Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
soncicek Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi soncicek
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım bana 350 cc takılcak.sağ göğüs 350 cc,sol göğüse de 325 cc . Bu arada ben hep meme altı çevremi yanlış yazmışım.meme altı çevrem 68 cm.boy 167 kilo 46 şuan. Sana da bi fikir verebilir sanırım az çok
benim 72cm galiba göğüs altı. Ama benim 300cc falan olur herhalde. Kas zarı altı olacağım. En fazla 320 falan olur. En büyüğünü isteyeceğim bakalım kısmet. 1.5 ay kaldı benim de. Bi aksilik çıkmazsa tabi. Heyecan vardır sende :)) gece dinlen güzelce.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
canım bana 350 cc takılcak.sağ göğüs 350 cc,sol göğüse de 325 cc . bu arada ben hep meme altı çevremi yanlış yazmışım.meme altı çevrem 68 cm.boy 167 kilo 46 şuan. sana da bi fikir verebilir sanırım az çok
Canım benim biran önce olda kurtul valla.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Sen olda bana bilgi ver bakalım büyüklük konusunda,benim kafada ona göre birşeyler olur herhalde.İnşallah bende olacam yakın zamanda,öptümm
kızlar ben neden hiç heyecanlı değilim.uykum da yok.sabaha kadar film izleyip , uykusuz bi şekilde de ameliyata gircem galiba
:)) uykusuz kalman belki de iyi olmuştur. Ameliyat sonrası mışıl mışıl uyursun. Ameliyatı sen yapmayacaksın ya.uyursun acı falan hissetmezsin ameliyat sonrası. Heyecanı ne yapacaksın. Stres olur tansiyonun iner çıkar... Keşke ben de öyle olsam. Ameliyatın bitmiştir. Geçmiş olsun tatlım. Yeni memişlerin hayırlı olsun
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
oldum cıktım.suan evdeyim.cok rahat gecti ameliyatım.allaha sükür cok iyiyim.evde keyif yapıyorum.masallah diyim
Hadi canım,gerçektenmi?Maşallah,barekallah diyelim.Bir gece kalsaydın hastanede yav.Neyse sevindim canım,gaçmiş olsun.Nasıl boyutlar sen onu söyle bakim şimdi
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
oldum cıktım.suan evdeyim.cok rahat gecti ameliyatım.allaha sükür cok iyiyim.evde keyif yapıyorum.masallah diyim
hayırlı olsun canım ..umarım ıstedıgın gıbı olmustur boyutları nasıl..
ay canım çok sevindim. Maşallah. çok araştırdın çok çabaladın. Inşallah istediğin gibi olmuştur tatlım. Darısı başıma
herkese selam öncelikle.bugn nedense tuhaf bi sırt ağrım ve sol göğsümde yanma var.göğüslerim cok kücük oldu.yani bana kücük görünüyor.üzerimdeki korse gibi südyen cok sıkı.hafif bi cıkıntı var gibi görünüyo suan.mezuroyla ölcüyorum 88 cm meme cevrem.ama neresi 88 cm anlamıs değilim.bide bunun daha da ineceğini düsünerek,sanırım yaptrdığıma değmemis olcak.325 cc takılmıs.diğerine 300 cc.ya meme altı cevrem 68 cmdi.meme cevrem 88 olmus ama bunun neresi büyük anlamadım.yanlara doğru genis gibi.öne doğru bi büyüklük göremiyorum ben.biraz da kambur duruyorum acaba ondan mı ki.yani daha hic sevinemedim.bakmıyorum bile göğüslerime.moralim bozuluyo.cok ufaklar sanki
tatlım Sen Hiiçç moralini Bozma Küçük değildir Eminim Sana Öyle geliyordur Hem önceki halini Bir Düşün Dümdüzdü Diyorsun Hatırla Aklından Bi geçir Lütfen Şişler İndiğinde Küçülmez Ölçü Aynı kalır Sadece Gözün ALIŞIR Göz Alışması da Bunu Düşündürür Sana ve herkese Tabi ki Sen zaten Doktoruna En Büyük Yap Demiştin Zayıfsın Derin Nekadar Esneyebilir ki Doğum yapmadın Bişey yapmadın Göğüslerin Esnese İçi Dolsa Boşalsa İçleri Genişleme Şansı Doğar Dı Aynısı benim İçin de geçerli Lütfen Üzülme Küçük değildir Ben Eminim Moralini Bozma Oldumu
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
dün biseyim yoktu.bugün sırt ağrısından ölüyorum.kactane iğne vurundm bana mısın demedi.cok kötü bi duygu ya.ne zaman gecer ya kac gün daha cekcem böyle?
Canım benim tekrar geçmiş olsun.Üzüldüm agrı çekmene,ama sabret geçecek bunlar.Sonuçta orada dokular kesildi,senin dual plandı degilmi?Ozaman kas kesilmeside oldu,agrı normal yani.Ama küçük görünüyor demişsin,ona çok üzüldüm.İnşallah öyle olmaz.İşte benim en çok korktugum olay bu işte.İnan ne agrıyı düşünüyorum,ne dren filan yani.Ameliyattan sonra büyüklügün tatmin etmemesinden korkuyorum.Sabret güzelim yaa..ne diyimki..
göğüslerim cok ufak oldu yaa
ya canım saçmalama. 20 cm fark ne demek. Gayet de iyi. Internetten bakmıştım da göğüs altı ve göğüs çevresi arası fark 19.5 cm ve fazlası ise d cup olur diyor. Millet c cup oluyor genelde. Seninki çok iyi bence.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
ewet insan değmediğini düsünüyor cektiği cilenin.korsem cok sıkı.patlıcak gibiyim.acaba ondan dolayı mı kücük görünüyo ki.kup olarak D kupa denk geliyo.yani meme altı cevremle meme cevrem arasında 20 cm var.ama oysa yarım lion kadarlar.nasıl oluyo anlamıyorum
Canım sen dual plan oldun degilmi?
Tatlım Süt vermiş Emzirmiş Bir Anne Olsan memelerin gevşemiş sarkmış Olsa Öle Koskocaman 400 cc Girerdi Bizler Daha Doğum yapmadık Bişey Yapmadık Sımsıkı derimiz bedenimiz var Biyerlerimiz Esnememiş Etmemiş Sımsıkıyız E Böle Bi Durumda Ancak Doktor Sımsıkı Göğüse cep Açıp Zarla Zorla Bişeyler Tıkıştırıyor Sen Hiiççç Dert etme Çıtırım Benim Üzülme Zaten 46 Kilosun narinsin memişlerin Bomba Olmultur Ben Çookk Eminim
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498