• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soncicek Meme Estetiği Ameliyatı

ewet insan değmediğini düsünüyor cektiği cilenin.korsem cok sıkı.patlıcak gibiyim.acaba ondan dolayı mı kücük görünüyo ki.kup olarak D kupa denk geliyo.yani meme altı cevremle meme cevrem arasında 20 cm var.ama oysa yarım lion kadarlar.nasıl oluyo anlamıyorum

bende amelıyattan cıktıgımda bandajda gordum sımsıkı sarmıslardı bende dedım cok kucuk degmedı yaptırdıgıma ogledn sonra doktorum geldı ve amelıyat oncesı bana soledıgının 25 cc daha fazlasını koymus ben buyuk ıstedıgım ıcın ama sımsıkı bandaj oldugu ıcın cok ufak gorunuyolardı ve ben 4 gun sonra kontorle gıttıgımde dedıgım sey bunlar hep bu kadar buyukmu kalacak..
yanı senın suan cok sıkı sarılmıs olmandan kaynaklanıyosıslerın ınıncede cok bı fark olmuyo acıkcası benım o zamanlar olan sporcu sutyenı m suan sıkıyo mesela kıloa almadıgım halde..
sen suan degmıyo dıosun cok erken bı ılk sargıların acılsın o zaman gor ve sıkma canını..

bencede panık yapma hemen..325 ole kucuk bı protez degıl canım sen sımdı belkı bandajlısın ondan sana ole gelıyo..benımde bandajlıyken cok kucuk duruyodu...sıkma canını hemen de moralını bozma..

göğüs ucum ve aşağısını hissetmiyorum.doktorum geçici bi durum dedi ama cok kafaya takıyorum.artık inancım kalmadı pek.memem de gizeml seninkine cok benziyor.sadece benimki biraz daha yayvan koltukaltlarına doğru,ve daha ufak.suan üzerimde ince bi hırka var,sadece iki tane uç gibi görünüyor.üst lob alt lobtan daha dolgun duruyor.tıpkı badyci erkek vücudu gibi suan vücudum.insallah bu durum gecici bi durumdur.

göğüs ucum ve aşağısını hissetmiyorum.doktorum geçici bi durum dedi ama cok kafaya takıyorum.artık inancım kalmadı pek.memem de gizeml seninkine cok benziyor.sadece benimki biraz daha yayvan koltukaltlarına doğru,ve daha ufak.suan üzerimde ince bi hırka var,sadece iki tane uç gibi görünüyor.üst lob alt lobtan daha dolgun duruyor.tıpkı badyci erkek vücudu gibi suan vücudum.insallah bu durum gecici bi durumdur.

suan ıcın hıssetmememn normal canım yenı amelıyattan cıktın narkoz aldın falan ama ıkıncı haftanda toparlarsın kendını sana hıgh profıl kullandı dımı..

daha kartımı almadım.unuttu almayı daha doprusu.doktorun söylediğine göre yüksek profil evet.325-300 cc.bunu bile zor aldırmışlar.göğsüm almamış.baya uğrsamışlar.suanki görüntüsü gercekten cok kötü.yani öyle büyük falan değiller.iki tane uç sadece.insalaah zamanla aşağıya doğru inerler de, alt lob biraz daha güzellesir.gizeml cnm seninkine cok benziyor.foto cektim ama daha pcye atamadım.msnden yollarım pcye atınca.gerci daha bandajlı.ve cok ayrık birbirinden.öf ya okadar kötü görünüyo ki.bi yandan diyorum,sadece kas altı yuvarlak yaptırsaymışım , demekki daha berbat olcakmış.

bu arada doktorumun hakkını yemeyim eli çok hafif ve cok ilgiliydi.bugün 3.cü günüm,her işimi kendim yapabiliyorum.annem bile şaşırdı cabuk toparladın kendini diye.

ayrıca hiç yabancı bi cisimmiş gibi hissetmiyorum kızlar.yani ne ağırlıklarını hissediyorum ne de sertlik var.sanki hep ordaydı onlar.cok okudum iki tane mermer konmus gibi hissetmiş bazı arkadaslarımız.bu arada,arada bir elliyorum gayet yumuşaklar.ama cok ödem yapmış :( iki göğsümün arasında bi sivilce vardı koparayım derken orası cukur kaldı.nekadar korktum.diğer yerlere de parmağımı bastırınca cukur kaldı hep.ödüm koptu :D
meğer ödem deniyormuş ona :) annemden öğrendim.bir an evvel cıksa şu sporcu südyenim.bu sekilde dısarı bile cıkamam minnacık duruyorlar.

