmiş olsun adına inanılmaz sevindim yaa:))) ben de dün mesut beyle görüştüm bana da 275 dedi daha büyük istediğimi söyleyince en fazla 325 olur 350 sana çok olur dedi..öncesi sonrası resimlerin varsa gösterir misin lütfen? özelden mailimi yazarım sana..mesut bey 1945 doğumlu ya biraz tereddütlüyüm tabi ki büyük tecrübesi vardır ama performansı hala iyi midir diye merak ediyorum

canım meraba geçmiş olsun adına inanılmaz sevindim yaa:))) ben de dün mesut beyle görüştüm bana da 275 dedi daha büyük istediğimi söyleyince en fazla 325 olur 350 sana çok olur dedi..öncesi sonrası resimlerin varsa gösterir misin lütfen? özelden mailimi yazarım sana..mesut bey 1945 doğumlu ya biraz tereddütlüyüm tabi ki büyük tecrübesi vardır ama performansı hala iyi midir diye merak ediyorum

ben kendisine ameliyat olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.benim ameliyatım gerçekten cok güzel geçti.yani ne ağrım vardı ne sancım.ayıldığımda odamdaydım, annemle tv izledik.ardından gırgır şamata devam etti herşey.eve geldim o gün.

göğüslerimi de başka doktora emanet etseydim bilemiyorum nasıl olurdu.yorum yapamıcam bu konuda.Ameliyat öncesi sonrası resimlerim yok canım.daha doğrusu yollamıyorum artık.ama istersen bi gün doktorumun muayenesinde buluşuruz,canlı görürsün.kontrole gitcem zaten bu aralarda.

kendisi başarılı bi cerrah ama yine de hangisi gönlüne sinerse ona ol ameliyatını :71:

anladım haklısın tabi.. evet doktorun muayenesinde buluşabiliriz harika olur..ben bi de salı günü murat tezcanla görüşücem farklı doktorlarla konuşmak iyi olucak diye düşünüyorum..paramın üstünü borçla tamamlıcam çünkü yaz gelmeden bir an önce olmalıyım ne zamandır istiyorum bunu..biraz korkularım ve tereddütlerim var tabi..biraz da diil baya aslında :) yardımcı olursan çok sevinirim

anladım haklısın tabi.. evet doktorun muayenesinde buluşabiliriz harika olur..ben bi de salı günü murat tezcanla görüşücem farklı doktorlarla konuşmak iyi olucak diye düşünüyorum..paramın üstünü borçla tamamlıcam çünkü yaz gelmeden bir an önce olmalıyım ne zamandır istiyorum bunu..biraz korkularım ve tereddütlerim var tabi..biraz da diil baya aslında :) yardımcı olursan çok sevinirim

ben en başından beri dual plan yöntemini düşündüm.murat tezcanla ben de görüştüm.ömer buhşem'le de görüştüm.erhan şafakla da.Eğer mesut özcan olmasaydı ya ömer buhşem,ya da murat tezcan olcaktı.erhan şafak da çok iyi bi doktor.Ama dediğim gibi,onlar dual plan tekniğini benimsemediler.hatta içlerinden biri bana ses tonunu bile yükseltmişti.dual plan'ın ne demek olduğunu bile bilmiyordu.Öyle saçma şey mi olur demişti.ama sonuçta şuan dual plan tekniğiyle ameliyat oldum.Silikonumun üst yarısı kasımın altında,alt yarısı kasımın üstünde :12: murat tezcan 4000 lira,mesut özcan 4500.aralarında 500 lira bi fark var fiyat olarak.ama bence karar verirsen 3'e 5'e bakma.

