Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tatlım evli bir bayan olarak ( henüz çok yeni olsa da ) ayy iyi ki almışım ya da ay ne gereği varmış dediğin şeyleri de öğrenebilir miyiz zamanla da söyleyebilirsin
tatlım evli bir bayan olarak ( henüz çok yeni olsa da ) ayy iyi ki almışım ya da ay ne gereği varmış dediğin şeyleri de öğrenebilir miyiz zamanla da söyleyebilirsin
valla daha yeni ama şarjlı süpürge almamıştım lazım olmaz diye çok pişmanım. gondoldan mikser çırpma kabımı iyiki almışım. çok işe yarıyor. valla çok tencere aldım nere gerek var keşke almasaydım o kadar. borcam almayın zaten bol miktarda hediye geliyor. yani mutfakta abartmamak gerekiyormuş. çok yer kaplıyor dolaplarda herşeyden az ve öz almak lazım. yani çok şeyide kullanmadım zaten gereksiz gelio