kızlar bi de cok acil bi sorum olcak.ben 46 kiloydum.şu 3 günde 5 kilo almışım.51 kilo olmuşum.sizce narkozdan mı kaynaklı,yoksa yatmaktan kilo mu aldım.eğer öyleyse boğazıma dikkat edicem.ama narkozdan kaynaklandıysa endişelenmicem

ayrıca hiç yabancı bi cisimmiş gibi hissetmiyorum kızlar.yani ne ağırlıklarını hissediyorum ne de sertlik var.sanki hep ordaydı onlar.cok okudum iki tane mermer konmus gibi hissetmiş bazı arkadaslarımız.bu arada,arada bir elliyorum gayet yumuşaklar.ama cok ödem yapmış :( iki göğsümün arasında bi sivilce vardı koparayım derken orası cukur kaldı.nekadar korktum.diğer yerlere de parmağımı bastırınca cukur kaldı hep.ödüm koptu :D
meğer ödem deniyormuş ona :) annemden öğrendim.bir an evvel cıksa şu sporcu südyenim.bu sekilde dısarı bile cıkamam minnacık duruyorlar.

kızlar bi de cok acil bi sorum olcak.ben 46 kiloydum.şu 3 günde 5 kilo almışım.51 kilo olmuşum.sizce narkozdan mı kaynaklı,yoksa yatmaktan kilo mu aldım.eğer öyleyse boğazıma dikkat edicem.ama narkozdan kaynaklandıysa endişelenmicem

cnm ben duydum bir kaç kişiden. narkozun eykisiymiş o. sonra iniyormuş geri. kilo değil şişkinlik sanırım. ödem falan vardır vücudunda.

Selam canım öncelikle çookkk geçmiş olsun hayırlı olsun,

Bende Barış Çakır a 21 Eylülde ameliyat oldum:)) Senin şu anda bu yaşadıkların ameliyat sonrası psikolojisi gel gitler neden yaptım olmadı falan vs. Bende yaşadım bunlara benzer şeyler.

Sabırlı ol ve güzel şeyler düşün daha herşey çokyeni benim gögüs altı ölçüm 78 olmasına rağmen 280 cc takıldı damla kaszarı altı 4-5 gün hatta daha fazla desteksiz kalkamadım yanmalar sızlanmalar su sesleri ödem hepsi geçecek öyle memnun olacaksınki anlatamam. Kilo durumu bende evet kilo aldım narkoz bu konuda bazı insanlarda ödem çok oluyor çok su içmeye gayret et 15 günden sonra yumuşamaya başlar doktor banyo yapabilirsin dediğinde duş gezdir yuvarlak hareketlerle bastırmadan
rahatlatır oldkça uçlarında ve alt kısmında uyuşukluk çok normal ameliyat bittikten sonra dikiş yerleri ve gögüste ağrı olmaması için bir iğne yapılıyor ve uyuşukluk yapıyor geçici bendede alt kısım hala uyuşukluk var hatta ilk ameliyat sonrası gögüs uçlarıma saten geceliğim deydiğinde canım yanıyordu.

Onun için zamana ihtiyacın olacak her zaman özelden sorabilirsin başlıkları çok takip edemiyorum

öptüm:nazar:

cnm ben duydum bir kaç kişiden. narkozun eykisiymiş o. sonra iniyormuş geri. kilo değil şişkinlik sanırım. ödem falan vardır vücudunda.

Altın86 doğru söylüyor. Bende ameliyattan sonra 1.ayımda Barış Bey'e gittiğimde çok kilo almaya başladım demiştim Barış Bey'de "bu ameliyatı olanlar genelde kilo aldıklarını zannederler aslında bu vucuttaki ödem bir anda atarsın" demişti. hakkaten bir anda attım bende. Gerçi biraz uzun sürdü ikinci ayımın ortalarına doğru attım 3. aylık resimlerimde daha iyiyim hatta. O yüzden bol bol sıvı tüket bol meyve sebze ye. Geçici bir ödem durumun var şu anda.

kızlar cok sağolun.biraz rahatlattınız beni.göğüslerimin sekli suan bi tip.anormal yani.yukardalar.alt lob yok gibi bişey.insallah hafif damla seklini alırlar.