Dual plan tekniğini de bursada sadece mesut özcan kullanıyor.ve bu teknik en iyisi.sen yine de araştır.bu arada,murat tezcan cok sempatik ve güler yüzlü bi doktordur :31:

canım doktor yaslı olabılır ama bak teknolojıyı takıp edıyo..bırı dual planı bılmezken yaslı dedıgımız adam bu teknıgı uygulayabılıyo..bunuda goz onunde bulundur..ha bu adam felc gıbı bısey gecırmıs olsaydı sana otur bı dusun belkı performansı ıyı olmaz derdım ama ole bısey de yok...
yınede karar senın ama onunde olmus ornekler varken onları gor ve ona gore karar ver..
gercı ben amelıyat oldugumda onumde hıc bır ornek yoktu yada forumda benım doktoruma olan bırıde yoktu ama onemlı olan sen gorusmeye gıttıgınde sana guven vermesı ve ıyı bır egıtım almıs olması ve meslekı deneyımı....ben bır ıkı resım gordukten sonra tamam amelıyat tarıhı ıstıyorum dedım cıktım baska hıc bı doktorlada gorusmedım kendısıne sadece soledıgım ben buyuk ıstıyorum ve yuvarlak olsun gerısı senın..

evet.dual plan tekniğini bilmeyen doktorlarımız var.bilmemek de değil aslında,öyle bi teknik mi olur ya,nasıl inanıyosunuz bunlara diyen doktorlarımız var.o yüzden cok iyi arastırmak lazım.

canım msj kutun dolu.özelden bana msn adresini yazıp yollayabilirsin.bana ekleme talebi gelmiyor.benim eklemem lazım o yüzden

evet.dual plan tekniğini bilmeyen doktorlarımız var.bilmemek de değil aslında,öyle bi teknik mi olur ya,nasıl inanıyosunuz bunlara diyen doktorlarımız var.o yüzden cok iyi arastırmak lazım.

ya sen soledıgın zaman cok sasırmıstım bılıyomusun..nasıl olurda bız bıle haberdarken bu teknıkten bı plastık cerrah bilmezz...keske sen bırs bılgılendırseydın yada bu forumun adresını verseydın:))

ya sen soledıgın zaman cok sasırmıstım bılıyomusun..nasıl olurda bız bıle haberdarken bu teknıkten bı plastık cerrah bilmezz...keske sen bırs bılgılendırseydın yada bu forumun adresını verseydın:))

süpersin ya :D adresi verseymişim keşke :D

KIZ SONÇİÇEK oldunmu kız ameliyat ay çok sevindim ben mail attım mesut beye fakültede olmak istiyorum ameliyat ama şuan sadece burundan valla durumum yok yani ikisinede özelde yaptıramam sen nekadar verdin ücreti.birde şuan kaç beden südyen takıyosun 325 cc kaç beden oluo merak ediyorum

350cc normal bence,biraz daha büyük istersen 375cc de iyi.Ben 350cc düşünüyordum,ama artık 400cc düşünüyorum.Doktorumda gögsün alır dedi,çok mutluyum.Eger bana msn adresini verirsen sana bir link gönderecegim.Buradan paylaştım ama link vermek yasakmış,silindi.O yüzden msn den ancak verebilirim.Orada ameliyat olmuş hasta resimleri var.Ameliyat öncesi ve sonrası resimleri var.Oradan kaç cc lik silikonunn nasıl duracagını anlayabilirsin canım.

arzum77 merhaba,
ben de su anda protez buyuklugune karar vermeye calisiyorum. sakincasi yoksa bahsettigin linki bana da gonderebilir misin? yalniz ozelden mesaj gonderme hakkim henuz yok, buradan e-posta adresimizi verebiliyor muyuz acaba?

protez büyüklüğüne resimlerle değiil de, doktorunuzun muayenesinde sutyen içine deneyerek karar verseniz daha mantıklı olur.

:nazar:Hadi canım,gerçektenmi?Maşallah,barekallah diyelim.Bir gece kalsaydın hastanede yav.Neyse sevindim canım,gaçmiş olsun.Nasıl boyutlar sen onu söyle bakim şimdi:71:

arzum77 senin silikonlar kaç cc çok merak ettimde cok dogal görünüyo yuvarlakmı damlamı kasaltı dimi

ben bu işi hiç anlamadım arzum ya benimki 275cc ama seninkinden büyük duruyor ee miksinde 270 imiş onunda benimkinden büyük duruyor büyüklügün kaç cc olmasıyla ilgisi yok o zaman neye baglı peki daha önce mevcut olan meme dokusunamı kafam karıstı bide kaç beden sütyen kullanıyosun arzumcugum

Back
X