• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soncicek Meme Estetiği Ameliyatı

ben bu işi hiç anlamadım arzum ya benimki 275cc ama seninkinden büyük duruyor ee miksinde 270 imiş onunda benimkinden büyük duruyor büyüklügün kaç cc olmasıyla ilgisi yok o zaman neye baglı peki daha önce mevcut olan meme dokusunamı kafam karıstı bide kaç beden sütyen kullanıyosun arzumcugum

Arzumun Hiçbirimizden :1: küçük durma ihtamali yok asla bana kalırsa :60::60::60: sen arzumun albumünü gördünmü bilemiyorum gerçide bu konuyla ilgilide arzum kendi sayfasında derin bir açıklamada bulunur gelince...

ben bu işi hiç anlamadım arzum ya benimki 275cc ama seninkinden büyük duruyor ee miksinde 270 imiş onunda benimkinden büyük duruyor büyüklügün kaç cc olmasıyla ilgisi yok o zaman neye baglı peki daha önce mevcut olan meme dokusunamı kafam karıstı bide kaç beden sütyen kullanıyosun arzumcugum

Canım ben 80 d cup oluyor şu anda,yani bundan büyügünüde düşünemiyorum açıkcası.Bu forumda D cup kullanan sadece ben varım,senin gözüne nasıl küçük gelmiş anlamadım yani.:27:

Selam son çiçek benim sorum uzun vadede nasılsınız yani kaç yıl geçti ameliyat kontroller şimdiki sağlığınız nasıl

Ohoooo... Bomba gibi :KK45: Memeden sonra coştum,heryeri yaptırdım valla :KK53:
Sen nasılsın bakalım,anlat :KK66:
Ya zaten cok guzel hatundun kimbilir nasil guzelligine guzellik kattın. ☺☺dusmanlar catlasin. ben de bomba gibiyim ama memislerimden baska bi degisiklik yok :KK70: evlendim sadece☺ :) ve hala kocam estetikli oldugumu bilmiyor.soylemedim.gerci anlamistir da anlamamazliktan geliyordur

Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim hem maddi hem manevi neler yaşayacağımı öğrendim merak ettiğim sonrası nasıl geçiyor yani uzun vadede bizi neler bekliyor kontroller ne sıkklıkla ,ağrı sızı,değişim gerekirmi vs yani onlarla yaşamak nasıl☺

Ya zaten cok guzel hatundun kimbilir nasil guzelligine guzellik kattın. ☺☺dusmanlar catlasin. ben de bomba gibiyim ama memislerimden baska bi degisiklik yok :KK70: evlendim sadece☺ :) ve hala kocam estetikli oldugumu bilmiyor.soylemedim.gerci anlamistir da anlamamazliktan geliyordur
Aaa çok sevindim,çok Mutlu olun inşallah ;)

Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim hem maddi hem manevi neler yaşayacağımı öğrendim merak ettiğim sonrası nasıl geçiyor yani uzun vadede bizi neler bekliyor kontroller ne sıkklıkla ,ağrı sızı,değişim gerekirmi vs yani onlarla yaşamak nasıl☺
Ben şuan ameliyat oldugum şehirde değilim tayinimiz başka bi şehire çıktı.daha hiç kontrole gitmedim.ağrı sızı yok olmaz da zaten :s yani sanki hiç silikonlarım olduğu aklıma bile gelmiyor.böyle doğmuşum gibi.yani ben bile unuttum ameliyat olduğumu.ayrıca böyle yaşamak çok güzel.eskiden ezik büzük bişeydim kendime güvenim sıfırdı.artık öyle değil.estetik olduğum hiç belli olmuyor.havuzumuz var,yazın her gün giriyorum,kız arkadaslarım hep taş gibi göğüslerin var çok güzeller diyor,ama bir kişi bile silikon mu demedi :) çok mutluyum ben ya allah yaptırmak isteyen her hatuna nasip etsin :)

Back
X