ve cok üzülüyorum evet cok ödem yapmıs vücudum :( kocaman bi göbeğim var artık :( oturunca katlanıyor.boynuma falan dokununca da parmağımın sekli cıkıyor.çukur kalıyor.dokunmaya korkuyorum :s vıçvıç sesler geliyor biyerlerimden.yürürken göbeğimin kenarları sallanıyor.ve ben cok zayıf bi kızım.yanlara doğru göbek olustu.bolbol su iciyorum.insallah 2 aya atlatırım cünkü nişanım var :( bu arada bugün 3.cü günüm bitti tamamen iyilestim diyebilirim.eski yaşamıma geri döndüm sayılır.ağrım yanlamalarım geçti.sadece korsem cok sıkıyor.o da cıksa tam olcak.

gercekten zor bi ameliyat değilmiş.ama insallah göğüslerimin şekli düzelir ya :( okadar üzülüyorum ki.rüyalarımda görüyorum ameliyat olmamışım,seviniyorum.sonra uyanıyorum gercek hayatı kabus sanıyorum.o derece psikolojim bozuldu. :2:

hepinizi cok seviyorum. iyiki vrsınız

kızlar göğüslerim yavaş yavaş değişiyor sanki.süper oldular ya.okadar doğal duruyorlar ki.doğal dolgun ve büyük.tam istediğim gibi oldular.annemle sürekli ölçüyoruz.şuan 91-65-89 um. belim normalde 60 cmdi.ödemli şuan.cok fit oldum ya.doktorumun eline sağlık.maşallah diyim kendime.fıstık gibi oldum.memişlerim süper yaaaa :8:

bız sana dıyoruz bu kladar panık yapma dıye..sımdı sısler belkı bıseye benzemıyo olabılırleerr ama senn tam oturunca gor..begenmıyorum kucuk dıyodun ya onu demen ıcın cok erken..zeynep bna dıyodu zamanla daha guzel oluyolar dıyee evet zamannla daha guzel oluyolar..senınkıler kozadan cıktımı yollarsın artık resımlerı merak edıyorum senı..

gercekten öyle.uyandım,kollarımı yukarı kaldırabiliyordum.hemen kıyafetlerimi değistirdim.o an zaten anladım.cok güzel durdu kıyafetlerim.üstleri çok şişti , sanki onlar biraz inmiş gibi geldi gözüme.şekil olarak baya güzeller valla şuan :8: moralim yerine geldi.kac gündür ağlıyordum.dolgulu südyenlerime bakıp , yine bunları mı kullancam diye.gözüme cok kücük görünüyordu.simdi baya bi büyük geliyor. 1 günde ne değişti bilmiyorum anlamadım ama,şimdi iyiki olmuşum ameliyat diyorum. :12:

şu korsem çıksın,bolbol resim yollarım :27:

Hadi bakalım,mutlu olmana sevindim dogrusu.Senin o ilk yorumlarından sonra bende panikledim,zaten tedirginligim vardı ameliyat sonrası yaşayacaklarımdan..neyse canım hayırlı,ugurlu olsun,herşey gönlünce olsun,agrısız,sızısız,sorunsuz günlere inşallah:54:

cnmmm ben sana özelden msj yazana kadar sen ameliyat olmuşsun bileee..
geçmiş olsunn..
inşallah istediğin gibi olmuştur.. nası alışabildin mi yeni görüntüne ;))

cnmmm ben sana özelden msj yazana kadar sen ameliyat olmuşsun bileee..
geçmiş olsunn..
inşallah istediğin gibi olmuştur.. nası alışabildin mi yeni görüntüne ;))

alısmak ne kelime . sanki yıllardır böyleymiş gibiyim :82: cok iyiyim.doktorumun ellerine sağlık .ilk baslarda kücük geldi gözüme ama,simdi de insallah bukadar büyük kalmazlar diyorum.baya dolgun ve büyükler.eski kıyafetlerim olmuyo artık :12: önden kavuşmuyor düğmeler :66: cok mutlu ediyor bu da beni.ağrım sızım kalmadı.zaten olmadı da.hafif bi sırt ağrım vardı , o da oturur vaziyette uyumaktan dolayı oldu bence.şimdi tek derdim izlerim. görmedim hiç.merak ediyorum.ama çok da umrumda değil açıkcası :6:

koca memeli bi kızım artık ben :49:

Son düzenleme:
çoook mutlu oldum tatlım. Bende hala randevu, doktor uğraşıyorum. Ama ilk yazdıklarını okudum. Korkuttun baya beni... Neyse önemli olan şuan nasıl olduğun...

Çok çok geçmiş olsun... Güle güle kullan bebişlerini...:)

Son düzenleme:
Back