- 1 Nisan 2009
- 12.319
- 0
-
- Konu Sahibi sonbahar14
- #1.061
hayırlı olsun cnm evini de yerleştimişsin
Allah bi ömür boyu muyluluk nasip etsin. ben yeni fotolar eklediğini bilmiodum, artık takip ederim davetiyende çok şıkmış. bana normal fiyatlara göre uygunda geldi.nerde yaptırdın acaba?
ömür boyu mutluluklar diliyorummm her sabah uyandığında şükrettiğin bi evliliğin olsun inş
Maşallah, yerleştirilince daha da bir güzel görünüyorlar. Bize de nasip olur inşallah bu zamanları görmek.
Devamını da bekliyorum :)
maşallahhh canım...Allah mutluluğunuzu hep daim etsin...herşey çok güzel oldu maşallah tekrardann
canım paşabahçeden almıştım.zeynepcim o dolabın içindeki kırmızı kadehlerin nerden canım, ben de istiyooom, çok şık duruyolarrrr
Canım hepsini güle güle kullan hepsi çok hoş ama süt şişelerina bayıldımmm
canım çok güzel davetiyen.
Bu topiği daha yeni keşfettim yarım saattir geçmiş sayfaları okudum. Çok güzel çok özenli çok şık bi çeyizin var. Allah'ım utandırmasın hiçbirimizi işallah aynı özen ömür boyu ewliliğimizdede sürer. Rabbim mutlu etsin.Benimde eylülde düğünüm. Çeyizlerinin gittiği fotoğrafları ve yazıyı okuyunca ağladım çok hüzünlendim. Çünkü ben ewlenince şehir dışına gidicem. Sewdiğim kişiyle 5 yıldır bekledğm kişiyle olucam ewet ama aileden ayrılmak çook zor
kızlar sonunda davetiye siparişimizide verdikk
koza davetiye 11033
çıktısını verdiler 1 adet.
isimlerimizi yanyana görünce çok heycanlandım
kalbimin düt ettiğini duydum resmen.
davetiye sözümüzde
aşk adını verdiğimiz mutlu beraberliğimizin dönüm noktası olan düğün törenimizde sizlerle birlikte olmak dileğiyle...
biz seçmedik davetiyenin üzerinde bu yazılıydı böyle kalsın istedik
umarım beğenirsiniz.
zarfın üzerine yazmayada yaldızlı gümüş renk kalem aldık
ewet hayatın kanunu bu ne yazıkki herzaman tüm sevdiklerin yanında olamıyo. Ben bu hazırlıklar aşamasında 2 şehir arasında (7saatlik yol) nasıl yapıcam bilmiyorum. Oyy çok stresli günler çook.. Aşkım askerden gelsede bizde başlasak artık ew bakmaya eşya bakmaya.
ayy davetiyen pek şeker
hele tarih tam da bana göre..tarihi görünce heyecan yaptım ben de
canım herşeyin çok çok güzel..iyi günlerde kullan inşallah..