• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

375CC meme protezi inanılmaz kararsızım kızlar yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada 25 cc bile fark ediyor kesinlikle zaten provada deneyeceksin protezleri ozaman anla4sin demek istedigimi gercekten denerken aynada gordugun ne ise o luyor görüntü

Merhaba cnm minyonsan max 300 oneririm soyle soyleyeyim ben bile 300 yaptirdim ama kilo alana kadar vucudumda okadar emanet duruyorduki bi ara bide popo buyutme bile düşündüm çünkü buyukluk degil vucutla orantisi onemli alt kisim 34 bedenken us kisim 40 42 beden giymek zorunda kalırsın buda vucuda bi ters armut goruntusu veriyor ve cok rahatsiz edici olur yani sonuc seni mutlu etmeyebilir
Merhaba canım ben çok minyon bir kızım 45 kiloyum boyum da pek uzun sayılmaz omuz genişliğim az doktor 350 cc koymuş ameliyatı artık oldum.Artık yıllardan beri küçük göğüs takıntısı nasıl yer ettiyse bende 375 koymadığı için doktoruma içimden kızıyorum.350 bile tatmin etmedi beni.Bunu kime söylesem abarttığımı vücudumla orantılı olduğunu daha fazlasının bana uymayacağını söylüyor ama kabullenemiyorum.Sanırım bir kez daha ameliyat olacağım.Bana nedense 350cc çok küçük geldi, ameliyat olduğum için kendimi mutlu hissetmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back